- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yok ne ukalasi . Olabilir görmüşsunuzdurhayat tecrübesi desem ukalaca mı olur
yani çooook böyle insan gördüm bu saçma tavırları ile çocuklarının hayatlarını mahveden
Ya valla bende anlamadım nasil aileBen de kardeşiniz misafirliğe geldi de istemedi sandım.
Tabii ki istemeyecek, siz de yüzünüzü yumuşak tutmayın.
Ne demek kalsın diye baskı yapmak, yani kusura bakmayın da nasıl aileniz var?
Lafa geldi mi en mükemmel aile onlar en iyi anne baba onlar . Eşimi istemiyorlar zaten hala oğlu ile evlendirmek istediler ben kabul etmemistim babamın tek derdi kendi dediğinin yapılması hayatta..
Dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler . Eşim dedi ki ya neden haber vermiyorlar sen evli sin dedi .. hiç umurlarinda degul ama ben utanıyorum söylemeye artık. .
Oğullarına ev aldılar . Ama benim esimi asla sevmedilet kabul etmediler boşan deyip durdular . Sürekli hamile olmamdan korkuyorlar ya sorsan bana çok mükemmel aile onlar ..
Bende vicdan azabı çekiyorum onlar böyle konuşunca ..
Ya valla bende anlamadım nasil aile
Hep onu ayri tutarlar benden zaten
Ben esimle kotu de olsam olur yani zaten istemiyorlar esimi dedim ya dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler eve başka bi ilden eşim şok oldu
Tamam ıste sende kavga cıkar ve kus.bayrama barısırsınuz:)Yok ne ukalasi . Olabilir görmüşsunuzdur
Şimdi kardeşim yapısti eve gitmek niyetinde değil ne yapacağım ben
Ev aradım yok diyor sokakta mi kalayım diyo ya kafayı yiyecegim ya
Bi de beni suçlu çıkardı iyi mi anneme babama ablam beni evinde istemiyor diye of ya
Ben kötü oldum üstüne
Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Canım seni düşünmeyen i sen hiç düşünmeye ceksin. ne yuzsuzluk yaaa!!!Onun hiç umuru değil emin ol
Tek derdi kendisi
Şimdi de çıktılar ev aramaya bana da babam bizi rezil ettin bi kardesini sigdiramadin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?