- 12 Temmuz 2022
- 24.895
- 3
- 89.197
- 528
Ayrıca 1 zeytin 4 grammış ne verdi 2 zeytin mi günde? Hiç mi ne bu demediniz yahu hala savunuyorsunuz ben şokHiç karbonhidrat yoktu sadece sebze ve 75 gr beyaz et. Günlük genelde bu şekilde. 10 gr zeytin. Ara öğün ayran. Bu kadardı.
Eşim sinirlenip gitmemi istemedi hatta şikayet etmeye kalktı diye arkadaşım üstüne alındı ve küstü bana bugün
Arkadaşınıza ayıp olmasın diye mesela yanlış kanser tedavisi yapan doktorunuzu bırakmaz mısınız? Kırılan kolunuzu yanlış şekilde alçıya alsalar arkadaşıma ayıp olmasın diye düzelttirmez misiniz? Eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmeyeyim ama arkadaşımın lafıyla iş yapabilirim. Sizin kendi düşünceniz bilinciniz karar verme mekanizmanız yok mu? Sağlık bakanlığına veya Cimer'e derhal şikayet edin bu diyetisyenimsiyi. 400 kalori olayını yazın da diploması eğitimi uzmanlığı araştırılsın. Arkadaşınızın komisyoncu olduğunu düşünüyorum. Sizin ödediğinizle kendi ekmeğini de çıkarıyordur. Tv de görünmesi uzman olması demek değil. Çapa'nın gururunun arkadaşıdır belki.Çünkü ben arkadaşıma ayıp olmasın diye aniden iletişimi kesmek yerine azar azar evet diyete devam ediyorum diyecektim ama kendim devam etmeyecektim. Çünkü arkadaşım konuyu çok abarttığımı, aynı diyeti kendisinin de yapıp kilo verdiğini söylüyor.
Kas azalıp artması önemli değil o günkü durumuna göre bile değişir o diyor arkadaşım. Yani eşinin ağzına bakma diyor. Ben de eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmek istemiyorum. Halbuki benim de içime sinmedi ama anlatamıyorum.
3 zeytin yiyordum genelde 11 gr ediyordu :)Ayrıca 1 zeytin 4 grammış ne verdi 2 zeytin mi günde? Hiç mi ne bu demediniz yahu hala savunuyorsunuz ben şok
Ay küssün öyle arkadaş.Hiç karbonhidrat yoktu sadece sebze ve 75 gr beyaz et. Günlük genelde bu şekilde. 10 gr zeytin. Ara öğün ayran. Bu kadardı.
Eşim sinirlenip gitmemi istemedi hatta şikayet etmeye kalktı diye arkadaşım üstüne alındı ve küstü bana bugün
Ne bileyim elinizin altında internet nimeti varken bana inandırıcı gelmiyor. Arkadaşınız kırılmasın diye olayın yanlış olduğunu bile bile devam etmişsiniz. Allah herkese siz gibi arkadaş nasip etsin kurşun atar kurşun yersiniz3 zeytin yiyordum genelde 11 gr ediyordu :)
Listeyi ilk elime alınca az geldi ama hep diyetler böyle oluyor zannediyordum yani daha önce kilo vermeye çalışmadığım için anormal olduğunu anlayamadım.
Hiç karbonhidrat yoktu sadece sebze ve 75 gr beyaz et. Günlük genelde bu şekilde. 10 gr zeytin. Ara öğün ayran. Bu kadardı.
Hevesiniz kursağınızda kaldi demi benimde kaldıBaşlığı okuyunca bi hışımla gelmiştim oysaki kocana saydırmak için
günlük 400 kalori derken..Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.
Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım
Diyetisyen olduğuna emin misiniz? Diyetisyenlik eğitimi olduğunu sanmıyorum.Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.
Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım
Sorma başlığı okuyunca bi sinir bastı zaten, meğer adam haklıymışHevesiniz kursağınızda kaldi demi benimde kaldı
2 tane zeytin 75 Gr beyaz et400 kalori için ne yiyorsunuz bir günde. Bana çok mümkün gelmedi. Siz yediklerinizin 400 kalori olduğuna eminmisiniz.
Mümkün değil ya yaşanmaz yani şu an bende diyetteyim yaklaşık 1200 kalori. Açlıktan midem bulanıyor geceleri2 tane zeytin 75 Gr beyaz et
İlk başladığınız hafta bile mi çok kalorili vermişti sizin diyetisyeniniz? Çünkü bana daha yeni başladığın için böyle diyor kadın, ileride değiştireceğim demişti.Diyetisyenden çıktım yenice. Uzun zamandır diyet yaptığım halde 400 kalorilik liste verse önce kahkaha atar sonra bay bay derdim.
Kendinizi öldürmeye niyetiniz var heralde. Arkadaşınız da baya akılsızmış. İyi ki düşüp kalmadınız bir yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?