Eşim deli edecek beni

Cimri eş çok büyük bir sıkıntı. Hayat geçmez ömür bitmez. Ancak 7000 tl kira ve 20.000 maaş ve 4 kişilik aile söz konusu olunca ev geçindirmek yıpratıcı olabilir bu koşullarda.
Ah tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyor

napiyor bu kadar paralari hic sordun mu? Nereye gidiyo bu paralar ona yapma sunu yapma daralt bilmem neler? Bi sorgulamak lazim.

10 yıldır kavga edip yıpranana kadar, ikinci çocuğu yapmayıp işe girseydiniz?
Haftalık rutin kocanızı kötüleyecek konu açıp hiç birşey deşiştirmeyip sade ağlanyorsunuz burda. Gelecek yorumlar belli, ayrıl, çalış ama siz adamın değişmesini bekliyorsunuz. 10 yıldır değişmeyen biri sizin buraya onu şikayet etmenizle değişmeyecek bunu anlamiyorsunuz
20 bin maaş alıp 7bin kira ödeyen birisi taksitle makina alsa bile biyerden yine kısmak zoruna kalacak. Bu durumda ya sizden ya çocuklardan kıscak başka çaresimi var. Sizden kıssa neysede çocuklardan daha fazla kıssa üzülmeyecekmisiniz? anca oturup şikayet ediyorsunuz, hiç bir faaliyet yok

Haklısın ne denir ki... Şu an evde bişeyler yapmaya calışyorum yaza gireceğim ise nasipse ıns

Canım yorumunu bekliyorum ev 7000 kıra.. Karta da 11 bın borcu var azar azar ödüyor maaş 20 bıne yakın alıyor. İstese taksitle alamaz mı ben mı kötü düşünüyorum
Adam çokta cimri değil aslında,20.000 lira maaş, 7000 lira kira.O parayla geçinmek hiçte kolay değil,siz de çalışmalısınız bir yolunu bulup.

Ay o zaman gerçekten cimri. Ben daha çok acaba şuanki ekonomik koşullardan mı diye düşünmek istedim. Yani çünkü geçmiş yıllara göre şuan bende daha temkinli gitmek tarafındayım ama kavgayla kazak almak neymiş

Eski konuklarınıza göre evet eşiniz iyi bir eş değil siz hasta iken bile sizden yemek- temizlik bekleyen bir adam.

20 bin maaş 7 bin kira 11 bin kredi kartı borcu onuda hepsini ödemiyor hepsini ödemediği için borc bitmez,daha yeme içme fatura masrafı var bu ortamda bu maaş ve borçla yeni makine alamayabilir alması için de bir yerden kismasi gerek ki dahada borclanmaniz demek.

Tamir ettirmesi şu aşamada daha mantıklı aslında o cagirmiyorsa siz çağırın derim.

Evden ne iş yapacaksanız bilmiyorum ama kazancı dusuk olur en azından temizliğe gitseniz günlüğü 1000 TL olmuş en az büyük zaten okula gidiyor küçük çocuk içinde komşulardan yardım isteseniz belirli ücret karşılığında çok yüksek almazlar belki haftada 3 gün gitseniz 3000 eder en azından kendi masraflariniz çıkar.

adamın maaşı 20 bin 7 bin kira 11 bin karta borcu var fatura , mutfak , masraf, çocuklar yani bu adamın elinde 1 tl bile kalmaz ki?
20 bin size çok geliyor olabilir çalışmadığınız ev geçindirmediğiniz için çok normal bir de parayı kazanan insanlara sorun. Ekmek peynir alsan 250₺ gidiyor markette
20 bin kuş kadar bir maaş ki kira ve fatura borçlar var.

Ben nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.

Siz gidip kendiniz alıp taksite bağlatıp sonra eşinize ben aldım mecbur ödicez artık deseniz ne yapar? En fazla ne olur yani?

Ben nasıl geçindiklerini anlamadım. Bizim kredi kartının birinde market+yakıt+ilaç vs. yani temel masraflar aylık 20 bin zaten.
Kesinlikle ben de anlamadım adam cimri değil fakir yoksul yani cimri olması için parası olması lazım parası yok ki neyle alsın neyle yapsın

Haklısın ne denir ki... Şu an evde bişeyler yapmaya calışyorum yaza gireceğim ise nasipse ıns
Birşeyler yapmaya servisi çağırmakla başlayın
İnanın servisi kadınlar da arayabiliyor.
Servis geleceği günü saatini telefona msj atıyor. Eşinizin nosunu verin direk ona gitsin. Servis ücreti neyse öğrenin o gün gelecekleri zaman bıraksın. Biraz cesaretli olun, bu ne ya.
Makina sürekli çalıştır birdaha çalıştır bidaha sıktır derken harcadığınız su ve elektrik faturaya yansımıyormu? Faturayı geçtim doğaya verdiğiniz fazladan zarar neolacak?

Evlenirken de böyle miydi ? Şayet böyle ise nasıl evlilik yapıp 2 çocuk dünyaya getirdiniz
Bakacak kimse yok ise iki çocukla çalışmak zor olur evet , aileniz arkanızda ise hiç durmayın en azından bir düzen kurana kadar ailenizden yardım isteyin. Bu insan ömrünü tüketir insanın , yaşama isteğini soldurur

Küçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundum
İnsanlar çocuğu bir yaşındayken işe başlıyor ama yine siz bilirsiniz. Bana bahane gibi geldi.

Küçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundum
Bahane bunlar, küçük dediğiniz 3 yaşında
İhtiyacı olan 3 aylık bebeğini bile bırakıp çalışıyor. Onların hiç ayağı kaymıyor sanki.
Kendinizi kandırıyorsunuz, bizimde buna inanmamızı bekliyorsunuz.

Kesinlikle ben de anlamadım adam cimri değil fakir yoksul yani cimri olması için parası olması lazım parası yok ki neyle alsın neyle yapsın
Cimri olmasa bana doğumdan sonra bır pantolon alamayacak durumdamı sence.. Hamıleylen Dr folık asıtı reçeteye degılde özel olarak alınacak dedı dıye dısarda kızdı bana neymıs reçeteye yazılacakmıs devlet nıye odemıyomus.. Çok kötü agladım hıc umrunda katmadı mecbur aldı ama çok kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…