- 1 Eylül 2021
- 4.950
- 18.752
- 158
- Konu Sahibi gurununannesi
-
Böyle yobazlar evde karısına nefes aldırmaz elinden gelse çarşaf giydirir ama akşama kadar da çıplak kadınlara bakarlar , böyle adamların zihniyeti bozuk , açıkçası bu adamlardan üremeyin daha fazla ...Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
Muhtemelen sapık, kişi kendinden bilir işi...Eşiniz sapık mı?
Allah böyle heriflere kız evlat nasip etmesin diyorum...Yani kafasından kim bilir neler geçiyor açık giyinmeyi nasıl kodlamışsa evde bile tahammülü yok
Öyle değil. Çocuğunuzun yanında giyiminize karışıyorsa sapıkça düşünceleri var demektir. Kendisi de annesine normal bakmıyordurYani annesine karışmaz hiç
Öyle değil. Çocuğunuzun yanında giyiminize karışıyorsa sapıkça düşünceleri var demektir. Kendisi de annesine normal bakmıyordur
Kocanız çok mu yobaz, atletle durunca ne oluyormuş ki?Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
Senin kocan kiskancliktan kafayi sıyırmış galibaKızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?