• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimin bizde kalmasini istemiyor

Kardeşinin var okuma yazması ama

Bana fazla sahiplenici geldiniz

Annenize çocuğuna bakamazsın sen diyorsunuz gibi

Ben hala evinde huzurla kalsın diyorum
Maalesef benimde huyum böyle.sanki en iyi ben ilgilenirmisim gibi geliyor.onu da geçtim kardeşimin bende hiç kalamamasi normalmi

Maalesef benimde huyum böyle.sanki en iyi ben ilgilenirmisim gibi geliyor.onu da geçtim kardeşimin bende hiç kalamamasi normalmi

O normal değil

Eşinin o gelirse anneme giderim tepkisi daha da garip

Ama onun bir sebebi olmalı yaramaz vs diye değil bence senin ilgin ile alakalı bir sorun

İşte bu en iyi ben bakarım duygundan rahatsız sanki evde de odak çocuk olur diye düşünüyor belki de dışlanmış hissedecek vs vs bunu eşinle kavga ortamı yatışınca konuş

Benim kadar ince düşünceli ve sabırlı değildir. Ameliyat li falan dinlemez kızar

anne baba konusunda bir sey diyemeyecegim ama kardes deyince akan sukar duruyor ben de
alırım kardeşimi yanıma orası benim de evim koca kişisi az ötede dursun yani

Açıkcası arada kalmanıza çok üzüldüm hele ki kardeşinizin rahat bi şekilde evine gelememesi çok üzücü 12 yaşında bi çocuğun ne zararı olur ki sebep ne diye sormuş diğer arkadaşlar bence böyle bi durumun geçerli bi sebebi olamaz orası ablasının evi bikaç gün kalmasının ne zararı olacak temelli değil Ya ne diyelim Allah yardımcınız olsun

O normal değil

Eşinin o gelirse anneme giderim tepkisi daha da garip

Ama onun bir sebebi olmalı yaramaz vs diye değil bence senin ilgin ile alakalı bir sorun

İşte bu en iyi ben bakarım duygundan rahatsız sanki evde de odak çocuk olur diye düşünüyor belki de dışlanmış hissedecek vs vs bunu eşinle kavga ortamı yatışınca konuş
Yok o kendi açısından dışlanmış vs hissetceginden değil bence. Annesi ablası varken niye getiriyorsun ablası ilgilensin diyor.O ben kendi ailemden bile önce tutuyorum seni ama sen bana değer vermiyorsun diyor.kardeşimin gelmesiyle ne alakaysa.sen beni onemsemiyon lafimi dinlemiyorsun diyor.ama hiçte öyle değil.sadece bu kardesimle ilgili karşı geliyorum diye iste

Kardeşinin var okuma yazması ama

Bana fazla sahiplenici geldiniz

Annenize çocuğuna bakamazsın sen diyorsunuz gibi

Ben hala evinde huzurla kalsın diyorum
Onda bende hemfikirim.Annesi çocuğuna elbette bakabilir.Fakat eşte bir gariplik var bence.Sanki hiç çocuk görmemiş,yanından geçmemiş,yada kendi çocuk olmamış.Evliliğe karar verirken daha iyi tanımalı birbirini.Böyle insan da yokmudur,vardır.Ama,tanıyıp,bilip,kabul edebiliyorsan evleneceksin.Konu ille kardeşin kalması değil.Şu durumda kalmayabilir.Ama Allah korusun,o çocuk anasız babasız kalsa sokağa mı atacak.

Onda bende hemfikirim.Annesi çocuğuna elbette bakabilir.Fakat eşte bir gariplik var bence.Sanki hiç çocuk görmemiş,yanından geçmemiş,yada kendi çocuk olmamış.Evliliğe karar verirken daha iyi tanımalı birbirini.Böyle insan da yokmudur,vardır.Ama,tanıyıp,bilip,kabul edebiliyorsan evleneceksin.Konu ille kardeşin kalması değil.Şu durumda kalmayabilir.Ama Allah korusun,o çocuk anasız babasız kalsa sokağa mı atacak.

Ona da yorum yazdım ama bence her şeyi sen üstlenme demek isteyip sonra da gArip bir inada bindirmiş

3,5 saat mesafe varmış

annen var ablan var sana mı kalmış çocuğa bakmak zaten 10 gündür bakıyorsun diyor gibi geldi bana

Yok o kendi açısından dışlanmış vs hissetceginden değil bence. Annesi ablası varken niye getiriyorsun ablası ilgilensin diyor.O ben kendi ailemden bile önce tutuyorum seni ama sen bana değer vermiyorsun diyor.kardeşimin gelmesiyle ne alakaysa.sen beni onemsemiyon lafimi dinlemiyorsun diyor.ama hiçte öyle değil.sadece bu kardesimle ilgili karşı geliyorum diye iste
Çocugu goturmeyın tavır falan yapar 12 yaş küçük değil anlarsa üzülür ilerde oda onu istemez hani ilişkilerini de etkiler eşine bişe diyemiyorum genel olarak kimseyi sevmiyor bence evde kimseyi istemiyor ama sen evlenirken annem babam gelirler dimi diye sormuşsun muhtemelen önceki ilişkinin bitişini falanda biliyor ondan anneye babaya ses çıkartamıyor bıraksan onlarıda istemez 1 gün bile olsa.
yaş aldıkça dahada huysuz olur bu tarz insanlar sen ilerde yapabilir misin bu insanla ona göre düşün çocuk yap derim

Ona da yorum yazdım ama bence her şeyi sen üstlenme demek isteyip sonra da gArip bir inada bindirmiş

3,5 saat mesafe varmış

annen var ablan var sana mı kalmış çocuğa bakmak zaten 10 gündür bakıyorsun diyor gibi geldi bana
Olabilir ,belki de öyle düşünmüştür,ama o zaman düşünmekle kalmayıp eşine de belirtseydi bunu,sen yorulmuşsundur canım,gel biraz dinlen,gerekirse elbette kalabilir,ama şimdi çok gerekli değil bence gibisinden,konu sahibi üzüntüyle konu açmazdı burada sanki...

Ayy, klasik, ben erkeğim,laf dinle kadın şeysileri...Aman böyle insanlardan Allah beni uzak etsin,bu düşüncedeki bir insan,tek kardeşle sınırlı kalmaz,her konuda triplere girer...

Hadi istemiyor sana ne cesaret gelmesin diyor ne saygısız .Çok kızdım kocana biraz olsun kalmasına nasıl tahammül edemez ne biçim insanmis

Siz fazla abartmışsınız gibi geldi. Evde - okuma yazma bilmese de- annesi var. Anne!
Abla var, ilgilenen, e okuma yazma bilen...
Biraz (af buyurun) ukalaca geldi, onların bakamayacağını düşünmeniz.

Tabii bu durum eşinizi haklı çıkarmıyor.
Kardeşiniz gelirse evden gidecek kadar ne var yani? Bazen sevmesek de mecburi misafirlerimiz oluyor, evden mi gitmeliyiz, çok saçma.
Anne babaya birşey demeyip kardeşi bu kadar istememek ilginç geldi bana.
Sebebini sorun,inandırıcı geçerli bir neden söylesin, varsa.

Altı üstü kolu kırılmış. Ve bu yüzzden ameliyat olmuş doğru anladiysam. Adam zaten oraya gitmene izin vermiş hem de on gün. Orda zaten yapacağını yapmış kardeşinin yanında olmuşsun. Ablan da varmış o ilgilensin. Senin yanına gelse ablanin içi rahat mı edecek. Orda bırakırsam içim rahat etmez yazdığın için diyorum.
Hem baban hem kardeşin olmaz bence.
Senin ayrı bir ailen var artık ayrıca eşin de ameliyat olmuş. Sen zaten Eşinin yanında olmayıp kardeşinin yanında olarak yapacağını yapmışsın.

Esiniz kendi kardesini bile istemez, demissiniz. Demek adam misafirin hic bir turlusunu sevmiyor. Huyu boyle, degistirmek icin yapacak bir sey yok. Ya kavga dovus getireceksiniz misafirinizi, ya suyuna gideceksiniz. Adam bu yasindan sonra degismez. Bu tur keskin ozellikleri evlenmeden once olcup tartmak lazim diye dusunuyorum. Eve bir kardes getirmekten bile bu kadar kavga ettiginiz adamla niye evlendiniz?

Şikayetçi olduğunuz konuda Ben de eşiniz gibiyim eşim sizin gibi.
Orta yol bulmak zorundasınız karşılıklı. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bişey bu malesef.ve elimde değil ben çok daralıyorum mesela. Kim olursa olsun daralıyorum Bi yerden sonra

Öyle koca olmaz olsun.Ne demek benim küçücük kardeşime laf edecek ne hakla?

Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?
Yontulmamis odun empati kursun biraz.

Eşimin suratı 5 aydır nadir goruyorum annem kanserden 7 gün önce vefat etti 12 yaşında kız kardeşim var aynı şeyler bazen bana da oldu kim izin verecek bukafar durmana felan kapı orada diyorsun yani hastalık ya ve o daha çocuk ne bekliyor. 5 ayın 3 ayını biz hastanede yatarak geçirdik nerden bakksan ve çoğunlukla yanında ben durmaya çalıştım kardeşim orda burada kaldi ilk zamanlar en azından babamla olsunlar diye gelip kaldığından bizde de sorunlar oluyor ya yeni mı evlisin bilmiyorum ben 7 aylık evliyim ne olursa olsun kavga da etsem Allah eşimden razı olsun hem o hem de ben ve ailem çok zor zamanlardan geçiyoruz patladığım kişi o oluyor tabi ki de. Ama güzellikle konusmalisin onun çocuk olduğunu başka türlü olmaz.

Back
X