- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi eczacikalfasi
-
Öyle bile olsa bakar silersin. Hadi unuttun diyelim niye panik yapacak kadar albümünde saklıyorsun ? Ve üstelik kızı olunca bu kadının adını koymak istemişMerak ettiğim birine bakmak istediğimde instagram ekran resmini büyük görmek için önce ekran resmi alıp fotoğrafta büyütüyorm böyle olabilir mi acaba
Saplantılı bir durum var o zaman. Üstelik bir defa da bakmamış.Öyle bile olsa bakar silersin. Hadi unuttun diyelim niye panik yapacak kadar albümünde saklıyorsun ? Ve üstelik kızı olunca bu kadının adını koymak istemiş
Çok merak edilen birine yapılacak bir şey bu elbetteDaha kötü değil mi büyütüp orasını burasını iyice incelemesi
Eski sevdiği kadının bir 7 ay önce bir de yeni bu günlerde ekran görüntüsü bulunması ve ayrıca görecek diye panik etmesi ve ısrarla resimleri saklaması, üstelik de kizlaie olursa bu kadının ismini koymak istemesi? Sizce bunların hepsi doğru bir şey mi? Yani sizin eşiniz yapsa sıkıntı olmaz diyorsunuz?
[/
Benim eşim böyle bir şey yapsa hem onun ailesine hem kendi aileme gidip bu olayı anlatmam.Evet olay yanlış ama aldatmış demek degil , boşanmak için bir neden degil. Gece boyu yapılan yorumlarin çoğu neredeyse boşanmasi yönünde konu sahibinin.
Benim eşim böyle bir şey yapsa hem onun ailesine hem kendi aileme gidip bu olayı anlatmam.Evet olay yanlış ama aldatmış demek degil , boşanmak için bir neden degil. Gece boyu yapılan yorumlarin çoğu neredeyse boşanmasi yönünde konu sahibinin.
Bu elbette kabul edilemez bir durum üstelik de kadının ismini kızına koymak istemesi. Merak etti desem 7 ay önce de ss almış diyorsunuz. Hem sadece merak olsa bile insan albümünde gizler mi bakar çıkar. Ki o bile rahatsız edici bir durum.
Mantıklı bir açıklaması yok ama bazen böyle hatalar yapılabiliyor. Doğru düzgün tekrar konuşun bence ailelere yansıtmayın hemen. Eğer sizi sevdiğine yaptığının saçmalık olduğuna ikna eder ve siz de bunu hissederseniz, güveninizi kazanırsa sineye çekip aranız bal şeker olur.
Ancak aileler bunu unutmaz. O yüzden iyice düşünün tartın, gerekirse evde mesafinizi koruyun. Belki bu aklını başına getirip ben ne saçmalamışım diye kendine gelir. Boşanma raddesine gelinecek bir durum değil bence henüz. Takıntı yapmış olabilir saçma da olsa bazen olabiliyor sizi seviyorsa kaybetmek istemiyorsa anlarsınız. Çocuk düşünüyorduysanız da erteleyin bence.
Tek Bi kişi boşan demiş valla gece yorum yapanlardan biri olarak boşan demedim ama sizce insanın eski sevgilisini unutamamış olması hala seviyor olması aldatmak değil mi? Bence tek gecelik Bi ilişki yaşamaktan daha kötü bi durum. Gidip biriyle birlikte olsa karısı öğrenince Bi ihtimal Bi daha yapmaz ama aklında hala başkası varsa ne yapılabilir?Benim eşim böyle bir şey yapsa hem onun ailesine hem kendi aileme gidip bu olayı anlatmam.Evet olay yanlış ama aldatmış demek degil , boşanmak için bir neden degil. Gece boyu yapılan yorumlarin çoğu neredeyse boşanmasi yönünde konu sahibinin.
Kesinlikle soylemeyin. Aranızda konuşun tartısin duruma bakin ama ailelere soylemeyin. Laf olsun diye baktı bence . Ders verin illaki gozlemleyin surekli yine icinize sinmezse ayrilma olabilir. Bu olayi aileye anlatıp sonra barışıyorlar . İnsanların gözünde ikiniz de kötü oluyorsunuz geneldeSalona geçtim defolup gitmiyor yarın aileme ve ailesine söyleyeceğim
Ne yalanı ya, abartıyorsunuz. Evet üzücü eski sevgilisini hatırlamış ama adam sadece hatırlamış olabilir, bu insanların evlilik hayatını biliyor musunuz belki çok mutlular, yani hemen yalan diye yapıştırmak da ne biliyim. Ha adam evine ilgisizdir karısından uzak duruyordur tamam bence de sorun varNeden sorgulamasın? Altından çıkacak şeyler yüzünden. E bunları bilmeyip saf saf mutlu mu olsun bir yalanın içinde?
Ne yalanı ya, abartıyorsunuz. Evet üzücü eski sevgilisini hatırlamış ama adam sadece hatırlamış olabilir, bu insanların evlilik hayatını biliyor musunuz belki çok mutlular, yani hemen yalan diye yapıştırmak da ne biliyim. Ha adam evine ilgisizdir karısından uzak duruyordur tamam bence de sorun var
Sonradan düşündüm ekran görüntüsü almak cidden düşündürücüadam sadece bakmamış ki.
meraktan bende bakarım yani.
e baktın ekran görüntüsü almak ne mana.
hadi aldın karına kızımız olursa adı x olsun demek affedilir gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?