• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

kocam istemiyor de cik isin icinde birazcik duygu somurusu yao baktin olmuyor akrabalarin yaninda rezil ederim sizi de valla zaten herkes ayiplar onlari genc evlilerin yaninda oyle uzun kalinirmu diye

Kesinlikle eşin haklı genç insanlarsiniz,kardeş önemlidir ama esinle kötü olmaya değmez hele erkek kardeşler genelde nankör ve bencil olur senin onun için yaptığın fedakarlığın umrunda bile olmaz,açık açık soyle kendine bir ev bulsun biran önce

Ben bu üni veya lise okuyacak olanlarında kardeşte kalmalarına karşıyım madem okutacaksın her türlü babanın veya annenin imkanıyla okuyacak kimseye yük olmayacak kim doğurduysa o emek versin o zahmet çeksin , kul hakkı kalıyor sonra işi bitince nankörlük ve vefasızlık yapıyorlar ,
herkeste bakabileceği kadar çocuk doğursun yok kardeş baksın , onun derdini çeksin ayakları

Kocan haklı anhenlerde tuhaf... senin görümcen kalıak olsa aynı sekil istermsn... kardeşinde ayrı tuhaf enistenin yanında nasl rahat etcek koca adam düsünmesi lazım...

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok

Yaptıklârı çok yanlış.Eşin haklı,kendini rahatsız hissedebilir.Kocaman olmuş çocuk zaten uygun fiyata 1+1 bile olsa bir ev tutsun yaşasın yani sizde işi ne ki?Ayrıca siz de karı koca olarak onun yanında rahat olamazsınız,birbirinize ayıracağınız özel vakitler olacak haliyle de düzgün bir yaşantı süremeyeceksiniz.

Kardeşinize durumu izah edin kalbini kırmadan.Büyüdüğünü,kendi başına hayat kurması gerektiğini ama bunun haricinde size de sık sık gelip belirli günlerde kalabileceğini ve en son da lütfen sizi yanlış anlamaması gerektiğini söyleyin.Ya da direkt olarak kardeşinize söyleyemiyorsanız bunu ailenize söyleyin onlar dolaylı yoldan zaten bir şekilde söylerler.

Evlilik iki kişi arasında gerçekleşir.Üçüncü bir şahısa (bebek ve ćocujlardan bahsetmiyorum)yer yoktur.

Esin hakli .araniz acilir.kardesine uygun bir dille anlat.

Eşiniz istememezlik yapmıyor ki mantıklı olanı söylüyor

sana bu kadar açık konuşan yüzsüzleşmiş istemeci gurursuz ve çıkarcı bir kardeş. ısrarcı ayrımcı düşüncesiz bir anne baba. iyi niyetli kimseyi kırmak istemeyen ama olayın saçmalığını farketmiş zor durumda bir eş. ve pasif bir siz. pardon da nasıl başa çıkmayı düşünüyorsunuz. herkesle anladığı dilden konuşacaksınız. gurur yok o kardeşin. sizin de olmayacak. oturup konuşmak fayda vermez. net yüksek sesle söyleyin dinlemeyin. bu ev bizeait sana değil. kiranın üçte birini versen bile kalamazsın. biz yeni evliyiz. sen bencil ve çıkarcı birisin. ama duygu sömürülerini ben yemem. bu evde en çok bir hafta kalıyosun sonrasında başının çaresine bakıyosun. demek gerekiyor. sığdırasım yok seni bu eve dıyeceksınız gerekirse. kusura bakmayın ama kardeşiniz tam bır yüzsüz çıkarcı. sesinizi çıkarın bu kadar pasif olmayın. burası benim evim ve seni istemiyorum. eşek kadar adamsın bi utanmayı dene deyiverin şu kardeşinize. çok sinirlendim. kendinizi ezdirmeye ne kadar meraklısınız. anlayamıyorum sizi. eşinizin yerinde olsam öfkemi sizden çıkarırdım. kusura bakmayın ama bu kadar pasiflik fazla. hakediyorsunuz suistimali sanki.

bu arada başlık eşinizi suçlar gibi. siz de ailenize suçu eşinize attıgınızı (sanki eşiniz suçlu gibi) belirtmişsiniz. suç eşinizde değil gurursuz kardeşinizde ve ayrımcı düşüncesiz anne babanızda. başlıgı gurusuz ve çıkarcı kardeşim olarak değiştirseniz. yazık valla eşinize.

Esiniz hakli... Koca adam hem tayini cikmis tutsun evini otursun. Sizinde kabul etmemeniz lazim ailenizn huzuru icin. Bende kardesiniz kucuk ya da ogrenci faan sandim basligi gorunce.. Herkes bakar basinin caresine...

sizde eşinizde istemediğinizi açıkça belirtmişken ailenizin ve kardeşinizin hala sizde kalmasını istemesi çok entresan çıkarcılığın dibine vurmuşlar resmen..

ev bulamazsa gibi bir bahaneye sığınırsa otelde pansiyonda kal diyceksin açık açık kardeşine..

Kardeşin de pek bir düşüncesizmiş yahu.Hayır insan rahat edemez.Bence kardeşinle konuş ne olursa olsun gönder evden,ilelebet sizinle mi kalacak koca adam?Bak sinirlerim bozuldu şimdi.Olmazsa annenle otur konuş düzgünce onlar anlatsın kardeşine eğer kendin direkt konuşamayacaksan.Zor bir durum.

Basligi gorunce birden misafir olarak gelmesini falan istemiyor sandim. E adam hakli canim koca adam evlense baba olacak. Benim esimde olsa o da istemez. Ondan once benim annem musade etmez zatn... bence bi sekilde ailenle konus buda nasil soylenir ki iste..

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Kocanız haklı tabi ki. İnsan eşiyle başbaşa kalmak ister, doya doya. Ben olsam ben de istemem öyle upuzun kimse kalmasın yanımızda. Annenize de açıklayın bebek işini. Bu yüzden kardeşinizle kalamayacağınızı vs. Tüm derdiniz neyse açıkça söyleyin. Onlar zaten sizi düşünse böyle teklifte bulunmazlardı.

Düşüncesizliği geçtim ailen çingene gibiymiş..hayırdan da anlamıyorlar ama kendin demişsin esas amaç oğlanın para cebinde kalsın kızda boşanırsa karımız olur yuh diyorum.

Yaptıklârı çok yanlış.Eşin haklı,kendini rahatsız hissedebilir.Kocaman olmuş çocuk zaten uygun fiyata 1+1 bile olsa bir ev tutsun yaşasın yani sizde işi ne ki?Ayrıca siz de karı koca olarak onun yanında rahat olamazsınız,birbirinize ayıracağınız özel vakitler olacak haliyle de düzgün bir yaşantı süremeyeceksiniz.

Kardeşinize durumu izah edin kalbini kırmadan.Büyüdüğünü,kendi başına hayat kurması gerektiğini ama bunun haricinde size de sık sık gelip belirli günlerde kalabileceğini ve en son da lütfen sizi yanlış anlamaması gerektiğini söyleyin.Ya da direkt olarak kardeşinize söyleyemiyorsanız bunu ailenize söyleyin onlar dolaylı yoldan zaten bir şekilde söylerler.

Evlilik iki kişi arasında gerçekleşir.Üçüncü bir şahısa (bebek ve ćocujlardan bahsetmiyorum)yer yoktur.

Ailesine anlatmış zaten. Hala baskı yapıyorlarmış. En garibi de bu. Evli barklı insanların nasıl yaşayacaklarına müdahale etmek istiyorlar. Öyle istediğiniz gibi yaşamayın, bizim ve oğlumuzun arzu ettiği gibi yaşayın diyorlar.

Son düzenleme:
eşin haklı canım hiç huzurunu bozma tam tersini düşün eşinin kardeşi size yerleşmek istese sen istermisin :KK64::KK64::KK64: kardeşin beleşe yaşayıp para biriktirmek derdinde bence belki size o 200 tl yi bile vermez açık açık söyle ailene ilerde kötü olcana şimdi ol

Back