Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eczacikalfasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
35
14
3
31
Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.

Çok net vereceğim cevabı. Fotolardan eminsen, yani çekme sürelerinden yani gerçekten bunu sen varken yaptıysa...
Boşan. Ama sekine bir sakinlik içerisinde. Asla sinirlenmeden. O işteyken vs eşyalarını topla ve git.
Çok kötü bir şey bu... Resmen aklı kalmiş.
İnşallah konu gerçek değildir yaa

Neden böyle bir şey yaptın ki de madem böyle bitmesi gerekir de hep mantık çerçevesinde konuş. . Yani üzgün durma karşısında.

Uyandır hesap sor ya nasıl tutuyorsun kendini başlarım şifresine değişemez şifre falan kalkıp bu kabahatinin üstüne şifre de değişirse zaten durma o evde.
Hesap soracak kadar değerli mi bu adam ya. Hangi cevap tatmin edebilir ki. Ne diyecek hayır dese kanıt var. Sevmedim dese niye bakıyor ?

Hesap soracak kadar değerli mi bu adam ya. Hangi cevap tatmin edebilir ki. Ne diyecek hayır dese kanıt var. Sevmedim dese niye bakıyor ?
İnanın bilemiyorum, şok oldum görünce aslında kıllandığım nokta geçen sefer bir şey gösterecekti telinden o anda hemen apar topar kapattı foto albümünü

Sakin olun. O kızı sevmiyor. Sadece salak bence. İyi bir dersi hakediyor. Aldatma düşünmede başlar. Sevse sizle evlenmezdi çünkü. Siz uyurken bunu yapan kişiye bir daha nasıl guveneceksiniz ?
Karım yanımda uyuyor ve ben başka bir kadını stalkluyorum.

Yani bakması illaki sevdiği unutamadığı anlamına gelmez bence. Ben de baktım daha önce, hatta arkadaşımın eski sevgilisine bile baktım yani Bi yerden esti aa ahmet napıyo acaba şimdi evlendi mi acaba diye.
Ama niye ekran resmi aldı Bi sormak lazım Bi ihtimal yanlışlıkla almış olabilir farkında olmayabilir sormasın mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…