- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
- #1.281
Sanırım yanlış anlaşılmadan ötürü beni kastediyorsunuz,düşmanlık yapıp ne yazılmış takıntı yaptığı konusunda kendisi de destek görmüyor mu,örneklemelerle asıl siz iyi bir şey yapmıyorsunuz. Ayrıca konu sahibine benim gibi birçok kadının terapistini değiştir demesinin neresi düşmanlık....Kadın kadının düşmanıysa en iyi örnek düşman! konu sahibinin kendisi oluyor o vakit......
Takıntı yaptığım için destek almıyorum. Destek aldığım konu şu; genel olarak (hem iş hem de özel hayatımda) çok verici bir insan olmam, kendimi her daim 2. hatta 3.plana koymamdan mütevellit kendimi sevdirmeye çalışıyor terapistim... Yoksa eltimi takıntı yaptığım falan yok... Konuma yapılan yorumlardan da anlaşılacağı üzere benim yaşadığım şeyleri hangi kadın yaşarsa yaşasın benim gibi hatta çok daha fazla tepki verirmiş... (%90 gelen yorumları yazıyorum, %10 luk bir kesim de yok değil...) Burada takıntı yapan kişi ben değil eşim oluyor haliyle... Zaten bu sebeple de terapistim benden daha çok eşimle çalışıyor... Bilmem anlatabildim mi...
Mesela terapistini değiştir diyen arkadaşlar var... Bunu neye dayanarak diyorlar bilmiyorum... Bu konunun uzmanı olmanız lazım böyle bir tavsiyede bulunabilmeniz için... Mesela benim ablam bu konunun uzmanı ve diyor ki terapistin çok doğru noktalara değiniyor... Bir uzman olarak bu yorumu yapıyorsa ablam hiç kusura bakmayın tabii ki de bu işin eğitimini almadan yorum yapan insanların dediğine kulak asmayıp, yoluma devam edeceğim...