• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim kardesimin bizde kalmasini istemiyor

Peki annen baban ile birlikte hiç gelip kalmadı mi kardesiniz
Birlikte gelip kalmadılar hiç.normal şartlarda babam da başka biyerde kalmayı sevmez zaten ablam da bile daha bi kere kalmış değil yakın olduğu içindir belki.ama bende de mecburiyetten kalıyor işi bitttimi gitmek ister hemen.kardesimde bi kere ablamla geldi üç gün falan kaldılar.ama kardeşim biraz daha kalsın dediğimde istemedi

Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?
Tövbe Estagfullah ya ne insanlar var kusura kalmayinda bu nasil is kavga etcek kadar icim acidi yazik kardesin bi duysa nasilda üzülür :KK20:

Belki sorumluluk almak istemiyordur. Niye ısrar ediyorsunuz ki orası onun da evi Belki rahat edemeyeceğini düşünüyor. Izin de vermiş sana bir hafta

Yarin annen baban hasta olsa ben onlarin kalmasini istemesem ne hissedeceksin de?
Bence cok merhametsizce cok ayip birsey

Allah Allah. Ne alıp veremediği var kocaman adamın 12 yaşında çocukla? Hem de sanki ömür boyu kalsın demişsiniz, altı üstü 10 gün. Bir sorunu mu var kendisinin çocuklarla? İnsan zehir olsa katlanır eşinin hatrına 10 gün. Ne varmış bu kadar celallenecek :KK67:

1)kim izin verir bu kadar kalmana demiş. Ben 2 aydır annmlerdeym.bil istedim.

2)benim kardeşimin eve gelişi benim eşimle ilgili değil benimle ilgilidir. Eşimi zerre kadar bağlamaz.

3) bikaç yorum okudum.annemle babam gelince ilk bikaç gün bişey demiyor sonra sıkıldığını bana yansıtıyor demişsin. Öyle bir lüksü var mı acaba?
Sıkıloyorsa alsın ceketini arkadaşına ailesine falan gitsin. Hayırdır ona????

Ablamin bazı rahatsız edici davranışları oldu o yüzden pek sevmiyor.Zaten bende anlasamam ablamla.ben geleli on gün oldu yarin doncem .birazda ablan ilgilensin diyor
şimdi bişey diyeceğim
eşinizin tepkisi çok ayıp tabi de
eşinizle 10 gündür görüşmüyorsunuz ablanız varken o bakabilir diye düşünüyordur
neden siz getirceksiniz diye düşünüyordur

bana sanki bişeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi geliyor

Şöyle bi durum var.ailemi ziyaret için yanlarına üç beş gün kalmak için geldim.geldikten bir gün sonra kardeşimin okulda kolu kırıldı.12yasinda kendisi.şehire hastaneye götürdük yanında refakatçi olarak ben kalmak istedim kardeşimin ameliyat olması bir haftayı buldu.bu arada biraz hastanede birazda yakınımızda kaldık.kardeşim iki gün once ameliyat oldu.geldik.benimde yarin kendi evime dönmem lazım bu arada babam da benimle gelcek bazı nedenlerden dolayı iki hafta falan kalması lazım.hazır o geliyorken kardesimde gelsin istiyorum çünkü ameliyat olduğu için pansuman yapılması lazım iki gunde bir aslında ablam var o da ilgilenebilir ama benim gözüm arkada kalcak.Bende eşime dedim kardesimde gelsin bizde kalsın on gün diye. Ama kesinlikle istemiyor bu yüzden telefonda çok kötü tartıştık.geçen yaz da kardeşimin biraz bizde kalmasını istemiştim yine tartismistik ve kardeşimi geri getirmiştim.normal bi durum olsa bu kadar karşı çıkmam ama sonuçta ameliyat oldu.O yüzden aklım onda kalsın istemiyorum.çok kotu de tartıştık telefonda birbirimize kötü şeyler söyledik.kesinlikle istemiyor.ben buraya geleli on gün oldu.kim izin verir bu kadar kalmana diyor.yarin doncem eve babam da gelcek ama kardeşim konusunda ikilemdeyim napmaliyim ki?
annenız yok mu kardesınızle o ılgılensın, hem babanıza sesını cıkarmayan adam kardesınıze neden tavır alıyor ??? ayrıca aılemınızın yanınıza gıderken ızın mı alıoyorsunuz yada aılenızden bırı evınıze glırken buna musade etmeyın devamlı olmadıgı muddetce sadece haber verılerek aılenıze gıdebılır yada aılenızı evınıze davet edebılırsınız...

merhaba,

konunuzun detaylarini okuyamadim ancak baslik uzerine yaziyorum. ben de esimin kardesinin bizde gelip kalmasini istemezdim. hos ben yatili misafir evimde istemem. belki bende sorun vardir :)

Eşimin suratı 5 aydır nadir goruyorum annem kanserden 7 gün önce vefat etti 12 yaşında kız kardeşim var aynı şeyler bazen bana da oldu kim izin verecek bukafar durmana felan kapı orada diyorsun yani hastalık ya ve o daha çocuk ne bekliyor. 5 ayın 3 ayını biz hastanede yatarak geçirdik nerden bakksan ve çoğunlukla yanında ben durmaya çalıştım kardeşim orda burada kaldi ilk zamanlar en azından babamla olsunlar diye gelip kaldığından bizde de sorunlar oluyor ya yeni mı evlisin bilmiyorum ben 7 aylık evliyim ne olursa olsun kavga da etsem Allah eşimden razı olsun hem o hem de ben ve ailem çok zor zamanlardan geçiyoruz patladığım kişi o oluyor tabi ki de. Ama güzellikle konusmalisin onun çocuk olduğunu başka türlü olmaz.
Başın sağolsun canım,kardeşinde küçükmüş,çok üzüldüm.Eşimizin ya da bizim, böyle durumlar da söz konusu bile olmamalı.İnsanın ailesinden başka kimi var güvenecek.Kardeş,yada ana baba.Açıkta kalmamalı kimse.Kendi ailemiz korunarak, destek olunmalı.Ama gerekmedikçe kimse birbirini bunaltmamalı ki,böyle gerçekten destek olunacağı günlere sabrı kalsın insanın...

Zıtlaşsalar bile 12 yaşında çocuğa mı kin güdecek gelmesin diyemez kardeş bu ya kardeş.1 ay falan olsa anlarım istememesini ama 10 günden nolacak üstelik öyle ağır yatalak hasta da değilmiş çok şükür 10 gün sonra gönderirsiniz pansumanını falan da siz yaparsınız ona sen bakacaksın diyen de yok.Zaten iyileşir kısa zamanda.
Gelsin bence ev sizin de eviniz
Ama başka bir durum söz konusuysa bilemem,bir de olayı ondan dinlemek lazım.

Back
X