- Konu Sahibi gurununannesi
-
Ya diyorum bunlar gece Gündüz evleri mi dikizliyor kim hangi şekilde hangi ortamda nasıl görünüyor diye aklıma başka bişey gelmiyorErkeklerin böyle saçma takıntıları var. Benim eşimde banyodan çıkınca odanın içinde telefonun fenerinin açık olmasını istemiyor. Bebegim odada uyuduğu için ışığı açmadan, telefonun ışığıyla giyinmek istiyorum kapatıyor. Dışardan beni görürlermis. Camlarda kalın güneşlik var beni nasıl görecekler diyorum, gölgen görünür diyor. Sizinkide muhtemelen böyle saçma bir sebeptendir. Kimsenin sizi görme ihtimali yok aslında ama onun içi rahat etmiyor.
Evet bizim evin karşısında kimsede yok görebilecek. Ayrıca gölgemi nasıl görsünler ama anlamıyor işte.Ya diyorum bunlar gece Gündüz evleri mi dikizliyor kim hangi şekilde hangi ortamda nasıl görünüyor diye aklıma başka bişey gelmiyorağlanacak halime gülüyorum
İki yıllık evliyim ben de.Bir ay önce yeni eve taşındık.Eski evdeyken askılı şortlu takımlarla geziyordum evde hep.Yeni ev sahilde ve yol üstü.Perdelerimiz hep açık.Yolda yürüyüş yapanlar oluyor.Camlar da yere kadar olduğu için eşim gündüzleri dikkat et dedi kıyafetine.Akşam olunca perdeleri indiriyoruz zaten.Sizinki de ondan dolayı mı acaba öyle diyor.Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor
Yani annesine karışmaz hiçEşinizin annesine olan tutumu nasıl? Bence çocukluğunda bir şeyler yaşamış gibi. Konunun gerçek olduğunu düşünerek yorum yapıyorum böyle hassas konularda troll geçmezsiniz herhalde.
Kimden kıskanıyormuş? Kendinden mi, sizden mi? Bakın “oğlunuzdan mı” demeyi bile istemiyorum, konu çok çirkin yerlere gidiyor çünkü. Neresi normal olabilir bu tavrın?kıskanıyorum giyme der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?