- 7 Aralık 2018
- 6.809
- 17.721
- 248
- 27
Eşinin ağzıyla iş yapıyor durumuna düşmemek için:Çünkü ben arkadaşıma ayıp olmasın diye aniden iletişimi kesmek yerine azar azar evet diyete devam ediyorum diyecektim ama kendim devam etmeyecektim. Çünkü arkadaşım konuyu çok abarttığımı, aynı diyeti kendisinin de yapıp kilo verdiğini söylüyor.
Kas azalıp artması önemli değil o günkü durumuna göre bile değişir o diyor arkadaşım. Yani eşinin ağzına bakma diyor. Ben de eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmek istemiyorum. Halbuki benim de içime sinmedi ama anlatamıyorum.
Arkadaşınız çok biliyorsa niye diyetisyene gidiyor? O versin size diyet listenizi. Ne övdünüz arkadaşınızı. Kocanızı boşayıp onu alın hatta. Maşallah diyetisyen kadar bilgili, avukat kadar savunmacı. Siz de öyle eşimin lafıyla iş yaptığımı düşünüp ezikler beni deyin. Eziklesin tabi. Az bile size. Umarım eşiniz de arkadaşının aklıyla mı yaşıyorsun der size ama tabi açlık sınırında yaşamaya devam ederken bir gün adamı yemezseniz…Çünkü ben arkadaşıma ayıp olmasın diye aniden iletişimi kesmek yerine azar azar evet diyete devam ediyorum diyecektim ama kendim devam etmeyecektim. Çünkü arkadaşım konuyu çok abarttığımı, aynı diyeti kendisinin de yapıp kilo verdiğini söylüyor.
Kas azalıp artması önemli değil o günkü durumuna göre bile değişir o diyor arkadaşım. Yani eşinin ağzına bakma diyor. Ben de eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmek istemiyorum. Halbuki benim de içime sinmedi ama anlatamıyorum.
Zaten kilo arttıkça verilen listedeki kalori miktarı da artıyor. ( başka etmenler de var tabii) 150 kg bir insana verilen liste 7 kg bir insana verilenden daha fazla kalori içerir onun günlük ihtiyaçlarını karşılaması için.Tlc de ki siskolara bile 1000 kalorilik liste veriyorlar yav.
400 kalori tek öğün miktarı kadar bütün gün bu kaloriyle vücut çalışır mı organlarimizin çalışması için bile günlük en az 1200 kaloriye ihtiyaç var
Diyetisyen hassas cihazla yaptı. Şu ayakta durduğumuz iki elimizle ahize gibi tuttuğumuz alet.Yağ kas ölçümünüzü kim yaptı?
Yok o şahıs değil. Diyetisyen olarak geçiyor kendisi sunucu olarak program yapıyor.Zaten o şahısta diyetisyen değil, yaşam koçu adı altında hizmet veriyor ve diyet listesi vermesi doğru değil eğer ki oysa koşarak uzaklaşın
Eşin abartmiyor, hakli. Ben de diyestisyene gidiyorum. Yag su kas ne kadar alip vermisim hepsi grafiklerde görünüyor listeme göre kilo aldığımı düşünmüştü gecen hafta ama ben dedim ben daha hafif daha rahat hissediyorum dedim, tartilimca da aynen o sekildeydi.hep hqsta bitkin olmaniz normal degil. Ben gayet dinc hissediyorum kendimi. Calisiyorum ve okuldan gelince yatana kadar 3 afacanla beraberim. Bir kwz daha düşünün.Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.
Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım
Diyetisyen saçmalamış. Eşiniz haklı. Bırakın.Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.
Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım
162 boyum. Göbeğim çıkmaya başlayınca onu eritmek istemiştim.Boyunuzu merak ettim. 62 kilo diyetisyenlik bir kilo değil çünkü normal şartlarda
Başlıkla içerik ne alaka yani. Tabiki de eşin haklı öyle diyetisyen mi olurBugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Bazal metabolizma, vücudun yalnızca yaşamsal fonksiyonları (vücudu sıcak tutma, nefes alma vb.) idame ettirmek için enerji kullanan metabolik sisteme verilen addır.Metabolizma hızının normal değerleri cinsiyet ve yaşa göre değişir. 20-40 yaş aralığındaki kadınların ideal bazal metabolizma hızı 1000 ile 1400 arasındadır. Erkeklerde ise bu değerler 1200 - 1600 arasında olmalıdır. Yaşınızı boy kilonuzu bilmiyorum ama muhtemelen bazal metabolizma hızınızı asmiyorsunuz o yüzden kilo almıyorsunuzBen gunluk 1.200-300 ya da 1.500 kalori aliyorum. Siz en az diyorsunuz.Vucuda gore ve hareket durumuna gore ihtiyac degisir tabi ama ben kilo vermeye calismayan biri olarak bu miktari aliyorum suan ve kilo vermiyorum.
Konu sahibi size iyi gelmeyen bir seyi arkadasiniz bozulacak diye devam ettirmeyi dusunuyorsunuz bence kendinize bir de psikolog bulmalisiniz. Saglik bu ya, arkaafs trip atacak diye sagliginizdan olmayi dusunmeniz de normal degil.
Spor yapın yeterli gelir. Çünkü yaptığınız diyet çok sağlıksız.162 boyum. Göbeğim çıkmaya başlayınca onu eritmek istemiştim.
30 yaşındayım ve 28 yaşıma kadar Max 52 kiloda olmuştum. evlenince kilo aldım 2 senedir. Ben de panik yaptım o yüzden diyetisyene gittim:/
Eş ile arkadas arasında kalmam benBugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Diyetisyeniniz gerçekten diplomalı mı? Böyle bir diyet görmedim ben
Protein ağırlıklı diyet yazılıyor genelde kas artsın diye. 400 kal lık ne verdi? Salatlalık, marul ve 1 yumurta falan mı?
Arkadaşınıza ne oluyo hem. O götürebilirde devamına niye karışıyor
Arkadaşınızla evleneydiniz ya, ne bu bu kadar arkadaş da arkadaş dünden beri. Eşiniz sağlığınızı düşünüyor hala arkadaşım küstü diye ağlıyorsunuzHiç karbonhidrat yoktu sadece sebze ve 75 gr beyaz et. Günlük genelde bu şekilde. 10 gr zeytin. Ara öğün ayran. Bu kadardı.
Eşim sinirlenip gitmemi istemedi hatta şikayet etmeye kalktı diye arkadaşım üstüne alındı ve küstü bana bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?