• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim diyetisyene gitmemi istemiyor

Çünkü ben arkadaşıma ayıp olmasın diye aniden iletişimi kesmek yerine azar azar evet diyete devam ediyorum diyecektim ama kendim devam etmeyecektim. Çünkü arkadaşım konuyu çok abarttığımı, aynı diyeti kendisinin de yapıp kilo verdiğini söylüyor.

Kas azalıp artması önemli değil o günkü durumuna göre bile değişir o diyor arkadaşım. Yani eşinin ağzına bakma diyor. Ben de eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmek istemiyorum. Halbuki benim de içime sinmedi ama anlatamıyorum.

Arkadaşınız dalga geçiyor herhalde. İnsanlar, kas kaybı yaşamamak ve bilinçsiz kilo vermemek için diyetisyene gidiyor zaten.

O diyetisyenin verdiği listelere de devam etmeyin. Diyetisyenin verdiği listede, günde toplam 400 kalori içeren ne olabilir diye düşündüm; bulamadım. 🙄

Diyetisyen ne açıklama yapıyor. Vücüdu şaşırtmaya mı çalışıyor. Yani 2 hafta 400, sonraki 2 hafta 1800 garip yani. Amacı neymiş diyetisyenin, sorsaydınız keşke.
Ağzı çok iyi laf yaptığı için anlamadım bile odadan çıkınca ne olduğunu hatırlamıyordum bile :)
Söylediği şey ödemdir o, normal, sen böyle devam et gelecek sefer 4 kilo gidecek 2 haftada.
Ben hayatımda ilk kez kilo vermeye çalışıyorum o yüzden saf kaldım.

Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.

Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım 😔
Eşiniz haklı diyetisyen online eğitim görmüş galiba 400 kalorilik listemi olur

Ağzı çok iyi laf yaptığı için anlamadım bile odadan çıkınca ne olduğunu hatırlamıyordum bile :)
Söylediği şey ödemdir o, normal, sen böyle devam et gelecek sefer 4 kilo gidecek 2 haftada.
Ben hayatımda ilk kez kilo vermeye çalışıyorum o yüzden saf kaldım.
Valla bana da güven vermedi diyetisyeniniz. Herkesin dediği gibi kilonun gitmesinden çok, nerden gittiği önemli. Yoksa ölüm orucuna girelim, bir deri bir kemik kalalım.

Bana göre , diyetin amacı uzun süre devam ettirebileceğiniz bir beslenme düzeni oturtmaktır.

Yoyo diyeti yazmış size 🤔😁😂 ancak böyle dersek anlarsınız
Kendi başına aç kalıp zayıflayanlar sonra yemeye başlayınca verdiği kiloları alır
400 kalori sonra 1400 kalori 🤭

Şu Mehmet Ali Erb.. aldatan kadının kardeşi mi? hatırlıyorum böyle sala...ça diyetlerle aniden verdiriyordu bir sanatçı şikayet etmişti..
Ek : Hadise diyetisyenin kendisine sağlıksız bir rejim uyguladığı ve vücudunun deformasyona ...
Zaten o şahısta diyetisyen değil, yaşam koçu adı altında hizmet veriyor ve diyet listesi vermesi doğru değil eğer ki oysa koşarak uzaklaşın

Herkes yorumlarda belirtmiş zaten 400 kcal çok çok az ben 800 kcal aldığım halde bu hafta eğilip kalkarken gözlerim kararıyor gitmeyin ona arkadaşınıza da eşim istemiyor deyin yeter

Diyetisten de internetten almış listeyi sanırım.Kendiniz protein ağırlıklı beslenerek ve spor yaparak verirdiniz.Yardım alınması gereken bir kilonuz yokmuş zaten.

Tlc de ki siskolara bile 1000 kalorilik liste veriyorlar yav.

Oran orantı yaparsanız; bu diyetisyenin listesi de belli bir mantığa oturtulabilir aslında.😂

Nowzaradan, 300 kiloluk hastaya günlük 1000 kalori içeren diyet veriyorsa; ben 60 kiloluk danışana kaç kalorilik beslenme listesi vermeliyim diye mi düşündü, ne yaptı bilinmez. 😂😂

Back