- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Bence eşin haklı canım. Yarın bir gün arkadaşlarını eve getirmek isteyecek ya da bazı masraflarını sizin üzerinize bırakabilir. Eşinin bu durumdan rahatsız olması çok dogal. Direkt olarak kardesinle acikca konusmalisin. Aksi durumda eşin çok bunaldigi bir zamanda kardesinle tartisma derecesine gelir de evden gitmesini isterse sizin icin daha zor olur. Sen soylediginde ailen seninle belki bir sure mesafeli olur ama geri konusurlar. Diger turlu hem esinle hem de ailenle aran acilir.Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
ev ev üstüne olmaz ayrı eve çıksın bu konuda net ol belli bir süre olsa tamam ama baya kalacak kardeşin orada olmazÇok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
hazır yemek hizmet edecek ablada var eşyada var o rahatı bulmuş ama olmaz canım bikaç ay olsa tamam ama kimbilir kaç yıl kalacak olmaz gerçektenYa haklısın haklısın da şimdi beni kötü abla yaptı kendisi istenmeyen çocuk öldü annemi babamı fitliyor. Beni zerre kadar dusunse böyle bişey istemez tek derdi kendi keyfi kendi rahatı. ......
Ne ben umrunda yim ne başka bisey
Menfaatci bi insan kardeşim
yok öyle dava bende seneye atanırsam eşim gelemeyecek oğlumla tek ev tutamam korkarım bilmediğim şehirde oyüzden öğretmen evi çalışan evi falan tutucam yakınlarımın olduğu şehir bile olsa kimsede kalmam kaynanam hariç oda bulsun ev bulana kadar sende kalsınSöyledim anneme söyledim beni hiç mi düşünmüyor sunuz dedim ya
Bi kardesini sigdiramadin dediler
Şimdi de binbir takla atıp napalım ev yok mecbur kalacak a getirmeye calisiyorlar olayı
Onun hiç umuru değil emin ol
Tek derdi kendisi
Şimdi de çıktılar ev aramaya bana da babam bizi rezil ettin bi kardesini sigdiramadin dedi
Ya valla bende anlamadım nasil aile
Hep onu ayri tutarlar benden zaten
Ben esimle kotu de olsam olur yani zaten istemiyorlar esimi dedim ya dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler eve başka bi ilden eşim şok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?