• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Hakikaten düz mantıkta gidiyor olabilir ama . Peki doğum yapınca size çiçek Aldı mı ?

Doğum günü olayında sanki kendini Haklı çıkarmaya Çalışıyor gibi

Hayır almadı :( Anneler gününde de almadı, doğum yaptığımda da almadı ki ilk anneler günümdü. Ve biz bu benim ilk anneler günümü sabahtan akşama kadar k.v.de de geçirdik :(

Ah be güzelimmmm... :KK43: Ben de 2 defa kıyafetlerimin bir yerleri kesik buldum evde. İlk bebeğimi kaybettikten sonra bir kazağımın kolunu kesik buldum, geçen gün de bir çıt çıtlı badimi çıt çıt yerlerinden 2 parmak üstünden kesilmiş buldum :KK43: Benim muskam var, üzerimde taşıyorum. İlk bebeğimi kaybettikten sonra beni çok rahatsız etmeye başlamışlardı, hocaya gitmiştim. Sende sübyan var ama sübyan büyüyle gelmiş, bebeğini öldürmüş dedi :KK43: Büyü bozmak ve tekrar büyü yapılmasın bana diye muska vermişti, onu takıyorum hep... Muskadan sonra da çok rahatladım, hiç rahatsız etmiyorlar artık. Rabbim binlerce kez razı olsun o hocadan. Sanırım bana geçmeyince yapılanlar, eşimi etkiliyor... Bunu da düşünür oldum...
Hanımlar dini konular yasak ban yemeyelim isterseniz .

Peki Şüphe duyduğun biri var mı konu sahibi kötü niyetli olduğunu düşündüğün ?

Yerinde olsam evime kim gelirse gelsln yatak odamı kilitlerim eve giren çıkan kişilere de çöl dikkat ederim . Kv ve elti tarafı ile mesafemi Korurum. Olabildiğince de az giderim .

Yok jest yapmıyor artık da, davranışları ve tavrı aynı... Mesela hiç komik olmayan bir espri yapar eşim hemen güler, ya da bir muhabbet açtığında eşim pür dikkat dinler ve katılır. Aynı ortamda olduğumuz zaman beni duymaz bile. Seslendiğim zaman en az 2-3 defa seslenmem gerekir... Benim muhabbetlerimin çoğuna katılmadığı için artık konuşmuyorum ben de...

Geçen şöyle bir şey oldu. Bir sebepten hastaneye gitmiştik hep birlikte. Eşimle ben bekleme koltuklarında oturuyoruz merdivenlerin karşısında. Eşimin elinde telefon vardı, onunla oynuyordu. Sonra eltim merdivenler indi, bizim oturduğumuz yerden geçip gitti... Eşim merdivenlerden görünür görünmez kafasını kaldırıp, eltimi süzdü. Bizim yanımızdan geçtikten sonra da arkasından bakmaya devam etti hayran hayran. Hani güzel bir bayan geçerken erkekler reflex olarak ani bir şekilde kafasını kaldırır ve süzer ya o güzel kadını, aynı o şekilde düşünün...

Ben orada sakin kaldım tabii. Eve geldik, aldım karşıma bunu. Sakin sakin konuşmaya başladım. Dedim ben buna daha fazla katlanamayacağım artık. Bir kadın olarak gururum yerle bir oluyor senin davranışlarından dolayı. Anlattım olayı, yalanladı tabii... Ben farkında bile değilim, ne zaman oldu, ne zaman yaptım vs, vs... Yok dedim olmuyor, ben yapamıyorum. Boşanalım... Sonra gitti Kur'an-ı Kerimi getirip üzerine elini bastı. Ona karşı öyle bir hissiyatım yok, deyip Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti... Sonra topu bana attı... Sen büyütüyorsun her şeyi. En ufak şeyden boşanmak istiyorsun. Sen beni sevmiyorsun, sen başkasına aşıksın herhalde diye ve odayı terk edip yatak odasına gitti... Ben de bu sözünün üzerine salak gibi (aptal aşığım çünkü hala...) arkasından gidip, sarıldım. Yok öyle bir şey aşkım, ben seni hala çok seviyorum dedim... Ve konu kapandı tabii...

Offff.... Ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum... Terapist bir yoluna koyar inşallah her şeyi...

Ne güzel üste çıkmış birde ortada fol yok yumurta yokken sen başkasına aşıksın diye suçunu bastır
karşı tarafı suçla.. :işsiz:Eşiniz aşık mı yoksa hayranlık mı duyuyor bilemem ama bariz bir şey var ortada..
Bu anlattıklarınızın hiçbiri normal değil kimse de normal karşılayamaz. Ayrıca anlamadığım
eşinizin bu tavırları hareketleri ailedeki diğer kişiler tarafından farkedilip anormal bulunmuyor mu?
Yani bir tek siz mi eşinize bu konuda kızıyorsunuz? Eğer öyleyse onlar da anormal bence genel
anlamda ailede bir problem vardır.

Eğer eşiniz eltinizden başka kişilere de bu şekilde davransa size kıymet vermiyor denebilirdi
ama tek bir kişiye böyle davranıyorsa bunun altında çok net bir şey var.
Kendi ayakları üzerinde duran kariyeri olan bir kadınmışsınız da bence bir dakika bile durmanıza
değmez bu anlattıklarınızın yüzde 1'i bile katlanılır değil.
Çocuğum için deneyeceğim demişsiniz ama çocuğunun annesine bu muameleyi yapan adam
kusura bakmayın ama düzgün bir baba da olamaz bence.
Dünyaya 1 kez geliyoruz kimse vazgeçilmez değil hayat çok kısa ve hayatınızın sonuna kadar
eşinizin eltinize güzellemelerini dinleyerek geçmeyecek kadar değerli ömrünüz.
Hayatınızda size gerçekten kıymet veren insanlar olur dilerim.

Ne güzel üste çıkmış birde ortada fol yok yumurta yokken sen başkasına aşıksın diye suçunu bastır
karşı tarafı suçla.. :işsiz:Eşiniz aşık mı yoksa hayranlık mı duyuyor bilemem ama bariz bir şey var ortada..
Bu anlattıklarınızın hiçbiri normal değil kimse de normal karşılayamaz. Ayrıca anlamadığım
eşinizin bu tavırları hareketleri ailedeki diğer kişiler tarafından farkedilip anormal bulunmuyor mu?
Yani bir tek siz mi eşinize bu konuda kızıyorsunuz? Eğer öyleyse onlar da anormal bence genel
anlamda ailede bir problem vardır.

Eğer eşiniz eltinizden başka kişilere de bu şekilde davransa size kıymet vermiyor denebilirdi
ama tek bir kişiye böyle davranıyorsa bunun altında çok net bir şey var.
Kendi ayakları üzerinde duran kariyeri olan bir kadınmışsınız da bence bir dakika bile durmanıza
değmez bu anlattıklarınızın yüzde 1'i bile katlanılır değil.
Çocuğum için deneyeceğim demişsiniz ama çocuğunun annesine bu muameleyi yapan adam
kusura bakmayın ama düzgün bir baba da olamaz bence.
Dünyaya 1 kez geliyoruz kimse vazgeçilmez değil hayat çok kısa ve hayatınızın sonuna kadar
eşinizin eltinize güzellemelerini dinleyerek geçmeyecek kadar değerli ömrünüz.
Hayatınızda size gerçekten kıymet veren insanlar olur dilerim.

Haklısınız. Çok da güzel yazmışsınız. Ama eşim kendi yaptıklarının normal olduğunu düşünüyor. Hatasını kesinlikle kabullenmiyor... Belki objektif ve uzman birisi hatalarını gösterirse değişir diye umut ediyorum... Şuana kadar bebeğime karşı iyi bir baba oldu çoğu babalara göre ama bence hala daha yetersiz bu konuda... Açıkçası yarın boşandığımızda çocuğuma ben her şeyi denedim oğlum ama olmadı diyebilmeliyim. Keşke şunu da yapsaydım dememek için bu çabam...

Kv mi bırakmış muskayı ?
artık kimsenin günahının almak istemiyorum kesin o bırakmıştır diyemiyorum çünkü benim ev düğünden 3 ay önce kuruldu ben başka bir ilde çalışıyordum kv tüm arkadaşlarıyla gelip yerleştirmiş evi o arada bizim iyiliğimize diye biri yapmış olduğunu söylemiştir ondan habersiz bırakmışlardır bilemiyorum onlara hatta eşime de demedim böyle diye inandıramazdım zaten benim ailemi sevmediği için bulmaktan sonra baya oturduk o evde sonra bu sene başında onlardan uzakta bir yere taşındım taşındıktan sonra eşim ben orayı hiç sevmiyormuşum ya orda beni huzursuz eden bişey vardı dedi o evdeyken çokta kavga ederdik şimdi bi senedir çok şükür tabi gene tartışmalarımız var ama okadar büyük değil en son tartışmamızda ben ikinci çocuğu istiyorum o istemiyor diye çıktı bana boşarım yaparsan dedi bende ben yapayım sen boşa hiç değilse çocuğun kardeşi farklı babadan olmasın dedim hamile kaldığım gün ben giderim mahkemeye dedim şimdi ikinci çocuğu istiyor :D

artık kimsenin günahının almak istemiyorum kesin o bırakmıştır diyemiyorum çünkü benim ev düğünden 3 ay önce kuruldu ben başka bir ilde çalışıyordum kv tüm arkadaşlarıyla gelip yerleştirmiş evi o arada bizim iyiliğimize diye biri yapmış olduğunu söylemiştir ondan habersiz bırakmışlardır bilemiyorum onlara hatta eşime de demedim böyle diye inandıramazdım zaten benim ailemi sevmediği için bulmaktan sonra baya oturduk o evde sonra bu sene başında onlardan uzakta bir yere taşındım taşındıktan sonra eşim ben orayı hiç sevmiyormuşum ya orda beni huzursuz eden bişey vardı dedi o evdeyken çokta kavga ederdik şimdi bi senedir çok şükür tabi gene tartışmalarımız var ama okadar büyük değil en son tartışmamızda ben ikinci çocuğu istiyorum o istemiyor diye çıktı bana boşarım yaparsan dedi bende ben yapayım sen boşa hiç değilse çocuğun kardeşi farklı babadan olmasın dedim hamile kaldığım gün ben giderim mahkemeye dedim şimdi ikinci çocuğu istiyor :KK70:

Sizin düzelmenize çok sevindim canım :) Rabbim bozmasın bir daha huzurunuzu :):)

Ah be güzelimmmm... :KK43: Ben de 2 defa kıyafetlerimin bir yerleri kesik buldum evde. İlk bebeğimi kaybettikten sonra bir kazağımın kolunu kesik buldum, geçen gün de bir çıt çıtlı badimi çıt çıt yerlerinden 2 parmak üstünden kesilmiş buldum :KK43: Benim muskam var, üzerimde taşıyorum. İlk bebeğimi kaybettikten sonra beni çok rahatsız etmeye başlamışlardı, hocaya gitmiştim. Sende sübyan var ama sübyan büyüyle gelmiş, bebeğini öldürmüş dedi :KK43: Büyü bozmak ve tekrar büyü yapılmasın bana diye muska vermişti, onu takıyorum hep... Muskadan sonra da çok rahatladım, hiç rahatsız etmiyorlar artık. Rabbim binlerce kez razı olsun o hocadan. Sanırım bana geçmeyince yapılanlar, eşimi etkiliyor... Bunu da düşünür oldum...
bence de eşin etkileniyor olabilir o hocaya tekrar gitmeyi düşündün mü belki seni kaçırtamadılar diye eşine yapmışlardır bişey terapist sonuçlarını da baya merak ediyorum yorumda bulundu mu hiç ilk gittiğinizde

Haklısınız. Çok da güzel yazmışsınız. Ama eşim kendi yaptıklarının normal olduğunu düşünüyor. Hatasını kesinlikle kabullenmiyor... Belki objektif ve uzman birisi hatalarını gösterirse değişir diye umut ediyorum... Şuana kadar bebeğime karşı iyi bir baba oldu çoğu babalara göre ama bence hala daha yetersiz bu konuda... Açıkçası yarın boşandığımızda çocuğuma ben her şeyi denedim oğlum ama olmadı diyebilmeliyim. Keşke şunu da yapsaydım dememek için bu çabam...

Normal olduğuna inanmasının mümkün olmadığını düşünüyorum bence bunu söyleyerek sadece sizi kandırıyor, kandırmaya çalışıyor.
Saf birini de benzemiyor siz boşanmak istediğinizde hemen üste çıkıp sen başkasına aşıksın diye odalara kapanmasından belli. Kendince taktik uyguluyor.
Peki ailesinden kimse kenara çekip eşinize ya sen ayaksın demiyor mu?
Nasıl kimsenin dikkatini çekmiyor ben anlamadım.
Bir de bunun dışında diyelim ki biri uyardı bunun da önemi yok.
Demişsiniz ya objektif biri hatalarını gösterse vs..
Bunları birinin söylemesiyle eşinizin değişmesi ne ifade eder ki?
O zaman bu yaptıklarını sadece dikkat çektiği ve uyarıldığı yapmaktan vazgeçecek ama
aklı, zihniyeti, kalbi, düşündükleri değişmeyecek ki..
Bunları içinden geldiği yapmak istediği için yapıyor söylüyor.
Sorun da burda zaten neden böyle? Neden bunlar içinden geliyor?
Siz ya da bir başkası eşinizin eltinize olan tavırlarına ket vurabilirsiniz ama onun temelde içindeki bu alakaya, ilgiye, hayranlığa ya da aşka adı herneyse onu değiştiremeyeceksiniz ki..
Yani bu saatten sonra size aşık, ilgili ve değer veren bir adam olmasını ne sağlayabilir?
Bu kadar zamandır konuştunuz anlattınız ama hala aynı devam ediyor.
O yüzden bu konuda umutsuz bir vaka bence eşiniz.

Normal olduğuna inanmasının mümkün olmadığını düşünüyorum bence bunu söyleyerek sadece sizi kandırıyor, kandırmaya çalışıyor.
Saf birini de benzemiyor siz boşanmak istediğinizde hemen üste çıkıp sen başkasına aşıksın diye odalara kapanmasından belli. Kendince taktik uyguluyor.
O zaman bu yaptıklarını sadece dikkat çektiği ve uyarıldığı yapmaktan vazgeçecek ama
Siz ya da bir başkası eşinizin eltinize olan tavırlarına ket vurabilirsiniz ama onun temelde içindeki bu alakaya, ilgiye, hayranlığa ya da aşka adı herneyse onu değiştiremeyeceksiniz ki..
Yani bu saatten sonra size aşık, ilgili ve değer veren bir adam olmasını ne sağlayabilir?
adamın ailesinde problem varki bi de hiç bi kv kp çocuğun karşı alıpta oğlum dur bu kıza üzme demiyor diyeceğini de sanmıyorum şu konuda haklısın bence de diyelimki terapiyle toparladı artık yapmıyor ama siz eltinize baktıkça aklına bugünler gelmeyecek mi hep acaba demeyecekmisiniz

Ben de eşinin aşık olduğunu düşünmüyorum evet ortada bir sorun var ama. Bu içine düştüğün psikoloji seni çok yıpratmış belli ki. Özgüvenini sistematik olarak kaybettirmişler sana. Bu yüzden hedefin sapmış. Bence mesele elti meselesi değil de eşinin ve kv’nin sana yaklaşım tarzı. Elti olayı da bunun ete kemiğe bürünmüş hali.
Benim olaylar karşısındaki tavrım çok daha keskin ve nettir. Sorunu kökünden kazımaya çalışıyorum böyle durumlarda. Ben olsam napardım diye düşünürsem kesinlikle haftasonları kv’ye gitmeyi keserim, eltimle aynı ortamda bulunmam. Eşimi elitimden korumak için değil ama kendimi artık o kadar ezdirmemek için. O zaman belki birileri silkelenip kendine gelir ve biz bu kıza naptık diye düşünür.

bence de eşin etkileniyor olabilir o hocaya tekrar gitmeyi düşündün mü belki seni kaçırtamadılar diye eşine yapmışlardır bişey terapist sonuçlarını da baya merak ediyorum yorumda bulundu mu hiç ilk gittiğinizde

Şöyle dedi. Aynı olaylara çok farklı yerlerden bakıyorsunuz ve bu sebepten ikinizde de anlaşılamama var dedi. Cinsel hayatımızı sordu, söyledik. Sonra kurtarılabilir bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Boşanma ile sonuçlanacak bir evliliğiniz yok gibi görünüyor ilk seanstan çıkarımlarıma göre dedi. 2.seans daha önemli çünkü hem beni hem de eşimi ayrı ayrı alıp dinleyecek...

Kendi tarafından birinin bunu söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası... Ama benim ailemden bu konuları bilen herkes anormal karşılıyor yaptıklarını. Mevlüt kavgası annemin yanında olduğu için annem dedi ki kesinlikle bir şey hissediyor. Onu bu kadar koruması normal değil dedi. Bir de onu korurken inanılmaz heyecanlandı, sinirlendi. O da benim gibi şüpheleniyor eşimden... :(

Aslına bakarsanız ben eltime hayran olduğu için ya da aşık olduğu için bu denli onu düşündüğünü düşünmüyorum artık. Evet bir beğeni var dış görünüş olarak, onu kabul ediyorum. Ama bu davranışlarının sebebi o değil. Davranışlarının sebebi annesi diye düşünüyorum. Annesi Sevdaya çok değer verdiği ve önemsediği için o da aynı şeyi yapıyor sırf anne aşkından dolayı... Daha doğrusu öyle olduğuna inanmak istiyorum. Çünkü kutsal kitap üzerine yalandan yemin edemezdi diye düşünüyorum...

Ben de eşinin aşık olduğunu düşünmüyorum evet ortada bir sorun var ama. Bu içine düştüğün psikoloji seni çok yıpratmış belli ki. Özgüvenini sistematik olarak kaybettirmişler sana. Bu yüzden hedefin sapmış. Bence mesele elti meselesi değil de eşinin ve kv’nin sana yaklaşım tarzı. Elti olayı da bunun ete kemiğe bürünmüş hali.
Benim olaylar karşısındaki tavrım çok daha keskin ve nettir. Sorunu kökünden kazımaya çalışıyorum böyle durumlarda. Ben olsam napardım diye düşünürsem kesinlikle haftasonları kv’ye gitmeyi keserim, eltimle aynı ortamda bulunmam. Eşimi elitimden korumak için değil ama kendimi artık o kadar ezdirmemek için. O zaman belki birileri silkelenip kendine gelir ve biz bu kıza naptık diye düşünür.

Hafta sonu yaşadığımız kavgadan sonra gitmeyeceğimi söyledim eşime... Bakalım neler olacak... Kesin daha çok çıldıracak ama ne olursa olsun bu kararımdan vazgeçmeyeceğim. Ben ne zaman gitmek istersem o zaman gideceğim...

Hafta sonu yaşadığımız kavgadan sonra gitmeyeceğimi söyledim eşime... Bakalım neler olacak... Kesin daha çok çıldıracak ama ne olursa olsun bu kararımdan vazgeçmeyeceğim. Ben ne zaman gitmek istersem o zaman gideceğim...
Yani çıldırmaya hakkı yok ki. Her haftasonunu orda geçirmek zorunda değilsin, her hafta gitmek zorunda değilsin. Bizden örnek vermek gerekirse ben gerçekten istediğim zaman gidiyorum vakit geçirip istediğim vakitte kalkıyorum. Eşim hiç bir şekilde karışmıyor. Kendisi istediği zaman uğruyor falan filan. Sizin üzerinizde bayağı baskı var bu konuda ki bu durum hiç normal değil. Bunla da mücadele edin bence.

Kendi tarafından birinin bunu söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası... Ama benim ailemden bu konuları bilen herkes anormal karşılıyor yaptıklarını. Mevlüt kavgası annemin yanında olduğu için annem dedi ki kesinlikle bir şey hissediyor. Onu bu kadar koruması normal değil dedi. Bir de onu korurken inanılmaz heyecanlandı, sinirlendi. O da benim gibi şüpheleniyor eşimden... :KK43:

Aslına bakarsanız ben eltime hayran olduğu için ya da aşık olduğu için bu denli onu düşündüğünü düşünmüyorum artık. Evet bir beğeni var dış görünüş olarak, onu kabul ediyorum. Ama bu davranışlarının sebebi o değil. Davranışlarının sebebi annesi diye düşünüyorum. Annesi Sevdaya çok değer verdiği ve önemsediği için o da aynı şeyi yapıyor sırf anne aşkından dolayı... Daha doğrusu öyle olduğuna inanmak istiyorum. Çünkü kutsal kitap üzerine yalandan yemin edemezdi diye düşünüyorum...

Ama çok farklı şeyler değil mi bunlar. Anneci de olsa eltinize tavrı.. aşırı saçma olur
gerçekten öyleyse..
Öyle arkasından bakma filan artık hiçbir açıklaması yok bence bunun.

Ama insan ne diye arkasından bakmaya devam eder ki... Hadi diyelim ki refleks olarak kaldırdın başını baktın, onun kardeşinin eşi olduğunu gördüğünde başını direk önüne eğmesi gerekmez miydi? Arkasından süzmeye devam etmek nedir? :sinirli::KK11: Bir de bu hali dikkat ettiği haliymiş...

Geçen yine bir olay oldu, kv bize bir şey verecekti, ben de bakarız anne dedim. Eltim hemen atladı biz alırız anne, bakalım biz diye... (Kv'nin önce bana sormasının nedeni de o vereceği şeyin benim ihtiyacım olan bir şey olmasından kaynaklıydı. Yoksa hayatta önce bana sormazdı. ) Sonra eşime gittim, ne aç gözlü kadın kv bana soruyor bak kızım diye bu hemen atlıyor dedim... Hiç sesini çıkarmadı ama sinirlendi. 10 yıldır tanıyorum adamı, sinirlendiğinde nasıl yüzünün değiştiğini çok iyi biliyorum... Hiç toz kondurmuyor, ben laf söyleyince hemen sinirleniyor artık karşılık vermese de...
Senin yerinde olsam böyle devam ederse boşanacağımı ve boşanacak olursak bütün bunları mahkemede anlatacağımı, boşanma sebebi olarak da bunları göstereceğimi söylerdim ve eklerdim, mademki ben başkasına aşığım ve bunun için boşanmak istiyorum sen de bunları söylersin ve mahkemede kimse o benim aşık olduğum kişiyi getirip, kanıtlarsın derdim. Mahkemede annesinin, abisinin, eltisinin bunları duymasına cesareti varsa devam eder. Çok sinir oldum sizin eşinize cidden.

Back