Aynen öyle, bu düşünce beni mahvediyor... Ona bakışları, ona dokunması beni çıldırtıyor... Normalde öz güveni çok yüksek biriyimdir. Ama eşimle evlendiğimden beri bu öz güven yerle bir. Çünkü 6,5 yıl boyunca kv.nin sürekli aşağılamalarına maruz kaldım, her fırsatta laf soktu, benim çirkin olduğumu ima etti... E bunun yanında da eşimden hiç iltifat almayışım ve kv.nin sürekli dış görünüş olarak Sevdayı övmesi de cabası... Bir de cinsel yaşantımızda da sekteler olunca ve eşim bir kadında beğendiği şeyleri anlatırken ki anlattıklarının %80'ninin Sevda olması ve bu özelliklerin bende olmaması... İşte gür uzun saçlar, büyük ağız vs. gibi...
Doğal olarak o yüksek öz güven zamanla yerle bir oluyor. Haa dış görünüş açısından öz güvenim eksiktir. Ama diğer konularda hala tavan... Çok iyi yemek yaparım, bu konuda ablam hariç elime su dökebilecek kimse yoktur çevremde. Çok zeki ve pratik zekalıyımdır. İyi bir kariyerim ve çok şükür iyi bir maaşım var. Arkadaşlarım, kendi sülalem ve eşimin sülalesi tarafından sevilir, sayılırım... Hatta kendi sülalemin göz bebeğiyimdir ama bunlar yetmiyor işte... Eşimden yeterli değeri ve ilgili göremeyince hepsi uçup gidiyor... Ha desem ki eşim herkese böyle, mizacı bu ama değil... Kendi anne, babası ve eltime karşı öyle değil... Kardeşine karşı bile bu kadar düşünceli değil adam... Anne-baba ok de elti olunca iş çığırından çıkıyor işte... Ve eşim eltiye olan bu farklı davranışlarını kabul etmiyor... İnsan maalesef bu tip düşüncelere kapılıyor elinde olmadan böyle şeyler yaşayınca...
Terapiste gittik dün ilk defa. Terapistimizi sevdim. Tek seansta sorunlarımızın büyük kısmını anladı... 15 gün de bir gideceğiz. Bir sonraki seansta ikimizle ayrı ayrı görüşecek... Bakalım, iyi gelir inşallah...