• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Konu sahibine fesatsiniz diyenlerin esleri boyle birsey yapsa felaket cikarirlar cogu da buraya leblebiden ilham alarak konu acan kisiler.Kk da zaten konu sahibine yuklenmek adet.Fesatlik degil,bu tur seyler olmuyor mu kac tane konu okuduk burda gayet de oluyor baldizina bile ne gozle bakanlari gorduk

Esinize dusunceli diyenler olmus hicbir erkegin hoslanmadigi veya ilgi duymadigi (ask,sevgi demiyorum) yeni dogum yapmis birisine o da artik bir anne ona cicek alayim diyecek kadar kafasi basmaz nokta.Ki siz hamileyken dusunememis elti dogum yapti diye dusunuvermis bak hele.

Bir de sorunlariniza da bakarak esiniz biseyler hissediyor olabilir kv onu seviyor diye de olabilir bu.Eger anneciyse esiniz

Bu olaylardan aşka nasıl bağladınız , yok artık yaaa:oha: benim eltim eşimin kuzeni ondan mı acaba bilmem zerre art niyet aramam bunlardan.

Eşin doğru demiş eltin senin mevlüdün için neden temizlik yapsın? Bunu aklına getirmen bile saçma , kendi içinden gelir yapar ayrı ama temizlik için yardımcı tutma fikri yerine eltinizi düşünmeniz bile garip.

Doğumgünlerini ben ailece kutlamayı hiç sevmem, eşiniz de eltiniz sizin doğumgününüzü kutladığı için altta kalmak istememiş tek başına organizasyon yapılamayacağına göre elti için tabiki ortak yapılır.

Eltiyi çekememezlik var sanki biraz sizde. Üzmeyin böyle Sudan şeyler için kendinizi..

Siz böyle anlatınca insan şüpheleniyor ama bu çok ciddi bir suçlama. Acaba siz takıntı yaptığınız için ne yapsa gözünüze batıyor olabilir mi? İnsanı düşüncesi bile delirtiyor. Böyle şüphe duyarak ömür geçmezki. Eşinizin ilgisi varsa bile inkar edecek zaten. Hatta siz tüm ailenin gözünde iftiracı olacaksınız.
Ciddi bir suclama ama haklilik payi var ve bence esi bos degil

Konu sahibine fesatsiniz diyenlerin esleri boyle birsey yapsa felaket cikarirlar cogu da buraya leblebiden ilham alarak konu acan kisiler.Kk da zaten konu sahibine yuklenmek adet.Fesatlik degil,bu tur seyler olmuyor mu kac tane konu okuduk burda gayet de oluyor baldizina bile ne gozle bakanlari gorduk

Esinize dusunceli diyenler olmus hicbir erkegin hoslanmadigi veya ilgi duymadigi (ask,sevgi demiyorum) yeni dogum yapmis birisine o da artik bir anne ona cicek alayim diyecek kadar kafasi basmaz nokta.Ki siz hamileyken dusunememis elti dogum yapti diye dusunuvermis bak hele.

Bir de sorunlariniza da bakarak esiniz biseyler hissediyor olabilir kv onu seviyor diye de olabilir bu.Eger anneciyse esiniz
Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...

Boyle erkeklere ayri bi sinir olurum eşine deger gostermez ama evin diger gelinlerine iyi düşünceli insan profili cizerler.

Ablamin eski eşi de oyleydi kardesinin esini hep savunur ablamin çocuğu yoktu eltisinin var oldigi icin yok onun cocugu var yapamaz yok onada alalim yok onada verelim.
Evin dış isleri olur kömürlük bahce islerinde ablam gel tasi yukle dediğinde sen yap benim islerim var der yapmazdi.
eltisininkini koşa kosa yapardi ablam dediginde yok o yapamaz yok yazik kadina mesela onlara misafirlige gidecekler iki elti ayni bahcede tatliyi camdan kadina verio evine gelir ablama ben camdan verdim derdi ablam cildirirdi niye getir eve elimizde goturseydik derdi evinin ihtiyaclarina gelince para yok derdi abinin cocuklarina bi poset dolusu abur cubur alip ablam duymasın die hafifce cami tıklayıp eltisine verip evine gelir ablama caktirmazdi.

Çoksukur ablam boşandı aşık oldigunu sanmiyorim ama karsi tarafa iyi anlayisli bir erkek profili ciziyo sinir oldum eşinize ayrica eşini düşünmeyip ailesinin diger gelinlerini düşünen erkek neyin ince ve anlayışlidir der bazi arkadaslar anlamis değilim!!

Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Kv sürekli övüyorsa eltiyi esiniz daha cok yönleniyor olabilir ama bence birseyler var gibi ama kanit bulamazsiniz cunku eltiniz tarafinda bisey yok.Biraz bekleyin derim ben

Bence de eşiniz aşık gözükmüyor ama fazla düşünceli biraz... bence bu konuyu eşinizle konuşmayın şimdilik ters tepebilir eşiniz biraz sınırlı gibi geldi bana abartabilir konuyu biraz daha izleyin ama farklı bişey olursa tabi ki tepkinizi gösterin

Her şeyi bir kenara koy ... erkek milletinin bu tür konularda ( yok doğum günü süprizi , yok bebek mevlüdünde evi kim temizleyecek .. falan falan ) bu kadar fikir beyanı beni kasar .

Sevda benim eltim , kadın kadına biliriz neyi nerde nasıl yapacağımızı ... Sevdaya çiçek mi alınacak , sevdaya doğum günü mü yapılacak , sevda evimi temizlemeye gelecek mi gelemeyecek mi ? eşim karışırsa bozulurum .... Sana ne oluyor yahu ? derim .

Aşk meşk düşünmeden derim . Aşk meşk olmasına gerek yok rahatsız olmam için .

B birgaripask35 valla ben hiç iyi niyetli olamıyacağım. Bende böyle bir durumdan rahatsız olurdum. Mesela ince düşüncelerini abisine, ablasına yada annesine yapıyor olsaydı eşiniz, haksızsınız derdim de, eltin ne alaka!
Eltinin sana yaptıklarına sen zaten fazlasıyla karşılık vermişsin. Böyle bir durum eşini ilgilendirmemeli zaten. Bırak kadınlar kendi aralarında halletsinler, değilmi!

Şüphe ettiğiniz kişi eltiniz çok zor bir durum . Hani arkadaş komşu vs olur bu durumu konuşursunuz sıkıntınızı paylaşırsınız söz konusu elti olunca işler değişir. Birde şu var sürekli şüphe (ki haklı olarak )evliliğinizi derinden yaralayabilir. İnşallah düşündüğünüz gibi bir şey değildir.

Esinizin telefonundan eltinizin numarasini silin hatta toplu fotograflar varsa onlari da silin ve gorusmeyin eltinizle mesafe koyun ne esiniz ne siz gitmeyin.Bakalim esiniz rahatsiz olacak mi

Her şeyi bir kenara koy ... erkek milletinin bu tür konularda ( yok doğum günü süprizi , yok bebek mevlüdünde evi kim temizleyecek .. falan falan ) bu kadar fikir beyanı beni kasar .

Sevda benim eltim , kadın kadına biliriz neyi nerde nasıl yapacağımızı ... Sevdaya çiçek mi alınacak , sevdaya doğum günü mü yapılacak , sevda evimi temizlemeye gelecek mi gelemeyecek mi ? eşim karışırsa bozulurum .... Sana ne oluyor yahu ? derim .

Aşk meşk düşünmeden derim . Aşk meşk olmasına gerek yok rahatsız olmam için .

B birgaripask35 valla ben hiç iyi niyetli olamıyacağım. Bende böyle bir durumdan rahatsız olurdum. Mesela ince düşüncelerini abisine, ablasına yada annesine yapıyor olsaydı eşiniz, haksızsınız derdim de, eltin ne alaka!
Eltinin sana yaptıklarına sen zaten fazlasıyla karşılık vermişsin. Böyle bir durum eşini ilgilendirmemeli zaten. Bırak kadınlar kendi aralarında halletsinler, değilmi!
Aynen yaaa. Ona ne!!! Kadın işleri bunlar. O neden karışıyor ki. Mesela benim babam da kardeşine çok düşkündür hayatta laf söyletmez ama annemi eltisi için bir kere bile kirmamistir. Böyle kadın işlerine bir kere bile burnunu sokmamistir... bana bu yüzden çok yanlış geliyor eşimin bu davranışları...

+1000000

Bence siz birlikte olduğunuz ortamlarda eşinizi çaktırmadan göz hapsine alın,böyle onu yapalım bunu alalımla anlayamazsınız,belki de gerçekten fazla düşüncelidir yada içten içi sizinle kıyaslıyor ve eltinizin hali,tavrı hoşuna gidiyordur.Bunlar üzerine bu aşk demek doğru olmaz.

Bence kilit nokta eşinizin herkese karşı böyle olup olmadığı, ki değil demişsiniz. Bunu sorabilirsiniz, neden ona özel ilgisi var diye. Ben gönül kayması değildir diyorum.

Onun dışında benim eşim herkese karşı ilgilidir genel olarak, verdiğiniz örnekler bana abartı gelmedi. Kuş meselesi biraz kötü. Doğumgünü muhabbetinde de konuyu kv niz açmış olabilir diye düşündüm.

Back