- 27 Mayıs 2023
- 35
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi eczacikalfasi
-
Sanırım haklısınız, aklı onda o yüzdenNeden böyle bir şey yaptın ki de madem böyle bitmesi gerekir de hep mantık çerçevesinde konuş. . Yani üzgün durma karşısında.
Evet çok koştu peşimden. O şekilde evlendikÇünkü o senin sınırını uzuntunu vs haketmiyor. Sakın ezik sakın üzgün durma.
Severek mi evlenmiştiniz ?
Evet çok koştu peşimden. O şekilde evlendik
O kızla anlattığına göre kendisi olmak istememiş, kafa yapıları uygun değilmiş. Direkt ben telefonunda böyle bir şey gördüm dersem kavga etmek ve üste çıkmak için çabalayabilir, ne yapmam gerek aklım durduSalak o zaman bu adam. Elde etti . Sonrasında edemediğine mi sardı.
Hesap soracak kadar değerli mi bu adam ya. Hangi cevap tatmin edebilir ki. Ne diyecek hayır dese kanıt var. Sevmedim dese niye bakıyor ?Uyandır hesap sor ya nasıl tutuyorsun kendini başlarım şifresine değişemez şifre falan kalkıp bu kabahatinin üstüne şifre de değişirse zaten durma o evde.
Teşekkür ederim yorumunuz içinUyandır hesap sor ya nasıl tutuyorsun kendini başlarım şifresine değişemez şifre falan kalkıp bu kabahatinin üstüne şifre de değişirse zaten durma o evde.
İnanın bilemiyorum, şok oldum görünce aslında kıllandığım nokta geçen sefer bir şey gösterecekti telinden o anda hemen apar topar kapattı foto albümünüHesap soracak kadar değerli mi bu adam ya. Hangi cevap tatmin edebilir ki. Ne diyecek hayır dese kanıt var. Sevmedim dese niye bakıyor ?
İnstagramdan, tüm şifreleri var bende normalde ancak ss aldığı tarih ve saatlere baktığımda ben uyurken olarak gördüm.Fotoyu nerden bulmuş bir yerden mi stalklamış
Kaç yaşında eşinizİnstagramdan, tüm şifreleri var bende normalde ancak ss aldığı tarih ve saatlere baktığımda ben uyurken olarak gördüm.
30Kaç yaşında eşiniz
Yani bakması illaki sevdiği unutamadığı anlamına gelmez bence. Ben de baktım daha önce, hatta arkadaşımın eski sevgilisine bile baktım yani Bi yerden esti aa ahmet napıyo acaba şimdi evlendi mi acaba diye.Hesap soracak kadar değerli mi bu adam ya. Hangi cevap tatmin edebilir ki. Ne diyecek hayır dese kanıt var. Sevmedim dese niye bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?