• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Adam gelicek

sakin ol sakin:KK76:adam evinde donla dolaşacak belli :KK53:hehe açık konuşma buna denir..senin yorumlarını takibe nasıl alırım ben ya..dün ki yorumda..bi avukat edasıyla bi hasta arkadaşımıza usulcu yakalştın bugun karşıdakinin saçların eline dolayıp yolacak bi dilber olarak karşıya çıktın..:KK70: Ha arkadaşa gelince..Kısaca Eşi %100 haklı..Dava kapanmıştır
Belli değil belki yazacaktım sinir olunca elim sürçmüş:))))hamilelik hormonları hep:)

Eşin haklı. Evliliğinden önemli mi sanki. Çocuk da değil gitsin başka yer bulsun kendine kocaman adam.

Ya bende sinir oldum inanin yani 2 kere ev tuttum ona . 2 sini de beğenmedi. ...
Binbir turlu bahane ile ikisinde de ev sahibine rezil etti bizi..
Şimdi de tutturmus sizin ev çok güzel dayalı döşeli ben burda kalacağım hem ayda 300 Tl karım oluyor bilmem ne.. annem babam da çanak tutuyor . . Anneme şimdi dedimki beni hiç mi düşünmüyor sunuz dedim o senin kardeşin eşin neden istemiyor size de maddi olarak 200 tl kari olur 200 tl verir diyor kafayı yiyecegim ya.. huzurumdan daha mi onemli 200 tl anlamiyorum ki .. bana psikolojik baskı yapıyorlar resmen .
Ev yokki kardeşin sokakta mi kalsın diyorlar ya eşim dahi dedi az önce sen evlatlık falan misin dedi ya..

hayır yani öğrenci olsa göz kulak ol derler

geçici süre olsa düzen mi kursun derler

iyi de adamın tayini çıkmış

belki akşam evinde alem yapacak; belki arkadaşları ile oturacak böyle çevre edinemez ki

eşin haklı; annene de eşim diyor deme anne ben x bizde iken nasıl eşimle olacağım torun vs bekleme de açıkça

bir de eskiden insanlar daha kalabalık aile yaşadıkları için yaşlılar anlamıyor

biraz deşelesek benim kaynım kalmıştı sen kendi kardeşine kalmasın diyorsuna bağlarlar

paragöz kardeşine de hesabı yüksek tut

kiraya katkı, mutfağa katkı, faturaya katkı, vs s artsın katkısı

ayrıca belli saatler arasında odasında olacak; evin de belli bir saatten önce kapısı kitlenecek vs vs gibi anormal isteklerde bulunun

Onların sizi düşünmesini beklemeden siz kendinizi düşünün ayrı bi düzen olmasının daha doğru olacağını söyleyin baksın başının çaresine

Aklın mı yok nasıl arada kalırsın ne münasebet kardeşin sende kalsınmış annenle babanda da mı akıl yok yatın yuvan bozulsa kendin ettin derler adam evinde donla dolaşacak belli kardeşin ne kadar terbiyesiz küçükte değil çuş yani...görümcen sana yerleşse naparsın buradan yola çık annenle babana da ağzının payını verip memlekete postala..boyle yuzsuz ailelere çıldırıyorum.
Ya haklısın haklısın da şimdi beni kötü abla yaptı kendisi istenmeyen çocuk öldü annemi babamı fitliyor. Beni zerre kadar dusunse böyle bişey istemez tek derdi kendi keyfi kendi rahatı. ......
Ne ben umrunda yim ne başka bisey
Menfaatci bi insan kardeşim

200 tl ne ya ben bile kendi ailemin yanında kendi evimde ablama her ay500tl veriyorum.Üstüne bile çıkıyor.Kalmamalı tabi razı değilken siz ,bu ısrar niye?Birkaç arkadaş tutsun masraf az olsun diyorsa.Yalnızlığı sevmyrsa.Ailen eşine karşı rezil oluyor.

annenlere söyle soyle siz benim yivami yikmakmi istiyorsunuz bak biz 3 ay dir ugrasiyoruz ve 2 veya 3 gunde bir yaptimiz halde olmuyor

hayır yani öğrenci olsa göz kulak ol derler

geçici süre olsa düzen mi kursun derler

iyi de adamın tayini çıkmış

belki akşam evinde alem yapacak; belki arkadaşları ile oturacak böyle çevre edinemez ki

eşin haklı; annene de eşim diyor deme anne ben x bizde iken nasıl eşimle olacağım torun vs bekleme de açıkça

bir de eskiden insanlar daha kalabalık aile yaşadıkları için yaşlılar anlamıyor

biraz deşelesek benim kaynım kalmıştı sen kendi kardeşine kalmasın diyorsuna bağlarlar

paragöz kardeşine de hesabı yüksek tut

kiraya katkı, mutfağa katkı, faturaya katkı, vs s artsın katkısı

ayrıca belli saatler arasında odasında olacak; evin de belli bir saatten önce kapısı kitlenecek vs vs gibi anormal isteklerde bulunun
Onun hiç umuru değil emin ol
Tek derdi kendisi
Şimdi de çıktılar ev aramaya bana da babam bizi rezil ettin bi kardesini sigdiramadin dedi

valla koskoca adamın bunu başta düşünmesi gere zaten.
eşiniz haklı ki zaten siz de doğru bulmuyorsunuz bunu.
ailenizden evvel kardeşinizle konuşun direkt bence

annenlere soyle soyle diz benim yivami yikmakmi istiyorsunuz bak biz 3 ay dir ugrasiyoruz olmuyor 2 3 gun de bir yaptimiz halde olmuyor

annenlere söyle soyle siz benim yivami yikmakmi istiyorsunuz bak biz 3 ay dir ugrasiyoruz ve 2 veya 3 gunde bir yaptimiz halde olmuyor
Söyledim anneme söyledim beni hiç mi düşünmüyor sunuz dedim ya
Bi kardesini sigdiramadin dediler
Şimdi de binbir takla atıp napalım ev yok mecbur kalacak a getirmeye calisiyorlar olayı

açıkça para isteyin garip ev kuralları koyun yukarıda yazdım

anneniz madem sizi düşünmüyor kardeşinizi bezdirin

Söyledim anneme söyledim beni hiç mi düşünmüyor sunuz dedim ya
Bi kardesini sigdiramadin dediler
Şimdi de binbir takla atıp napalım ev yok mecbur kalacak a getirmeye calisiyorlar olayı

canım ev bugün olmaz yarın olur onların derdi ev bulup bulamamak değil ki

hani işe başlasın arkadaş edinsin gibi bir dertleri de yok; ablasında kalsın rahat rahat eşya parası vs vermesin; para biriktirir ileride evlenirken gıcır eşya alır diyorlardır

Basligi okuyunca bi hışımla girdim konuya ne demek istemiyo diye ama konuyu okuyunca esinin sonuna kadar hakli oldugunu gordum. Zira kardesin evlatlik alinacak yaşı coktan gecmis

Onun hiç umuru değil emin ol
Tek derdi kendisi
Şimdi de çıktılar ev aramaya bana da babam bizi rezil ettin bi kardesini sigdiramadin dedi
Baban ne derse desin.Hiççççç umrun olmasın.Oyuna gelme sakın.Bi kere kızarlar baştan ,sonra biter gider. Yoksa sen zararlı çıkarsın.Böyle bi aile için değmez kocanla kötü olmaya.Mecbur değilsin.ne düşüncesiz insanlar.Ne derlerse desinler asla kabul etme.

canım ev bugün olmaz yarın olur onların derdi ev bulup bulamamak değil ki

hani işe başlasın arkadaş edinsin gibi bir dertleri de yok; ablasında kalsın rahat rahat eşya parası vs vermesin; para biriktirir ileride evlenirken gıcır eşya alır diyorlardır
Aynen öyle düşünüyorlar tebrik ederim
Nerden anladınız

Baban ne derse desin.Hiççççç umrun olmasın.Oyuna gelme sakın.Bi kere kızarlar baştan ,sonra biter gider. Yoksa sen zararlı çıkarsın.Böyle bi aile için değmez kocanla kötü olmaya.Mecbur değilsin.ne düşüncesiz insanlar.Ne derlerse desinler asla kabul etme.
Lafa geldi mi en mükemmel aile onlar en iyi anne baba onlar . Eşimi istemiyorlar zaten hala oğlu ile evlendirmek istediler ben kabul etmemistim babamın tek derdi kendi dediğinin yapılması hayatta..
Dün de hiç haber vermeden çıkıp geldiler . Eşim dedi ki ya neden haber vermiyorlar sen evli sin dedi .. hiç umurlarinda degul ama ben utanıyorum söylemeye artık. .
Oğullarına ev aldılar . Ama benim esimi asla sevmedilet kabul etmediler boşan deyip durdular . Sürekli hamile olmamdan korkuyorlar ya sorsan bana çok mükemmel aile onlar ..
Bende vicdan azabı çekiyorum onlar böyle konuşunca ..

Back