• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Ben de kardeşiniz misafirliğe geldi de istemedi sandım.

Tabii ki istemeyecek, siz de yüzünüzü yumuşak tutmayın.

Ne demek kalsın diye baskı yapmak, yani kusura bakmayın da nasıl aileniz var?

hayat tecrübesi desem ukalaca mı olur

yani çooook böyle insan gördüm bu saçma tavırları ile çocuklarının hayatlarını mahveden
Yok ne ukalasi . Olabilir görmüşsunuzdur
Şimdi kardeşim yapısti eve gitmek niyetinde değil ne yapacağım ben
Ev aradım yok diyor sokakta mi kalayım diyo ya kafayı yiyecegim ya
Bi de beni suçlu çıkardı iyi mi anneme babama ablam beni evinde istemiyor diye of ya
Ben kötü oldum üstüne

Ben de kardeşiniz misafirliğe geldi de istemedi sandım.

Tabii ki istemeyecek, siz de yüzünüzü yumuşak tutmayın.

Ne demek kalsın diye baskı yapmak, yani kusura bakmayın da nasıl aileniz var?
Ya valla bende anlamadım nasil aile
Hep onu ayri tutarlar benden zaten
Ben esimle kotu de olsam olur yani zaten istemiyorlar esimi dedim ya dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler eve başka bi ilden eşim şok oldu

Lafa geldi mi en mükemmel aile onlar en iyi anne baba onlar . Eşimi istemiyorlar zaten hala oğlu ile evlendirmek istediler ben kabul etmemistim babamın tek derdi kendi dediğinin yapılması hayatta..
Dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler . Eşim dedi ki ya neden haber vermiyorlar sen evli sin dedi .. hiç umurlarinda degul ama ben utanıyorum söylemeye artık. .
Oğullarına ev aldılar . Ama benim esimi asla sevmedilet kabul etmediler boşan deyip durdular . Sürekli hamile olmamdan korkuyorlar ya sorsan bana çok mükemmel aile onlar ..
Bende vicdan azabı çekiyorum onlar böyle konuşunca ..

Oy oy bi de evde aldılar. Ay ben okurken sinirlendim.siz iyi bile dayanmışsınız.
Valla bu adaletsizliklerden sonra ,bi de hala sen mi vicdan azabı çekeceksin?!
İyice sindirmişler seni, son kararım olmaz aynı evde bu kadar diyeceksin .
nasıl evlat ayırıyorlar,bırak istedikleri lafı söylesinler ,kanma duygu sömürülerine.
Onlar diretirse sizin tek çocugunuz var zaten , burdanda ev alın da rahat etsin paşa oğlunuz de.

Ya valla bende anlamadım nasil aile
Hep onu ayri tutarlar benden zaten
Ben esimle kotu de olsam olur yani zaten istemiyorlar esimi dedim ya dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler eve başka bi ilden eşim şok oldu

Bırakıp gidecekler size.
E tabi ziyan mı olsun çocuk, ne yer ne ne içer, yazık ütüsünü kim yapar.
Parası da gitmesin hem, genç daha.

Eşinizin sadece canı sıkıldıysa iyi, bizde ortalığı birbirine katacak potansiyel var.

Anne babanın öncelikle evlatlarının yuvasını düşünmesi gerek. Ailemizin amacı sizin de soylediginiz gibi sizi pesimizden ayırmak ve oğullarına rahat bir gelecek ssaglamak

Başlığı okuyunca " böyle gelmiş böyle gider; kadın kocasının , koca karısının ailesini istemiyor genelde" diye düşündüm.

Ancak sizin durum oldukça farklı. Eşiniz sonuna kadar haklı. Kardeşiniz kucuk değil.

Ailenize açık açık söyleyeceksiniz. Bu durumun uygun olmadığını anlatacaksınız.
Arada kaldığınızı düşünmeyin.

Yuvam dahılacak de anana babana.esını one surmekden baska bahanem yok.cokda umurlarında deılmışın jaybedecek fazla bıseyın yok.

Seye benzemis. Elinizi uzatmissiniz kolunuzu koparmis yada sey selam verdin borclu ciktin

Yok ne ukalasi . Olabilir görmüşsunuzdur
Şimdi kardeşim yapısti eve gitmek niyetinde değil ne yapacağım ben
Ev aradım yok diyor sokakta mi kalayım diyo ya kafayı yiyecegim ya
Bi de beni suçlu çıkardı iyi mi anneme babama ablam beni evinde istemiyor diye of ya
Ben kötü oldum üstüne
Tamam ıste sende kavga cıkar ve kus.bayrama barısırsınuz:)

Eşiniz haklı öyle saçmalık mı olurmuş.
Aileniz size güvenerek mi yollamış oraya erkek kardeşinizi
Boşverin kötü olun ama yuvanızın huzurunun kaçmamasına engel olun.

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok

Kardeşin küçük olsa eyvallah da adam haklı. Özel hayatiniz etkilenecek. Sizin mahalleden ev tutsun. Yine yakın olsun. Gelip gitsin. Yemek vs için. Ama aynı ev esinizde isteniyorsa sıkıntı.

valla
Onun hiç umuru değil emin ol
Tek derdi kendisi
Şimdi de çıktılar ev aramaya bana da babam bizi rezil ettin bi kardesini sigdiramadin dedi
Canım seni düşünmeyen i sen hiç düşünmeye ceksin. ne yuzsuzluk yaaa!!!
çalışıyor parasini da kazanıyor
bence siz de evliligim sallanıyor bunalıminda olun onlara karşı
hala da evi begendim diyorsa o zaman siz evden çıkın evi ona bırakın madem çok beğenmiş rahatina baksin

O zaten ev bulmak istemiyor yalnız evliliğine olumsuz yansıyacak , size güvenipte gelmiş ama evlilik tek kişilik değil o evlense hanımuda seni istemez , bence otur konuş eşinin onu istemediği söyle suçu tamamen eşine at küsersede küssün

26 yaşında koskoca herif, kendi işini çok rahatlıkla kendisi görür. Ne işi var sizin yanınızda? Evli barklı insanlarsınız. Yok kardeşini sığdıramadın bilmem ne, laflar çok anlamsız. Aileniz gider gitmez ne yapın edin bir ev tutun. Aileniz de ne derse desin, evliliğiniz daha önemli. Eşiniz fazlasıyla haklı. 18 yaşında toy bir üniversite öğrencisi olsa anlarım o bile olmaz, anca geçici bir süreliğine olur ama bu nedir yahu adam memur olmuş, düzenli maaşı olacak. Kendisine çok rahatlıkla bir hayat kurabilir.

valla kocaman atanmıs adam sızın evde kalması dogru degıl bebek ıstıyorsunuz en az gun asırı yum gunkerınde hergun ilişki yasamanız gerekıyo annene bunu soyle ve bu durumda evde bır baskasını kabul edemeyecegını soyle olmaz de bız de cocuk ıstıyoruz de sebebın de var kocam ıstemıo deme boyle açıkla ve olmaz de

eşinin kardeşi kalsa bunları dese evliliğine sahip çıksaymış; gönderseymiş kardeşinin deriz

net bir şekidle 26 yaşındaki adama bakıcılık yapamayacağınızı açıkça söyleyin; benim evim eşim ve bana kadar deyin; gerekirse alın oğlunuzu ne haliniz varsa görün diyebileceğinizi de hissettirin

ne demek ev yok; siz bulabilmişsiniz o da bulsun ki bekar adam evin manzarasını mı; mutfağın düzenini mi beğenmiyormuş

bekar bir erkeğe dört duvar; suyu akan bir banyo olsun yeter yani; evin ne özelliklerini istiyor ki tamamen yorgunu yokuşa sürme çabası

eşinize ailenizin yanında x gitsin şunu yapacağız; onu da x gidince yaparız vs deyin ki aileniz de oğullarını kabul etmeyeceğinizi onsuz bir hayat planınız olduğunu anlasınlarrr

Back