- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
Bu durumda olan arkadaşlar var mı diye sormuşsun, evet var. Hepimizin kocası bizim elbiselerimizi giyer akşamları, geçen o gelinliğimi giydi ben de damatlık halay çektik. Bi gün öncede jartiyerlerimi giydi balkonda sigara içtik. Ama ben şahsen hiç şüphelenmiyorum kocişkomdan.
Ebrucumu öp bizim için, o da gelsin takılsın buraya, pavyon elbiselerini nerden almış söylesin, çok arıyorum bulamıyorum.. Bir de işten kocamız dönerken ne giyelim ne cilve yapalım fikir versin, ışık var Ebrucumda.
ben nick değiştirmek istiyorum arkadaşlar, yardımcı olun
kodesteydim yeni çıktım, bi baktım ebru ebru almış yürümüş ortalıkaaaa tamda konuya uydu konuda da ebru var ... EBRU aklımda deli sorular
aaaa tamda konuya uydu konuda da ebru var ... EBRU aklımda deli sorular
zaten hep böyle olmuyormu ...beddua edilir sonra mune gelir konu kapanır dalga geçenler banlanırrrrrrohhh bedduamızı da aldık
hadi kocan tv tamiri yaptı olabilirde o arkadaşları ne demiye geldi ki
allah aşkına bu yazdıklarınız doğruysa siz nereye düştünüz böyle
neyse. bu mesajdan sonra bu konu benim için btmiştirİlk akşam bunun erkek arkadaşları eve geldiler ilk günümüzde neymiş onun ilk gecesinde de bu gitmiş öc alıyomuş gece yarısına kadar bizde oturdular ve zaten onlar gidincede o gecenin bir yarısı tv tamirine oturdu...
yok zaten adım mimlendi diye konuyla alakalı yazdım, bu gidişle ismimi değiştirmek zorunda kalacam herhalde.profil ayarlarında olucak oraya bi bak olmazsaMune ye mesaj at bu kadar yardımcı olabilirim bide konu içine bu tarz şeyler yazma yasak kodese yine gidersin
Konu sahte midir değil midir bilemem, herkes dalga geçmiş, ama bu olaylar yaşanıyor maalesef.
Bir kaç sene önce arkadaşımın başına geldi..Aşık olarak bir adamla evlendi, 7 ay sonra boşandı..Adam gaymiş ve bu durumunu kamufle etmek için evlenmiş..
Arkadaşımın acısını görünce içim cız etmişti, hala da atlatabilmiş değil bu travmayı.
ya bırakın Allahaşkına yeni evlenen birinin evine ilk gece 2 ye kadar hangi arkadaş oturmaya gider.ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...
Ebru kim yav? Ne kaçırdım gene ben?
med konu sahibine sordukta cevab yok..
flört döneminde hiç mi anlaşılmıyor ya?
yok zaten adım mimlendi diye konuyla alakalı yazdım, bu gidişle ismimi değiştirmek zorunda kalacam herhalde.
teşekkürler arkadaşlar
yanlış anlaşıldı espiri olarak yazmıştım
Anlamadı maalesef..Ne hareketlerinden, ne tavırlarından..Her şey normal, bildiğin normal adam yani..
Cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez ama bu bir insanın hayatı ile oynamaktır. Kansızlıktan başka bişey değil.
Ciddi söylüyorum, hala atlatabilmiş değil, her tanıştığı adama gay muamelesi yapıyor şimdi..
Bir de o kadar yaygınlaştı ki bazı şeyler, ben de şüpheyle yaklaşıyorum herkese, paranoyak olduk iyice.
Gerçekten korkunç birşey.. Rabbim arkadaşınızı iyi insanlarla karşılaştırsınKimse ilgilendirmez ama birinin hayatına mani oluyorsa ilgilendir ozaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?