Eşim Eltime mi Aşık?

Kendinden fazla deger nasil verilmiyor acaba merak ettim.
Gerçekten bu bilgiye ihtiyacim varrrrr

Yok ya bence tamamen saflık ve iyi niyetten geliyor her iki tarafa da yetmeye calisiyor kendince bu tur yakistirmalari emin olmadan yapma, eger okuzun aklina karpuz kabugunu sokarsan o bile kendini sorgulsr acaba ben ondan mi hoslaniyorum gibisinden...

Çok mutlu oldum sizin adınız masallah tebrikler.

Reactions: Cac
Son mesajınıza istinaden mutlu oldum çok sevindim her şeyin rayına girmesine
Elti ve kayınbiraderler konusunda ise, sanıyorum gelinlerin arasındaki bu soğukluğu hissedince, yahut eltilerden birinin özverili sıcak davranışları diğer taraftan karşılık bulmadığında ; kardeşler devreye girip , durumu tolere etmeye çalışıyor ki bizde de benzer bir durum vardı, kaynım; geniş ailesinin bir arada olmasına, yeğenlerine değer verir ama eşi tam tersi.. evine kocasının tarafından birileri gelecek diye ödü patlardı ,
ben görgü kuralı gereği iftara çağırırdım, bizden büyükler çünkü. Onlar ise çoğunlukla bizi davet etmezlerdi ama adam , bizden iftar sonrası giderken; Biz de sizi bekliyoruz diye sessiz sedasız söylerdi bana ya da elinize sağlık zahmet olmuş diye . Yeğenini kucağına almaya çekinirdi...
Sizi tenzih ederek söylüyorum ama bazı hanımların paranoyaları böyle aile huzurunu bozuyor , aradaki bağları zayıflatıyor... halbuki babam olacak yaşta kocası ve kendisi benim kocama gayet samimi davranır ...

Sizinse rahatlamanıza ve artık bu mevzulara takılmamanıza sevindim. Mutlu huzurlu günler dilerim..0

Bence hemen karar vermeyin biraz daha eşinizin tavırlarını gözlemleyin.

Peki eltin nasıl davranıyor asıl önemli olan o sanki

Sadece size hamile iken anneler günü kutlamaması şık olmamış onun dışında ben hiç sorun görmedim. Size neden cümbür cemaat bir doğum günü düzenlesin ki daha özel baş başa şeyler planlamış. Temizlik konusunda da haklı eltiye diyene kadar bir temizlikçi ayarlanabilir. Bu incelikler dışında bir bakış bir şey yakalıyorsanız bir şey diyemem.

Eski konuymuş şimdi farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…