- Konu Sahibi birgaripask35
- #1.041
Gelen yorumları okumadım ama acaba kardeşinden kaynaklanıyor olabilir mi? Belki kardeşi sizin eltinize yeterince yakın davranmadığından dert yanıyordur o da kardeşiyle arası açılsın istemez sonuçta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de onun abisine aynı ilgiyle yaklaş.
Siz bence o aileye fazla gelmişsiniz
Koparsın. Sen de eltisine olan gereksiz samimiyetinden rahatsız olduğunu, annesine değil ama eltisine mesafe koymasını istediğini söyle..
Mecbur kabul edecek mutlu olmak istiyorsa.
Gelen yorumları okumadım ama acaba kardeşinden kaynaklanıyor olabilir mi? Belki kardeşi sizin eltinize yeterince yakın davranmadığından dert yanıyordur o da kardeşiyle arası açılsın istemez sonuçta..
Kardeşi beni abla olarak görür. Zaten yenge bile demez, abla der. 6,5 yılda sadece bana bir defa jest yapmıştır, ekmeğin köşesini çok severim ben. Koparıp benim önüme koydu al abla sen köşeyi seviyorsun diye. Eltimin bir bakışı vardı kaynıma görmeliydiniz. Bir daha asla öyle bir jest yapamaz :) , yapamadı da zaten...
Eşim de sonra bana diyor, aynısını ben yapsaydım sen ne yapardın diye? Dedim sen Sevda'nın sessiz kalacağını mı sanıyorsun? Bakışlarını görmedin mi kardeşine? Ayrıca sen ona bırak ekmek köşesi vermeyi, çiçek alıp doğum günü organize ettin... Bu ne ki onların yanında dedim, sustu :)
Açıkçası aynı düşünceliliği kardeşine yapmak istemiyorum, şimdi ne gerek var onların huzurlarını kaçırmaya... Bu konuda eltimin bir suçu bir günahı yok ki... Tamamen benim eşimin halt yemesi...
Aslında benim kendi enişteme karşı bunu yapabilirim Daha etkili olur bence
Sanırım öyle Eşimi tanıyan ve bu dertlerimi bilen dostlarım da aynı kanıya vardı Hatta başka başka olayları da anlatınca eşimin psikolojik sorunlarının olduğunu ve tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorlar...
Buraya çok güleceksiniz büyük olasılıkla :) Zaten koyuyormuş. Tokalaştığı zaman sadece yanağını yanağına deydiriyormuş olabildiğince az, öpmüyormuş bile Daha ne kadar koyacakmış
Yok canım. Kardeşi gayet eşine değer veren, bir şey dese de yapsam diye gözünün içine bakan bir kişilik :)
tuhaf gerçekten eşinizin tavrı hala eltiye karşı jest yapmaları devam ediyor mu peki konu açıldığından beri bir hayli zaman olmuş.
İnşallah Düzeltir .Yok jest yapmıyor artık da, davranışları ve tavrı aynı... Mesela hiç komik olmayan bir espri yapar eşim hemen güler, ya da bir muhabbet açtığında eşim pür dikkat dinler ve katılır. Aynı ortamda olduğumuz zaman beni duymaz bile. Seslendiğim zaman en az 2-3 defa seslenmem gerekir... Benim muhabbetlerimin çoğuna katılmadığı için artık konuşmuyorum ben de...
Geçen şöyle bir şey oldu. Bir sebepten hastaneye gitmiştik hep birlikte. Eşimle ben bekleme koltuklarında oturuyoruz merdivenlerin karşısında. Eşimin elinde telefon vardı, onunla oynuyordu. Sonra eltim merdivenler indi, bizim oturduğumuz yerden geçip gitti... Eşim merdivenlerden görünür görünmez kafasını kaldırıp, eltimi süzdü. Bizim yanımızdan geçtikten sonra da arkasından bakmaya devam etti hayran hayran. Hani güzel bir bayan geçerken erkekler reflex olarak ani bir şekilde kafasını kaldırır ve süzer ya o güzel kadını, aynı o şekilde düşünün...
Ben orada sakin kaldım tabii. Eve geldik, aldım karşıma bunu. Sakin sakin konuşmaya başladım. Dedim ben buna daha fazla katlanamayacağım artık. Bir kadın olarak gururum yerle bir oluyor senin davranışlarından dolayı. Anlattım olayı, yalanladı tabii... Ben farkında bile değilim, ne zaman oldu, ne zaman yaptım vs, vs... Yok dedim olmuyor, ben yapamıyorum. Boşanalım... Sonra gitti Kur'an-ı Kerimi getirip üzerine elini bastı. Ona karşı öyle bir hissiyatım yok, deyip Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti... Sonra topu bana attı... Sen büyütüyorsun her şeyi. En ufak şeyden boşanmak istiyorsun. Sen beni sevmiyorsun, sen başkasına aşıksın herhalde diye ve odayı terk edip yatak odasına gitti... Ben de bu sözünün üzerine salak gibi (aptal aşığım çünkü hala...) arkasından gidip, sarıldım. Yok öyle bir şey aşkım, ben seni hala çok seviyorum dedim... Ve konu kapandı tabii...
Offff.... Ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum... Terapist bir yoluna koyar inşallah her şeyi...
İnşallah Düzeltir .
Sonra barıştınız mı peki ?
Bir erkek yengesini çok sevebilir aileden görebilir ona çok saygı duyabilir ama arkasından hayran hayran bakmakta ne demek ...
Peki acaba siz kuruntu yapıyor olabilir misiniz ? Bu konuyu takıntı yapmış olabilir misiniz ? Aslında öyle bşy yok ama siz bunu bu şekilde düşündüğünüz için öyle Görüyor olabilir misiniz ?
Sonuçta eltiye çok hayran olsa kaynın anlamaz mıydı ? Ya da Kv falan
Böyle bi durumla ben olsam baş edemem. Şüphe çok kötü birşey zaten, hele böylesi...
Bi kere eltim hamileyken bebek alışverişine çıkmıştık hep beraber. Eşim de su ister misin, alalım mı diye sormuştu. Ona bile sinir oldum, kocaman kadın istese söyler ya da alır geçerken diye.
Öyle jestler, sürprizler, süzmeler falan olsa mecazen değil de gerçekten gözlerini oyarım.
İnşallah Düzeltir .
Sonra barıştınız mı peki ?
Bir erkek yengesini çok sevebilir aileden görebilir ona çok saygı duyabilir ama arkasından hayran hayran bakmakta ne demek ...
Peki acaba siz kuruntu yapıyor olabilir misiniz ? Bu konuyu takıntı yapmış olabilir misiniz ? Aslında öyle bşy yok ama siz bunu bu şekilde düşündüğünüz için öyle Görüyor olabilir misiniz ?
Sonuçta eltiye çok hayran olsa kaynın anlamaz mıydı ? Ya da Kv falan
Demek ki kaynın da rahatsız olmuş eşinin davranışından . Kendini kontrol etmesi Lazım sınırları çizmesi Lazım eşinin .Bilmiyorum ki canım... Ama şunu fark ettim. Eltimin facebook'ta doğum günü yazardı, bu doğum günü olayından sonra kaldırdı doğum günü tarihini. Çünkü Kv kaynıma bugün Sevda'nın doğum günüymüş, bak ben unuttum tamamen, abin hatırlattı demişti. Kaynımın surat değişmişti o an ve abim nerden biliyormuş dediğinde, facebooktan gördüm demişti eşim... O günden sonra eltim doğum gününü kaldırmış profilinden... Geçen fark ettim bunu, eşime de söyledim. Bak kardeşin de rahatsız olmuş, kaldırtmış Sevda'nın doğum gününü facebook tan dedim. Bir şey demedi...
Anadolu'da bile Konuşurken kadınların yüzüne pek bakılmaz . Kaldı ki yengesinin arkasından böyle bakması hoş değil . Eltin fark ediyor mu bunu ?Ama insan ne diye arkasından bakmaya devam eder ki... Hadi diyelim ki refleks olarak kaldırdın başını baktın, onun kardeşinin eşi olduğunu gördüğünde başını direk önüne eğmesi gerekmez miydi? Arkasından süzmeye devam etmek nedir? Bir de bu hali dikkat ettiği haliymiş...
Geçen yine bir olay oldu, kv bize bir şey verecekti, ben de bakarız anne dedim. Eltim hemen atladı biz alırız anne, bakalım biz diye... (Kv'nin önce bana sormasının nedeni de o vereceği şeyin benim ihtiyacım olan bir şey olmasından kaynaklıydı. Yoksa hayatta önce bana sormazdı. ) Sonra eşime gittim, ne aç gözlü kadın kv bana soruyor bak kızım diye bu hemen atlıyor dedim... Hiç sesini çıkarmadı ama sinirlendi. 10 yıldır tanıyorum adamı, sinirlendiğinde nasıl yüzünün değiştiğini çok iyi biliyorum... Hiç toz kondurmuyor, ben laf söyleyince hemen sinirleniyor artık karşılık vermese de...
niye sarılıp hala aşık olduğunu söylüyorsun ki bir karar almışsın birakta seni kaybetme korkusunu yaşasın gerçekten adam seni kaybetmekten öylesine korkmuyorki yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı seni bastırmış bu nedir yani bence gerçekten boşanmayı düşünmelisin bu adamla sence bir ömür geçer miYok jest yapmıyor artık da, davranışları ve tavrı aynı... Mesela hiç komik olmayan bir espri yapar eşim hemen güler, ya da bir muhabbet açtığında eşim pür dikkat dinler ve katılır. Aynı ortamda olduğumuz zaman beni duymaz bile. Seslendiğim zaman en az 2-3 defa seslenmem gerekir... Benim muhabbetlerimin çoğuna katılmadığı için artık konuşmuyorum ben de...
Geçen şöyle bir şey oldu. Bir sebepten hastaneye gitmiştik hep birlikte. Eşimle ben bekleme koltuklarında oturuyoruz merdivenlerin karşısında. Eşimin elinde telefon vardı, onunla oynuyordu. Sonra eltim merdivenler indi, bizim oturduğumuz yerden geçip gitti... Eşim merdivenlerden görünür görünmez kafasını kaldırıp, eltimi süzdü. Bizim yanımızdan geçtikten sonra da arkasından bakmaya devam etti hayran hayran. Hani güzel bir bayan geçerken erkekler reflex olarak ani bir şekilde kafasını kaldırır ve süzer ya o güzel kadını, aynı o şekilde düşünün...
Ben orada sakin kaldım tabii. Eve geldik, aldım karşıma bunu. Sakin sakin konuşmaya başladım. Dedim ben buna daha fazla katlanamayacağım artık. Bir kadın olarak gururum yerle bir oluyor senin davranışlarından dolayı. Anlattım olayı, yalanladı tabii... Ben farkında bile değilim, ne zaman oldu, ne zaman yaptım vs, vs... Yok dedim olmuyor, ben yapamıyorum. Boşanalım... Sonra gitti Kur'an-ı Kerimi getirip üzerine elini bastı. Ona karşı öyle bir hissiyatım yok, deyip Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti... Sonra topu bana attı... Sen büyütüyorsun her şeyi. En ufak şeyden boşanmak istiyorsun. Sen beni sevmiyorsun, sen başkasına aşıksın herhalde diye ve odayı terk edip yatak odasına gitti... Ben de bu sözünün üzerine salak gibi (aptal aşığım çünkü hala...) arkasından gidip, sarıldım. Yok öyle bir şey aşkım, ben seni hala çok seviyorum dedim... Ve konu kapandı tabii...
Offff.... Ne düşüneceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum... Terapist bir yoluna koyar inşallah her şeyi...
niye sarılıp hala aşık olduğunu söylüyorsun ki bir karar almışsın birakta seni kaybetme korkusunu yaşasın gerçekten adam seni kaybetmekten öylesine korkmuyorki yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı seni bastırmış bu nedir yani bence gerçekten boşanmayı düşünmelisin bu adamla sence bir ömür geçer mi
Bunlar dışında sebepleriniz var mı boşanmak için ?Ya ne biliiim Kur'an-ı Kerime el basınca adam, inandım ve sonrasında söylediği şeylerde çok kötü hissettim. O yüzden o davranış geldi arkasından...
Bir bebeğim var, o yüzden son şans olarak terapiste gitmeyi verdim. Gerçekten boşanmak istediğime inanmasaydı terapiste gitmeyi kabul etmezdi. Eğer terapistten sonra da değişmez ise zaten sonumuz bu olacak...
Kv mi bırakmış muskayı ?boşanmak zor biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş haklısın aslında daha farklı konulardan dolayı benimde problemlerim var ama hep dediğim birşey var ve bunu kayınvalidelere de dedim ben babasız büyüdüm demekki babasız büyünebiliyormuş alır çocuğumu giderim dedim ama bizde muska olayı da oldu evde muska da bulmuşluğum var inşallah terapistle düzelirsiniz
Demek ki kaynın da rahatsız olmuş eşinin davranışından . Kendini kontrol etmesi Lazım sınırları çizmesi Lazım eşinin .
Hakikaten düz mantıkta gidiyor olabilir ama . Peki doğum yapınca size çiçek Aldı mı ?Aynen öyle... Terapiste gitmeden önceki gün yine tartıştık, eski konular açıldı. Diyor ki onlar sana sürpriz doğum günü yaptı ben de ondan öyle yaptım diyor. Dedim saçmalama. Tarih tarih tüm olanları anlattım ve doğum günü fotoğrafları ile kanıtladım. Önce sen yaptın, ondan sonra eltim buna karşılık olarak bana doğum günü yaptı dedim. (Doğum gününü eşim değil de ben organize ettiğimi düşündü sanırım eltim...) Yok ben karşılıksız hiç bir şey yapmam, önce o yapmıştır diye tutturdu. Kanıtları görünce sustu, bir şey diyemedi... Anneler günü olayını da terapistte şöyle anlatıyor bey efendi, onun bebeği vardı, O anneydi, bu hamileydi (bu dediği ben oluyorum) bebek yoktu ortalıkta, bu anne değildi... Düz mantık diyor...
boşanmak zor biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş haklısın aslında daha farklı konulardan dolayı benimde problemlerim var ama hep dediğim birşey var ve bunu kayınvalidelere de dedim ben babasız büyüdüm demekki babasız büyünebiliyormuş alır çocuğumu giderim dedim ama bizde muska olayı da oldu evde muska da bulmuşluğum var inşallah terapistle düzelirsiniz