Ah tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyorCimri eş çok büyük bir sıkıntı. Hayat geçmez ömür bitmez. Ancak 7000 tl kira ve 20.000 maaş ve 4 kişilik aile söz konusu olunca ev geçindirmek yıpratıcı olabilir bu koşullarda.
napiyor bu kadar paralari hic sordun mu? Nereye gidiyo bu paralar ona yapma sunu yapma daralt bilmem neler? Bi sorgulamak lazim.9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor sanki öylesine alacağım makineyi. Servisçi telefonda 9 yıllık makineyi değiştirin siz onu dedi
10 yıldır kavga edip yıpranana kadar, ikinci çocuğu yapmayıp işe girseydiniz?Ah tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyor
Haklısın ne denir ki... Şu an evde bişeyler yapmaya calışyorum yaza gireceğim ise nasipse ıns10 yıldır kavga edip yıpranana kadar, ikinci çocuğu yapmayıp işe girseydiniz?
Haftalık rutin kocanızı kötüleyecek konu açıp hiç birşey deşiştirmeyip sade ağlanyorsunuz burda. Gelecek yorumlar belli, ayrıl, çalış ama siz adamın değişmesini bekliyorsunuz. 10 yıldır değişmeyen biri sizin buraya onu şikayet etmenizle değişmeyecek bunu anlamiyorsunuz
20 bin maaş alıp 7bin kira ödeyen birisi taksitle makina alsa bile biyerden yine kısmak zoruna kalacak. Bu durumda ya sizden ya çocuklardan kıscak başka çaresimi var. Sizden kıssa neysede çocuklardan daha fazla kıssa üzülmeyecekmisiniz? anca oturup şikayet ediyorsunuz, hiç bir faaliyet yok
Adam çokta cimri değil aslında,20.000 lira maaş, 7000 lira kira.O parayla geçinmek hiçte kolay değil,siz de çalışmalısınız bir yolunu bulup.Canım yorumunu bekliyorum ev 7000 kıra.. Karta da 11 bın borcu var azar azar ödüyor maaş 20 bıne yakın alıyor. İstese taksitle alamaz mı ben mı kötü düşünüyorum
Ay o zaman gerçekten cimri. Ben daha çok acaba şuanki ekonomik koşullardan mı diye düşünmek istedim. Yani çünkü geçmiş yıllara göre şuan bende daha temkinli gitmek tarafındayım ama kavgayla kazak almak neymişAh tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyor
Niye yaz?Haklısın ne denir ki... Şu an evde bişeyler yapmaya calışyorum yaza gireceğim ise nasipse ıns
Ben nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.adamın maaşı 20 bin 7 bin kira 11 bin karta borcu var fatura , mutfak , masraf, çocuklar yani bu adamın elinde 1 tl bile kalmaz ki?
20 bin size çok geliyor olabilir çalışmadığınız ev geçindirmediğiniz için çok normal bir de parayı kazanan insanlara sorun. Ekmek peynir alsan 250₺ gidiyor markette
20 bin kuş kadar bir maaş ki kira ve fatura borçlar var.
Küçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundumNiye yaz?
Kesinlikle ben de anlamadım adam cimri değil fakir yoksul yani cimri olması için parası olması lazım parası yok ki neyle alsın neyle yapsınBen nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.
Birşeyler yapmaya servisi çağırmakla başlayınHaklısın ne denir ki... Şu an evde bişeyler yapmaya calışyorum yaza gireceğim ise nasipse ıns
Sadece asgari ücretli gecınenler var belkı sızın durumunuz iyidir de.Ben nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.
İnsanlar çocuğu bir yaşındayken işe başlıyor ama yine siz bilirsiniz. Bana bahane gibi geldi.Küçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundum
Bahane bunlar, küçük dediğiniz 3 yaşındaKüçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundum
Cimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus.. Çok kötü agladım hıc umrunda katmadı mecbur aldı ama çok kırıldımKesinlikle ben de anlamadım adam cimri değil fakir yoksul yani cimri olması için parası olması lazım parası yok ki neyle alsın neyle yapsın
Asgari ücretle kirada yaşamak geçinmek olmaz zaten. Olsa olsa hayatta kalma mücadelesi.Sadece asgari ücretli gecınenler var belkı sızın durumunuz iyidir de.