- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki onlarda ilgilenecek nihayetinde birinin oğlu birinin kardeşi.ama evleneli iki sene oldu ben ondan habersiz birşeye karar veremiyorum.normalde aramızda hiç bir sorun yok Allaha şükür evde çok iyiyiz.Kendisi de evine çok düşkün eve alincak bişey olsun daha ben söylemeden alır.öyle dışar hayatı pek yoktur.genellikle evde olur gidersek birlikte dolaşmaya çıkarız çok nadir yalnız gider öyle arkadaşlarıyla takilayim falan demez. Kendisi çok evcil birisidir.normal şartlarda hiçbir sıkıntım yok.ama ondan habersiz bişey almamı yada kalmalı birini cagirmami sevmez.iki senelik evli olmamıza rağmen evde sanki yeni evli gibi davraniriz hep aşkım diye hitap eder o da bende. Artık huyunu az çok biliyorum ona göre davranıyorum.normalde kardeşimin kalmasını istemicegini biliyorum.ama hem ameliyat li hem de kardeşim hiç mi kalamicak bende diye gelsin istedim. Sonuçta çok kötü tartıştık.hiç tahammülü yok.normal şartlarda pek üstüne gitmiyordum tansiyon hastası diye sinirlendirmemeye çalışıyorum.ama artık sıkıldım kardeşimi kendi evime goturemiyorum ki ben daha önce evlenmeden önce üstüne başa basa sordum ailem gelse kalsa bişey der misin diye.Tabiki hayır dedi.anneme babama o yüzden pek bişey dwmedi.ama bir hafta kaldiginda sıkılıyor.anne de babam da daha bir kere geldi.annem bir hafta durdu.babam mecburi bi nedenden iki hafta.ablami sevmiyor o yüzden istemiyor kardesimide yarmazlik yapar durmaz diyor.Siz fazla abartmışsınız gibi geldi. Evde - okuma yazma bilmese de- annesi var. Anne!
Abla var, ilgilenen, e okuma yazma bilen...
Biraz (af buyurun) ukalaca geldi, onların bakamayacağını düşünmeniz.
Tabii bu durum eşinizi haklı çıkarmıyor.
Kardeşiniz gelirse evden gidecek kadar ne var yani? Bazen sevmesek de mecburi misafirlerimiz oluyor, evden mi gitmeliyiz, çok saçma.
Anne babaya birşey demeyip kardeşi bu kadar istememek ilginç geldi bana.
Sebebini sorun,inandırıcı geçerli bir neden söylesin, varsa.
Peki annen baban ile birlikte hiç gelip kalmadı mi kardesinizAnnem var ama dediğim gibi okuma yazması yok hem surup içmesi gerekiyor hem saglikocagina pansuman için gitmesi gerekiyor sağlık ocağı otobüsle onbeş dakka falan neyse bunlar için ablam yardımcı olabilir.Ama benim için sadece ameliyat olmasi da değil normal şartlarda da gelip kalamamasi sorun. Babamın bende kalma nedeni de yine sağlık sorunu ile ilgili dediğim gibi benim yakinimda hastane var babamlarin orda en yakın hastane arabayla 1saat.ve yürüme de engeli var.tek başına yuruyebiliyor ama aksaklik var biraz devamlı da yalnız gidemiyecegi için o nedenle kalıyor. Bugünde sonuç olarak kardeşimi getirmedim babamla birlikte geldik.Ama kardesimle konuştum seni özledim keşke beni de goturseydin falan dedi.biraz içim burkuldu ama yapcak bişey yok.Yazın getiririm seni tatilde dedim...