Eşim diyetisyene gitmemi istemiyor

Ayrıca 1 zeytin 4 grammış ne verdi 2 zeytin mi günde? Hiç mi ne bu demediniz yahu hala savunuyorsunuz ben şok

Arkadaşınıza ayıp olmasın diye mesela yanlış kanser tedavisi yapan doktorunuzu bırakmaz mısınız? Kırılan kolunuzu yanlış şekilde alçıya alsalar arkadaşıma ayıp olmasın diye düzelttirmez misiniz? Eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmeyeyim ama arkadaşımın lafıyla iş yapabilirim. Sizin kendi düşünceniz bilinciniz karar verme mekanizmanız yok mu? Sağlık bakanlığına veya Cimer'e derhal şikayet edin bu diyetisyenimsiyi. 400 kalori olayını yazın da diploması eğitimi uzmanlığı araştırılsın. Arkadaşınızın komisyoncu olduğunu düşünüyorum. Sizin ödediğinizle kendi ekmeğini de çıkarıyordur. Tv de görünmesi uzman olması demek değil. Çapa'nın gururunun arkadaşıdır belki.

Ayrıca 1 zeytin 4 grammış ne verdi 2 zeytin mi günde? Hiç mi ne bu demediniz yahu hala savunuyorsunuz ben şok
3 zeytin yiyordum genelde 11 gr ediyordu :)

Listeyi ilk elime alınca az geldi ama hep diyetler böyle oluyor zannediyordum yani daha önce kilo vermeye çalışmadığım için anormal olduğunu anlayamadım.

Ay küssün öyle arkadaş.
Diyetisyen değil bu bahsettiğiniz insan ölüm oruçcusu. Sağlıksız kilo verecekseniz kimseye para vermeyin evinizde bedavadan aç aç oturun. Bu diyet değil.

3 zeytin yiyordum genelde 11 gr ediyordu :)

Listeyi ilk elime alınca az geldi ama hep diyetler böyle oluyor zannediyordum yani daha önce kilo vermeye çalışmadığım için anormal olduğunu anlayamadım.
Ne bileyim elinizin altında internet nimeti varken bana inandırıcı gelmiyor. Arkadaşınız kırılmasın diye olayın yanlış olduğunu bile bile devam etmişsiniz. Allah herkese siz gibi arkadaş nasip etsin kurşun atar kurşun yersiniz

Sosyal medya fenomenleri milleti aynen böyle kandırıyorlar, sizin arkadaş gibi çığırtkanları oluyor , onlar da gidip arkadaş tanıdık kandırıp getiriyorlar. Sizinki arkadaş falan değil o fenomenin çığırtkanı gözü biraz açsanız göreceksiniz.

Eş gayet haklı, Sağlık Bakanlığına şikayet edilmeli. Bir insna diğer insana içinde 3 zeytin olan liste falan veremez kafasına göre O listeyi alıp yapmanız zaten başlı başına bir mesele bence siz artık eşinzie sormadan hiçbir işe kalkışmayın dolandırılırsınız.

günlük 400 kalori derken..
ben spor ve diyet yaptığım dönem haftalık 13bin kalori kadar alıyordum ki buda günlük 2bin kalori üzerinde. Yediğim yemek kadarda sporumu devam ettiriyordum. Tartı üzerinde aşırı bir kilo düşüşüm olmadı ama vücut direncim oluştu. Vücudum sıkılaştı inceldi. Değiştirmelisiniz mutlaka..

Diyetisyen olduğuna emin misiniz? Diyetisyenlik eğitimi olduğunu sanmıyorum.

10 gunde 3 kg kas erimez. Yanlış ölçmüştür. Gunde 400 kalorilik diyet olmaz ölüm orucu gibi :) ama bisey de olmaz on günde. Eşin abartio arkadasin da hic sallamio. Baska diyetisyen bul gel buna gidelim de.

400 kalori için ne yiyorsunuz bir günde. Bana çok mümkün gelmedi. Siz yediklerinizin 400 kalori olduğuna eminmisiniz.

Diyetisyenden çıktım yenice. Uzun zamandır diyet yaptığım halde 400 kalorilik liste verse önce kahkaha atar sonra bay bay derdim.

Kendinizi öldürmeye niyetiniz var heralde. Arkadaşınız da baya akılsızmış. İyi ki düşüp kalmadınız bir yerlerde.

İlk başladığınız hafta bile mi çok kalorili vermişti sizin diyetisyeniniz? Çünkü bana daha yeni başladığın için böyle diyor kadın, ileride değiştireceğim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…