• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim diyetisyene gitmemi istemiyor

Adam haklı yıllardır diyet yaparım yağdan vermediğin sürece verdiğin kiloya sevinme. 400 cl çoook az kahvaltı o kadar eder zaten, çok aç kaldığın için yağlar zaten korumaya alıyo vücudu ve kas gidiyo. 1800 cl de çoook fazla kadınlar ortalama 1000 1200 cl alıp biraz da spor eklerse kilo veriyo zaten uzaktan eğitimle diyetisyen olmuş olabilir acil bırak düzgün birine git KOCAN haklı arkadaşın haksız surat yaparsa yapsın aklın yok öu git kendin bul millete uyma

İlk başladığınız hafta bile mi çok kalorili vermişti sizin diyetisyeniniz? Çünkü bana daha yeni başladığın için böyle diyor kadın, ileride değiştireceğim demişti.
Yahu öyle saçma şey olur mu? Kilo kaybettikçe listeler azalır asıl. Baştan kıt kanaat beslenince sonra neyi kesecek vücuttan?

Bakın vücut çok akıllı. Siz günde 400 kalori yemeye başlarsanız birden vücut diyor ki"Hopp yemekler birden azaldı. Galiba kıtlık geliyor. Ben en iyisi bende olanları koruyayım" ve vücuttaki yağı atmamaya direniyor ne varsa saklamak istiyor.

Ben 16 kilo verdim. 2 ana 1 ara öğün beslenirim. Bu kiloda size 1 günlük listemi anlatayım(Bu hafta protein ağırlıklı gidiyoruz)

Kahvaltım gününe göre değişir. Kolay olduğu için hafta içleri yulaf yemeyi tercih ediyorum. Normal kahvaltı için ise yumurta(ben tam buğday unuyla krep yaparım yiyemediğim için) peynir 5 6 zeytin haftada 1 gün 2 3 dilim salam sucuğa da izin veriyor canım çok isterse.

Arada meyve kuruyemiş çok zorda kalır bulamazsam form bisküvi ya da bar. Yanına Sütlü ya da sade kahve.

Akşam için bu hafta 5 gün 150 200 gr et ve bol yeşillikli salata(zeytinyağlı) 2 gün de bakliyatlı salata.

Sizin kilonuzu daha az miktar olarak daha az yiyebilirsiniz belki ama bunu kafanıza göre yapamazsınız.

Bu diyetisyen sizden tahlil istedi mi? Belki düşük değerleriniz var baktı mı? Ben 6 ayda bir tahlillerimle gidiyorum diyetisyenime. Eksik vitaminime doktorun verdiği takviyeye göre yeni yollar çiziyoruz.

Yahu öyle saçma şey olur mu? Kilo kaybettikçe listeler azalır asıl. Baştan kıt kanaat beslenince sonra neyi kesecek vücuttan?

Bakın vücut çok akıllı. Siz günde 400 kalori yemeye başlarsanız birden vücut diyor ki"Hopp yemekler birden azaldı. Galiba kıtlık geliyor. Ben en iyisi bende olanları koruyayım" ve vücuttaki yağı atmamaya direniyor ne varsa saklamak istiyor.

Ben 16 kilo verdim. 2 ana 1 ara öğün beslenirim. Bu kiloda size 1 günlük listemi anlatayım(Bu hafta protein ağırlıklı gidiyoruz)

Kahvaltım gününe göre değişir. Kolay olduğu için hafta içleri yulaf yemeyi tercih ediyorum. Normal kahvaltı için ise yumurta(ben tam buğday unuyla krep yaparım yiyemediğim için) peynir 5 6 zeytin haftada 1 gün 2 3 dilim salam sucuğa da izin veriyor canım çok isterse.

Arada meyve kuruyemiş çok zorda kalır bulamazsam form bisküvi ya da bar. Yanına Sütlü ya da sade kahve.

Akşam için bu hafta 5 gün 150 200 gr et ve bol yeşillikli salata(zeytinyağlı) 2 gün de bakliyatlı salata.

Sizin kilonuzu daha az miktar olarak daha az yiyebilirsiniz belki ama bunu kafanıza göre yapamazsınız.

Bu diyetisyen sizden tahlil istedi mi? Belki düşük değerleriniz var baktı mı? Ben 6 ayda bir tahlillerimle gidiyorum diyetisyenime. Eksik vitaminime doktorun verdiği takviyeye göre yeni yollar çiziyoruz.
anladım. baya fazla görünüyor yedikleriniz, ben çok az yiyormuşum o zaman.

diyetisyen tahlil sormuştu ben de yakın zamanda yaptırdığım tahlilleri gösterdim mesela iyi kolesterol çok düşük çıkmıştı ve dahiliye doktorum balık, kuruyemiş önermişti. diyetisyene bunu söyledim ama hiç dikkate almadı, listeye de yazmadı. 10 gün sonrakine yazar dedim. dün ona da yazmamış. zaten kadını arayıp devam etmeyeceğimi söyledim.

kendi kendime diyet yapsam daha az zararlı olurdum herhalde.

anladım. baya fazla görünüyor yedikleriniz, ben çok az yiyormuşum o zaman.

diyetisyen tahlil sormuştu ben de yakın zamanda yaptırdığım tahlilleri gösterdim mesela iyi kolesterol çok düşük çıkmıştı ve dahiliye doktorum balık, kuruyemiş önermişti. diyetisyene bunu söyledim ama hiç dikkate almadı, listeye de yazmadı. 10 gün sonrakine yazar dedim. dün ona da yazmamış. zaten kadını arayıp devam etmeyeceğimi söyledim.

kendi kendime diyet yapsam daha az zararlı olurdum herhalde.
Doktorunuz kilo vermenize engel teşkil eden tedavi görmenizi gerektiren bir rahatsızlığınız olduğunu söylemediyse genel geçer kurallarla kendinizi tanıyıp diyet yapabilirsiniz. Ben 2 doğumumdan sonra da diyetisyensiz aralarda tahlillerimi kontrol ettirerek verdim kilolarımı. Üstelik öyle az da değil birinde 30 birinde 25 kilo verdim kendim.

Sonra biraz kullanmaya başladığım ilaçlar biraz da pis boğazlığım derken almıştım tekrar. Motive olamadığım için bu kez diyetisyen desteği aldım.

Kendisi ünlü biri aslında her sabah tvde programı var. :KK43: ama arkadaşımın dediğine göre bu sadece 2 haftalık. Sonra düzeltecekti listeni diyor. Ama yine de 2 haftadır 400 cal ile yaşıyorum.
Ücreti aylikmi veriyorsunuz yoksa haftalikmi nasil oluyor?

Back