Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?