- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.181
- 44
Asgari ücretle bekar bir insan bile zor geçinir,20.000 lira da kuş kadar kaldı malesef şu devirde.Evden çıkmamanız gerekse, en düşük kira 10.000 lira zaten.Sadece asgari ücretli gecınenler var belkı sızın durumunuz iyidir de.
Vallahi değil şu an evde vı iş buldum da ona basladım ısteİnsanlar çocuğu bir yaşındayken işe başlıyor ama yine siz bilirsiniz. Bana bahane gibi geldi.
siz adama sövelim ah vah edelim diye konu açmışsınız. Çalışma hayatına girdiğinizde anlarsınız cimriyse bile devam etmeseydiniz kendinizi ezdirmeseydiniz çalışsaydınızCimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus..
Siz senelerce neden bu adamı çektiniz? Birinci hadi neyse de ikinci çocuğu yapma motivasyonunuz neydi? Çocuklara çok üzüldüm. Şimdiden geleceklerini yakmışsınız bu adamı onlara baba yaparak.Cimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus..
Cimriydi tamam o zaman da ikinci çocuk niye?Cimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus..
İşte sal.. Klık paraylamıCimriydi tamam o zaman da ikinci çocuk niye?
Cımrı degılmı sence kılı kırk yarıyo bırsey alırkenSiz senelerce neden bu adamı çektiniz? Birinci hadi neyse de ikinci çocuğu yapma motivasyonunuz neydi? Çocuklara çok üzüldüm. Şimdiden geleceklerini yakmışsınız bu adamı onlara baba yaparak.
20 bin maaş bu devirde çok değil bi markete pazara git zaten aşırı tutuyor biz o parayı nerdeyse aylık temel ihtiyaclara harcıyoruz faturalar falan mutfak yakıt hele şuan doğalgaz kimbilir kaç gelecek kadın hem şikayetçi hemde calismaya gönlü yokBen nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.
Cimriyse neden doğruyorsunuz?Cimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus.. Çok kötü agladım hıc umrunda katmadı mecbur aldı ama çok kırıldım
Siz 20 bin lirayı çok mu görüyorsunuz 4 kişilik ailesiniz mutfak masrafı faturalar çocuklar adam zor geciniyordur siz çalışmaya gönlünüz yok siz girin ise bakalım para o kadar kolay mı kazanıyor bişey alırken kaç kere düşünürsünüzCımrı degılmı sence kılı kırk yarıyo bırsey alırken
Yavvv ne yapsın adam, iki çocuk, ev kira,maaş ona göre.Çaresiz kalıyor insan,hiç kusura bakma.Vallahi ben adama hak verdim,sen girip doğru düzgün bir işe çalışmazsan dönmez bu değirmen.Cımrı degılmı sence kılı kırk yarıyo bırsey alırken
Evde iş yapmaya basladım makıneyı onla alacağım zatenYavvv ne yapsın adam, iki çocuk, ev kira,maaş ona göre.Çaresiz kalıyor insan,hiç kusura bakma.Vallahi ben adama hak verdim,sen girip doğru düzgün bir işe çalışmazsan dönmez bu değirmen.
İş konusu şöyle kreş 5500 ıstedı 2000 servıs... Dıger çocuğuda okuldan bırının almadı gerek 2000 de ona versem bana kaç kalacakYavvv ne yapsın adam, iki çocuk, ev kira,maaş ona göre.Çaresiz kalıyor insan,hiç kusura bakma.Vallahi ben adama hak verdim,sen girip doğru düzgün bir işe çalışmazsan dönmez bu değirmen.
Arkadaşım, tamam da adam da tek başına ev geçindirmeye çalışıyor ama sen cimri diyorsun.Pazar, marketi kim yapıyor?Görmüyor musun her şey ateş pahası.Bunalıyor insan.İş konusu şöyle kreş 5500 ıstedı 2000 servıs... Dıger çocuğuda okuldan bırının almadı gerek 2000 de ona versem bana kaç kalacak
Bız ıkı kısı çalışıyoduk ilk sene çocuk yapmadık ozamanda farkettım hıcbırsey almak istemiyor. Hatta bır gün iş arkadasıyla tanıştım bana yenge sen bu adamla nasıl geçiniyorsun asırı cımrı bı dedı. Inankı alabilecek durumda olduğunu bile almaz. Neyse calısacagım zaten şu an evde iş yapıyorum ıkı aydır ama kreş parası servıs ücreti nasıl yapacağım bilmiyorum dısarda calısmayıArkadaşım, tamam da adam da tek başına ev geçindirmeye çalışıyor ama sen cimri diyorsun.Pazar, marketi kim yapıyor?Görmüyor musun her şey ateş pahası.Bunalıyor insan.
İşte o sadece geçinmek oluyor. Yaşamak olmuyor. Şu an her şeyden mahrumsunuz. Sadece hayattasınız yani. Ekstra hiçbir şeyi yaşayamıyorsunuz. Acil işe girmeniz lazımSadece asgari ücretli gecınenler var belkı sızın durumunuz iyidir de.
Devlet kreşleri varİş konusu şöyle kreş 5500 ıstedı 2000 servıs... Dıger çocuğuda okuldan bırının almadı gerek 2000 de ona versem bana kaç kalacak