- 15 Haziran 2016
- 7.739
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.564
- 348
- 39
- Konu Sahibi eczacikalfasi
-
Bunun mutlulukla yada sevgiyle hiçbir ilgisi yokNe yalanı ya, abartıyorsunuz. Evet üzücü eski sevgilisini hatırlamış ama adam sadece hatırlamış olabilir, bu insanların evlilik hayatını biliyor musunuz belki çok mutlular, yani hemen yalan diye yapıştırmak da ne biliyim. Ha adam evine ilgisizdir karısından uzak duruyordur tamam bence de sorun var
Uyandığında telefonunu sert bisekilde önüne koy buna verecek bı cevabın varsa dinliyorum yoksa defol evden diyebilirsinKızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Eeee ne peki?Erkeklerin en az üç tane böyle geride bıraktıgi unutamadığı ilişki var. Ancak sebebi çok sevmeleri aşık olup akıllarının kalması değil.
flörtte bile kabul edilemez.Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Çocuk dogurma yoksa takip et yapacak bir şey yok şuan seviyor anlamına gelmez bence insan meraktan da bakıyorKızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Bunların aklı böyle çalışıyor. İnan hic bi önemi yok bence takma bile.Eeee ne peki?
Sen kimsin de beni tanımadan bu şekilde veriyorsun hadsiz! Defol git konumdanSen barışırsın. Hatta büyük tepki bile vermezsin. Çünkü büyük kızmadın bile buradan hissediliyor
Anaaa daha dün katılmasına rağmen konunun. nasıl ve kimle kapanacağını öğrenmiş.Kızlar herkese teşekkürler, büyük bir kavga ile ailesine söylemeye karar verdim.
Mune konuyu kapatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?