• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi

Ss almasini falan gectim de bu cidden cok agir ya. Kizi kendisinin istemedigini soylemis size. Muhtemelen kiz reddetti esinizi, yalan söylüyor yani

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak

Konunun devamını okumadınız sanırım?
Ben okudum çok iyi anladım seni anlıyorum da seviyorsun sanirim eşini ama o şüphe senin içine girdiyse demekki eşin yanlış yolda kusura bakma ama kimse yanlışlıkla kız ekran görüntüsü almaz adam gibi karşına al konus hesap sor söylediklerini ölç tart biç sonra karar ver haklı mı haksız mı diye eğer susarsan o şüphe seninle ölene kadar gelir evliliğin hep bi kuşkuyla geçer mutsuz olursun inşallah yanlış yolda değildir ama ben böyle defalarca duydum gördüm hakli çıkanı da görmedim maalesef

Ben okudum çok iyi anladım seni anlıyorum da seviyorsun sanirim eşini ama o şüphe senin içine girdiyse demekki eşin yanlış yolda kusura bakma ama kimse yanlışlıkla kız ekran görüntüsü almaz adam gibi karşına al konus hesap sor söylediklerini ölç tart biç sonra karar ver haklı mı haksız mı diye eğer susarsan o şüphe seninle ölene kadar gelir evliliğin hep bi kuşkuyla geçer mutsuz olursun inşallah yanlış yolda değildir ama ben böyle defalarca duydum gördüm hakli çıkanı da görmedim maalesef
Canım hesabını sordum zaten diğer mesajlara bakarsan görebilirsin

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Ben öyle hemen tak diye boşan falan diyemem ya bi insana. Burdaki insanlara harbiden şaşırıyorum. Evet üzücü bir durum. Ama konu sahibi eşinin seni böyle içten sevdiğini, önemsediğini, değer ve kıymet verdiğini el üstünde tuttugunu düşünüyor musun? Eğer cevabın evetse bu konuyu sorgulama, onun yerine eşinle daha çok mutlu olmaya çalış. Yani ama eğer bir şeyler eksikse ve onun o fotoğraflar dısında da hep o kızı hatırladıgını düşünüyorsan otur konuş bu durumdan memnun olmadıgını söyle, sahip çık yani

Ben öyle hemen tak diye boşan falan diyemem ya bi insana. Burdaki insanlara harbiden şaşırıyorum. Evet üzücü bir durum. Ama konu sahibi eşinin seni böyle içten sevdiğini, önemsediğini, değer ve kıymet verdiğini el üstünde tuttugunu düşünüyor musun? Eğer cevabın evetse bu konuyu sorgulama, onun yerine eşinle daha çok mutlu olmaya çalış. Yani ama eğer bir şeyler eksikse ve onun o fotoğraflar dısında da hep o kızı hatırladıgını düşünüyorsan otur konuş bu durumdan memnun olmadıgını söyle, sahip çık yani
Neden sorgulamasın? Altından çıkacak şeyler yüzünden. E bunları bilmeyip saf saf mutlu mu olsun bir yalanın içinde?

Kızım rahatsızlandı özel hastanede muayene+tahil+ilaçlar 1500 TL ödedik dün,devleti beklesek 1 ay randevu yok. Çocuğunuzun babası hakkında yorum yapamıyorum. Kedinin bakımı bile 600tl den fazla tutuyor artık. Allah ıslah etsin.

Yarın kendisiyle konuştuktan sonra ailemin yanına gideceğim. Ailesine gerekli açıklamaları yapar.
Bu cümle eşinize göz dağı değilse gidin ve boşanın. Göz dağı ise böyle bişeye kalkışmayın. Herkes öğrenince daha kötü olur. Evliliğiniz eskisi gibi olmaz.

Kızım rahatsızlandı özel hastanede muayene+tahil+ilaçlar 1500 TL ödedik dün,devleti beklesek 1 ay randevu yok. Çocuğunuzun babası hakkında yorum yapamıyorum. Kedinin bakımı bile 600tl den fazla tutuyor artık. Allah ıslah etsin.
Yanlış mesaja yorum yapmışım kusura bakmayın. Allah yardımcınız olsun.

Bir de bayil istersen Feriha gibi olmuş
Meraktan bakmış olabilir , ekran resmi almış demek sizi aldatmis anlamina gelmiyor ki.
Eski sevdiği kadının bir 7 ay önce bir de yeni bu günlerde ekran görüntüsü bulunması ve ayrıca görecek diye panik etmesi ve ısrarla resimleri saklaması, üstelik de kizlaie olursa bu kadının ismini koymak istemesi? Sizce bunların hepsi doğru bir şey mi? Yani sizin eşiniz yapsa sıkıntı olmaz diyorsunuz?

Merak ettiğim birine bakmak istediğimde instagram ekran resmini büyük görmek için önce ekran resmi alıp fotoğrafta büyütüyorm böyle olabilir mi acaba

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Bu elbette kabul edilemez bir durum üstelik de kadının ismini kızına koymak istemesi. Merak etti desem 7 ay önce de ss almış diyorsunuz. Hem sadece merak olsa bile insan albümünde gizler mi bakar çıkar. Ki o bile rahatsız edici bir durum.

Mantıklı bir açıklaması yok ama bazen böyle hatalar yapılabiliyor. Doğru düzgün tekrar konuşun bence ailelere yansıtmayın hemen. Eğer sizi sevdiğine yaptığının saçmalık olduğuna ikna eder ve siz de bunu hissederseniz, güveninizi kazanırsa sineye çekip aranız bal şeker olur.

Ancak aileler bunu unutmaz. O yüzden iyice düşünün tartın, gerekirse evde mesafinizi koruyun. Belki bu aklını başına getirip ben ne saçmalamışım diye kendine gelir. Boşanma raddesine gelinecek bir durum değil bence henüz. Takıntı yapmış olabilir saçma da olsa bazen olabiliyor sizi seviyorsa kaybetmek istemiyorsa anlarsınız. Çocuk düşünüyorduysanız da erteleyin bence.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back