Eşim den Mobbing

gurununannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
6
-2
1
27
Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani

camlardan komşular görür diye mi endişeleniyor acaba? biz de henüz cocuğumuz cok kücük olmadına rağmen yanında çıplak olmuyoruz. ama atletle durmakta da bir sey yok ki siz sebebini sorduğunda ne diyor? mantıklı bir açıklaması var mı bari?

Dışardan birileri görür diye mi acaba...Maalesef bazı eşler böyle,çocuklar da görmesin istiyorlar atletli,şortlu falan...Yani asla değiştiremezsiniz ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin,gerçekten başka çözümü yok boşuna arama..

Yani evde şort giymem ama dar tayt falan giyerim zaten kv kb bizden uzakta yaşıyor ailem de uzakta biri bize geleceği zaman arar kimse çay kapı gelmez ona rağmen kıskanıyorum giyme der evliliğimiz de ki tek sorun bu sanırım onun dışında çok anlayışlı bir eş kendisi

Duyduğum en saçma şeylerden
Herkes evinde rahat etmek ister kapı pencere açıp balkonda gezmiyorsunuz sonuçta tesettürlü olduğunuz için dikkat edersiniz
Sebebini sorunca ne diyor çok merak ettim kıskanması için birileri olmalı etrafında duvarlardan mı kıskanıyor kendinden mi

Bekarken benim babamda çok takardı böyle şeyleri. Oturduğumuz daire diğer dairelerle dipdibeydi. Atletle,şortla durmamıza asla izin vermezdi.
Bazı erkekler böyle yani.
Eşine desene “aşkım tüm mahallenin oturup beni izleyecek hali yok,takma bu kadar. Ben dikkat ediyorum nerde nasıl dolanacağıma”

Sapıktır..dışarda demekki kısa kollu kadın görünce bile pis pis düşüncelere giriyordur. Diğer türlü kıyafete karışmazdınzaten sapık olmasa. Size atleti evdeyken bile çok gören biri dışarda ota b.ka sapık sapık bakıyordur.

Eşinizle iyiymişsiniz ama pardon da kötü olacak birşey yapmadığınızdan olabilir mi. İyiyken herkes iyi. Hizmet et dediğinden çıkma..tabi iyi olur. Az bir iradenize göre yaşayın bakalım iyi olmaya devam edecek mi

Allah aşkına evde o ve siz varsınız kızkanıyorum ne demek yahu. Bildiğin sapık işte

Sizi manipüle etmiş. Evde şort giymem diye açıklama yapıyorsunuz birde. Yavrucum evde şort giyebilirsin bu anormal bir şey değil. Bende tesettürlüyüm ama evde yabancı biri yoksa ohoo askılı etek şort her şey giyiyorum. Bu kötü bir şey değil

Yani bilemedim bende tesettürlüyüm. şort atlet pijamalarımdan bol bol var evde giyiyorum 2 buçuk yaşında oğlum var. Cama pencereye dikkat ettiğim sürece eşime kendimi sergiliyor olmam hoşuna bile gidiyor bana çok garip geldi. Çok mu muhafazakar bi tip? Cinsel hayatınız nasıl?

hanimefendi lutfen buradaki "ay seni camdan biri gorur diye koruyor" "ay seni dusunup, senin icin diyor" gibi kafasinda gorunmez varliklarla ve camdaki komsularla kavga eden (esiniz gibi) yorumlara inanip bu davranisa goz yummayin. esinizin yaptigi ustunuzde hukum kurma istegiyle sizi asagilayip, sanki kendi bedeninizi ve kisilik haklarinizi elinizden almak. ayrica ne demek oglumun yaninda da normal giyinmemi istemiyor? bu ne sacmalik ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…