• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

Bu kadar guclu duyguları olan adam neden evlılıği tercıh etsın,madem ılk haftada bu ıtırafta bulundu bunu evlenmeden öncede cok rahat yapabılırdı ben hıc samımı bulmadım bu konuyu!!!!
Toplum tarafından kabul edilebilmek için, ailesine kendini ıspatlamak için ama evlendiiği kişiyede evlendikten sonra söyler kabul ettiririm diye düşündü ve yanıldı....

Evet toplum baskısı yüzünden de evlenirler, ailelerine kendilerini kanıtlamak için ve benim gibilerinin hayatını alt üst ederler, asla insanın doğuştan gelen durumunu kınamıyorum ve aşağılamıyorum ama bu durumu bile bile aileleri ve toplum tarafından kabullenilmek için evlendirilerek 2 kişinin birden hayatının altüst edilmemesi lazım, ben hala travma yaşıyorum o bana söylemedi diye söyleyemezdi ama o zaman evlenmemeliydi....
keisnlikle katılıyorummm sizin hayatınızı mahvetmeye hakkı yoktu.
sevdinizki evlendiniz.
şimdi birde bunun manevi yönü var.
çok zor olacak ama aşacağınızı umut ediyorum.
hayat devam ediyor herşey bizim için.

Kocam evliliğimizin ilk haftasında gardrobumda bulunan etek ve elbiselerimi kontrol edip şu etek çok güzelmiş deneyebilirmiyim dediğinde beynimden kaynar sular boşaldı, likralı olan etek ve elbiselerimi ayırıp üzerine giymeye başladı o an nefesim daraldı onun kırılmasını istemiyorum gördüklerime inanmak istemiyorum bunları yanlış anlamış olayım diye düşünüyorum ve o surat şeklimi görünce hızla eteği çıkardı aradan bir kaç ay geçti ve işten çıktım eve geldim üzerinde benim likralı olan elbisemle beni bekliyordu gördüğümde hemen sordum neden elbiselerimi giymek hoşuna gidiyor dedim oda o an fantazi dedi ama hiç bir erkeğin fantazi için elbise giyeceğini düşünemiyordum yinede inanmak istemediğim için umursamadım ve birgün ona tercihi ne olursa olsun onu bırakmayacağımı söyledim (bana evlenmeden önce durumundan hiç bahsetmemişti ve artık gördüklerimin ne derece doğru olduğunu onun ağzından duymak istiyordum) gecenin bir yarısı ilk kez o bana bir arkadaş kadar yakın ve samimi bir şekilde karşıma geçip oturdu ve sana hayatımın itirafını yapacağım dedi, ben karşı cinse karşı şimdiye kadar hiç ilgi duymadım dedi (gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu o an bana sen hariç cümlesini kurduğunu hatırlıyorum) başıma çok ağır şeyler geldi dedi, peki hemcinslerine ilgi duydunmu dedim 2 kişiden hoşlandım dedi utanıyorum diyerek yüzünü kapattı, sonra bir çok elbisesinin olduğunu ve ben işe gittiğimde onları sürekli giydiğini söyleyerek isminin Ebru olduğunu söyleyerek içerden koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi bunlarda Ebrunun kıyafetleri dedi :KK43: , nefesim tamamen kesilmek üzereydi birde elbiseleri çıkardı mini mini elbiseler taytlar pavyon kıyafetleri gibi kıyafetler ve hatta göz maskesi vardı üzeri tüylü maskelerden, Allah'ım bütün bunlar şaka olsun diye dua ediyordum içimden ve bayılmamak için derin derin nefes alıyordum ve bir teklifte bulundu sen işten gelirken ben Ebru olarak sana kapıyı açayım arada dedi :KK43: hala inanmıyorum inanamıyorum, ona bu durumu kaldıramayacağımı evlenmeden önce bana neden söylemedin dedim en büyük hatam bu diyerek o kadar basitmiş gibiydiki onun için :KK43:, bu durumda olan başka arkadaşlar varmı aramızda acaba yardım edin yalvarırım...

Allah aşkına parala mı tutuyorlar sizi:KK70:

nee tiramessi miymis

Ne konu sahibi messimiymiş..

Ne konu sahibi mumessil miymis?

messi kiminleymiş
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Messi meğer Ebru Polatmış

Uyduruk konu oldugunu dusunuyorum. Ama gazetede boyle bisey okumustum kadin kocasindan ayrilmamis ogreninceo_O

burnuma mis gibi firindan yeni çikmis bi senaryo deneemesinin kokusu geliyor
inanmadim konuya

İyi de toplum baskısından korkup farklı cinsel tercihi olan insanlar kendilerine paravan olsunlar diye evlilik yapıyorlar. Artık çok duyuyoruz.
Neden toplum ahlakına aykırı her konuya 'fake' diye damga yapistiriyorsunuz.
Gerçekten fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın.
Ve bir de şu taraftan düşünün;
Eger konu cidden gerçekte konu sahibinin psikolojisini düşünün ve bir de bunun üzerine geçtiğiniz dalgaların konu sahibini ne hale getireceğini sadece 1 dakikalık empati ile düşünün.

'Umarım fake tir' 'kesin fake' ve 'iyyy midem bulandı' tarzı yorumlar buram buram 13 yaş kokuyor...

Bak durum ne biliyor musun, eşcinsel insan psikologa gitmez. evlense dahi evliliğin ilk haftası kadın bunu anlamaz, ilk akşam anlar. İlaç kullanacaktı ifadesini kullandı ve bunun bir ilacı yoktur. Besbelli sazan.avi bu. O yüzden bu kadar tepki geliyor. Konunun bi tutarlılığı yok.

Bak durum ne biliyor musun, eşcinsel insan psikologa gitmez. evlense dahi evliliğin ilk haftası kadın bunu anlamaz, ilk akşam anlar. İlaç kullanacaktı ifadesini kullandı ve bunun bir ilacı yoktur. Besbelli sazan.avi bu. O yüzden bu kadar tepki geliyor. Konunun bi tutarlılığı yok.
İlk akşam bunun erkek arkadaşları eve geldiler ilk günümüzde neymiş onun ilk gecesinde de bu gitmiş öc alıyomuş gece yarısına kadar bizde oturdular ve zaten onlar gidincede o gecenin bir yarısı tv tamirine oturdu...

Konu uydurmami bilemem ama bir yakinimiza olmusyu, kiz cok zengin bir ailenin tek ogluyla evlendi, ruya gibi bi dugun yurt disinda balayi, evler arabalar ama kizin mutsuzlugu yuzunden okunuyodu, ne kadar sonra bilmiyorum ama en sonunda soylemisti kiz annesine, meger ilk geceden itiraf etmis adam homoseksuel oldugunu, babasi icin evlendigini filan, yani olmiycak is degil

İlk akşam bunun erkek arkadaşları eve geldiler ilk günümüzde neymiş onun ilk gecesinde de bu gitmiş öc alıyomuş gece yarısına kadar bizde oturdular ve zaten onlar gidincede o gecenin bir yarısı tv tamirine oturdu...
bu arada anlamamış değildim sadece konduramadım ve kendisinin bunu itiraf etmesini bekledim beni kandırdığına inanmak istemedim duygusal olarak çöküntü içindeydim kabullenemedim bu durumu

arkadaşlar seneryoda olabilir dediklerinde ciddi de olabilir sonuçta bu yaşanamaz birşey mi bu kadar cevaplarınız katı ? yaşayanlar yok mudur yani hiç elbette vardır bırakın buraya yazacagınız cevapta yaşayanlar için olsun konu sahibi için olmasada. bu tarz bir olayı sizde yaşıyor olabilirdiniz ve buraya yazmaktan çekinmişte olabilir yazdıktan sonra aynı cevapları almışta olabilirdiniz. eminim bi çok insan neler yaşıyor ve burda kimse inanmayacak sizin verdiğiniz tepkileri verecekler diye yazmaktan da vazgeçiyorlardır. lütfen biraz daha anlayışlı olun.

Ve sen hiiiiç noluyor ahu demedin? Yapma. Lütfen bak. Yapma yemiyoruz.

Pardon da arkadaslar fake oldugunda hem fikir olupta niye prim yaptiriyosunuz boyle dandik hikayeler ureten sorunlu yavrucaklara???her iki mesajdan bir kisi fake diyo ama israrlada 153 yorum aliyo mantikli olalim

valla canım fazlasını bilmeye gerek yok yukarda arkadaş yazıyor baksana interseks falan ne ayaklarsa
Neden fazlasını bilmeye gerek yok ki?
Orta çağdaki insanların vebalılara "aman üf dokunma" dediği gibi konusundan, bilgi edinme ihtimalinizden bile kaçıyorsunuz. Korkmayın, bilgi ısırmaz. En fazla genel kültür olur.

Pardon da arkadaslar fake oldugunda hem fikir olupta niye prim yaptiriyosunuz boyle dandik hikayeler ureten sorunlu yavrucaklara???her iki mesajdan bir kisi fake diyo ama israrlada 153 yorum aliyo mantikli olalim

Konu fake osla bile şahsen dikkatimi çekti.
gerçek olma ihtimali olan insanlar var inanıyorum ben.

Bu konular büyük konuşmaya gelmez. Cinsiyet değiştiren insanları hiç duymadınız sanırım.
değiştirmesin arkadaşım herkezin aklı var kullanmasını bılene tabi.2 cins olarak yaratılmışız bu dünyada unutmayalım

Neden fazlasını bilmeye gerek yok ki?
Orta çağdaki insanların vebalılara "aman üf dokunma" dediği gibi konusundan, bilgi edinme ihtimalinizden bile kaçıyorsunuz. Korkmayın, bilgi ısırmaz. En fazla genel kültür olur.
ben bilgiye karşı değilim interseks gibi manası konusu olmayan şeylere karsıyım canım tabıkı bılgı olucak

Back