Eşim den Mobbing

Böyle yobazlar evde karısına nefes aldırmaz elinden gelse çarşaf giydirir ama akşama kadar da çıplak kadınlara bakarlar , böyle adamların zihniyeti bozuk , açıkçası bu adamlardan üremeyin daha fazla ...

Kocanız çok mu yobaz, atletle durunca ne oluyormuş ki?
Çocuğun yanında tabi ki iç çamaşırı ile durmuyoruz ama atlet şort duruyoruz.

Bizim evde böyle değil. Olsa o atleti yediririm o kocaya ben. Tesettürlü değilim ama olsaydım da evde duvara karşı kapanacak halim yok. Kocamın yanında açık gezmeyeceksem nerede açık gezeceğim ya? Beyni örümcekli eşinizin. Yapacak bir şey yok,huyundan vazgeçmez. Ya çekeceksiniz resti,ya da aynen devam edeceksiniz

erkekler kadınları satın mı alıyor? mesela köle pazarı var da benim mi haberim yok? kumandanız eşlerinizin elinde mi? kapan, daha çok kapan, hep kapan, onu giyme, bunu giy, şöyle giyinme, böyle giyin. üfff yazarken daraldım. o kim be. valla kimse benim nerde ne giydiğime karışamaz. kaldı ki evimde istersem çıplak gezerim kime ne? erkeklerin kadınların kıyafetine bu denli müdahale etmesine çok ama çok gıcığım. iplerinizi vermişsiniz. benim aklım yok al sen beni, yönet, demişsiniz. sonuç bu.

Evde isteyen istediğini giyer bu ne saçmalık ya? Eşinizin düşüncesi çok da normal değil.
Eviniz diğer binalarla çok yakınsa belkiiiiii ondan olabilir ama tesettürlü biri olarak siz zaten onun lafına kalmadan dikkat edersiniz diye düşünüyorum.

örtünme emrinin de binbir farklı yorumlaması var hanımlar. çeşit çeşit örtünme biçimi var hani o yüzden. hatta örtünmeden inananlar var. amacım onu tartışmak değil ama nenelerimiz saçının üstüne tülbent bağlarken kocaları böyle şeyler ister miydi onlardan acaba? kadınlar hem çoluk çocuğa bakıp hem bugüne göre kat kat fazla, binbir türlü iş yaparmış. birilerinin kendi kişilik bozukluğu ve komplekslerini sizin üstünüzden çıkarmasına izin vermeyin ya. yıllar önce twitter'da sokakta gördüğü kara çarşaflı kadınların fotoğraflarını çekip onları fantezi haline getiren bir hesap görmüştüm. adi herif kadının kalçası veya baldırları sandığı şey otobüs koltuğundan dışarı taşmış diye fotoğrafını çekip buna azmıştı. o aklıma geldi. mesele giyende değil, görende yani. adamın bakış açısına bak.

Senin kocan kiskancliktan kafayi sıyırmış galiba

Çocuğunuz büyük olsa ve çok açık giyinseniz neyse diyecem de atletin nesi var.abartmis kimse görmüyor ne olacak giyseniz

Cahil cunku babasida annesine acik giyince yollu muamalesi yapiyodur yada ailecek acik kadinlar orospudur diye sapik zihniyetleri vardir ev icindede olsa sizi oyle gormek kor cahil duygularini hafekete geciriyodur baska ne olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…