Eşim deli edecek beni

siz adama sövelim ah vah edelim diye konu açmışsınız. Çalışma hayatına girdiğinizde anlarsınız cimriyse bile devam etmeseydiniz kendinizi ezdirmeseydiniz çalışsaydınız

Siz senelerce neden bu adamı çektiniz? Birinci hadi neyse de ikinci çocuğu yapma motivasyonunuz neydi? Çocuklara çok üzüldüm. Şimdiden geleceklerini yakmışsınız bu adamı onlara baba yaparak.

Siz senelerce neden bu adamı çektiniz? Birinci hadi neyse de ikinci çocuğu yapma motivasyonunuz neydi? Çocuklara çok üzüldüm. Şimdiden geleceklerini yakmışsınız bu adamı onlara baba yaparak.
Cımrı degılmı sence kılı kırk yarıyo bırsey alırken

Ben nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.
20 bin maaş bu devirde çok değil bi markete pazara git zaten aşırı tutuyor biz o parayı nerdeyse aylık temel ihtiyaclara harcıyoruz faturalar falan mutfak yakıt hele şuan doğalgaz kimbilir kaç gelecek kadın hem şikayetçi hemde calismaya gönlü yok

İki ekmek iki simit aldım 50₺ küçücük tekerlek dört tost yapsan bitecek kaşar peyniri 100₺
Kendi paramı kazanıyorum ben hamileyim hiçbir şeyin içine giremiyorum para kazanmama rağmen 1 tane pantolon almadım dolabımda 0 pantolon suan aman diyip erteliyorum taytla idare ediyorum doğuma 2 ay kaldı diye ki muhtemelen sonrasında da giyemem kilo aldım berbat ötesi ekonomi şu an

Cimriyse neden doğruyorsunuz?
Size folik asit, pantolon almayan yada alamayan adam çocuğa nasıl bakacak diye düşünmüyormusunuz?
Kardeşi olsun istedim, kazayla hamile kaldım demeyin lütfen
Çocuklara kardeş değil kaliteli, sosyal bir hayat lazım
Herşeyini sağladıktan sonra hala maddiyat varsa ikinci yada üçüncü olur, yoksa olmamalı. Senelerdir burdasınız bunları bile öğrenemeyip her hafta kocaınızı şikayet etmenizde beni deli ediyor

Sizin çocuklarınız çalışmanız için küçük değiller. Maalesef hepimiz bakıcıya kreşe bırakıp çalışmaya dönüyoruz. 3 yaş gayet kreş için uygun. Sizin çalışmanız lazım. 20 bin TL maaşa 4 kişilik aile geçinemez. Öyle gezmeye gidemez yemek en dandik yerde kaç para .... İlerde küçük de okula başlayacak birikim hiç yok . Kiranız artacak vs... Çocuklar için de geleceğe yönelik planlama gerek. Kendinizi bu döngüden çıkarın asgari ücret olsa dahi işe başlayın

Cımrı degılmı sence kılı kırk yarıyo bırsey alırken
Siz 20 bin lirayı çok mu görüyorsunuz 4 kişilik ailesiniz mutfak masrafı faturalar çocuklar adam zor geciniyordur siz çalışmaya gönlünüz yok siz girin ise bakalım para o kadar kolay mı kazanıyor bişey alırken kaç kere düşünürsünüz

Yavvv ne yapsın adam, iki çocuk, ev kira,maaş ona göre.Çaresiz kalıyor insan,hiç kusura bakma.Vallahi ben adama hak verdim,sen girip doğru düzgün bir işe çalışmazsan dönmez bu değirmen.
Evde iş yapmaya basladım makıneyı onla alacağım zaten

Yavvv ne yapsın adam, iki çocuk, ev kira,maaş ona göre.Çaresiz kalıyor insan,hiç kusura bakma.Vallahi ben adama hak verdim,sen girip doğru düzgün bir işe çalışmazsan dönmez bu değirmen.
İş konusu şöyle kreş 5500 ıstedı 2000 servıs... Dıger çocuğuda okuldan bırının almadı gerek 2000 de ona versem bana kaç kalacak

İş konusu şöyle kreş 5500 ıstedı 2000 servıs... Dıger çocuğuda okuldan bırının almadı gerek 2000 de ona versem bana kaç kalacak
Arkadaşım, tamam da adam da tek başına ev geçindirmeye çalışıyor ama sen cimri diyorsun.Pazar, marketi kim yapıyor?Görmüyor musun her şey ateş pahası.Bunalıyor insan.

Arkadaşım, tamam da adam da tek başına ev geçindirmeye çalışıyor ama sen cimri diyorsun.Pazar, marketi kim yapıyor?Görmüyor musun her şey ateş pahası.Bunalıyor insan.
Bız ıkı kısı çalışıyoduk ilk sene çocuk yapmadık ozamanda farkettım hıcbırsey almak istemiyor. Hatta bır gün iş arkadasıyla tanıştım bana yenge sen bu adamla nasıl geçiniyorsun asırı cımrı bı dedı. Inankı alabilecek durumda olduğunu bile almaz. Neyse calısacagım zaten şu an evde iş yapıyorum ıkı aydır ama kreş parası servıs ücreti nasıl yapacağım bilmiyorum dısarda calısmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…