- 3 Nisan 2025
- 6
- -2
- 1
- 27
- Konu Sahibi gurununannesi
-
Bekarken benim babamda çok takardı böyle şeyleri. Oturduğumuz daire diğer dairelerle dipdibeydi. Atletle,şortla durmamıza asla izin vermezdi.Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
Sapıktır..dışarda demekki kısa kollu kadın görünce bile pis pis düşüncelere giriyordur. Diğer türlü kıyafete karışmazdınzaten sapık olmasa. Size atleti evdeyken bile çok gören biri dışarda ota b.ka sapık sapık bakıyordur.Kızlar selam yeni üye bu konu bana geçmedi falan demeyin hemen. Buranın sıkı takipçisi yim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım sizden fikir almak istiyorum
Eşim ile 5 yıldır evliyim 3.5 yaşında bir oğlumuz var birbirimizi gerçekten sevdiğimize de eminim ama eşim evde Tekken yada oğlumun yanında açık kıyafetler giymemi istemiyor. Bu arada tesettürlüyüm.
Bu gün plan yaptık oğlumu eltime bırakacaktık vakit geçirecektik uzun zamandır eşimin işi nedeniyle yan yana gelemiyoruz fazla . Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum sıcak olunca tişörtümü çıkardım atletle hazırlıyordum uyandırmaya gittim gözünü açar açmaz başladı yine Ben sana demiyor muyum evde böyle gezme ,sen nasıl bir kadınsın sen nasıl bir annesin. Evin içinde çıplak gezilmezmiş.
Bende çok sinirlendim yani neden bir eş karısının evde böyle gezmesini istemez . Yaşadığım şehirde Ailem arkadaşlarım yok danışabileceğim adam Akkılı biri yok sizin evde de böyle mi yani
Allah aşkına evde o ve siz varsınız kızkanıyorum ne demek yahu. Bildiğin sapık işteYani evde şort giymem ama dar tayt falan giyerim zaten kv kb bizden uzakta yaşıyor ailem de uzakta biri bize geleceği zaman arar kimse çay kapı gelmez ona rağmen kıskanıyorum giyme der evliliğimiz de ki tek sorun bu sanırım onun dışında çok anlayışlı bir eş kendisi
Sizi manipüle etmiş. Evde şort giymem diye açıklama yapıyorsunuz birde. Yavrucum evde şort giyebilirsin bu anormal bir şey değil. Bende tesettürlüyüm ama evde yabancı biri yoksa ohoo askılı etek şort her şey giyiyorum. Bu kötü bir şey değilYani evde şort giymem ama dar tayt falan giyerim zaten kv kb bizden uzakta yaşıyor ailem de uzakta biri bize geleceği zaman arar kimse çay kapı gelmez ona rağmen kıskanıyorum giyme der evliliğimiz de ki tek sorun bu sanırım onun dışında çok anlayışlı bir eş kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?