Eşim deli edecek beni

Dışarıda iş bulsanız da böyle durumlarda hep sizin ödemenizi isteyecek bu sefer hem ev konusunda hem de çalışma konusunda yük size binecek, esiniz berbat biri maalesef.
Evet bak nasıl anladın buradakılere hayret ettım bazılarına benı suçlamışlar adam sadece maddi değil maneviyat sıfırr ilgi değer sıfır bana

Ah tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyor
Jem böyle biri ama bu bencilliğe bu cimrilige hiç düşünmeden iki çocuk yapmışsınız, yazık değil mi?

Evet bak nasıl anladın buradakılere hayret ettım bazılarına benı suçlamışlar adam sadece maddi değil maneviyat sıfırr ilgi değer sıfır bana
o zaman maddi gücünüzü elinize alıp boşanacaksınız
adam cimri olduğu için değil, sizi bu kadar mutsuz ettiği sizi bu kadar değersiz hissettirdiği için
hem bu kadar kötüleyip hem de hiç harekete geçmemeniz bizim dikkatimizi çeken

Evet o kadar iyidir ki ben hastayken Bır bardak ayran yapmaz bagırır kalk kendın yap der... Dr a goturmesı zaten imkansız. Hamıleyken yazılan vıtamın ilacını sırf almamak ıcın gereksiz görür benı aglatır. Bır kere çorba canım istedm aserdı goturmedı o kadar iyidir ya saolsun. Ben ise gireceğimi soyledıgımde parayı nereye harcayacagını kendı karar vermeye calısır.
Ben de ironi yaptım zaten neden beğenmedim atıyorsunuz?

Valla çocuk çocuk diye bahane sunan çalışmayan hanımlar benim aklıma çocuğu acaba çalışmamak için mi yaptı sorusu geliyor. Ben 2 aylıktım annem beni bırakıp çalışmak zorunda kaldığında 2 ay evet emen bir bebek. Öyle 3 yaşta değil.
Konu komşuyla büyüdüm mecburduk babam adam değildi çalışmıyordu kadın başına tek annem çalışıp ev geçindiriyordu.
Yapan yapıyor.
Hayat herkese altın tepsi sunmuyor. Bahaneleri bırakmak lazım. Kreş yaşım geldiğinde kreşimin yemek temizlik yapan teyzesiyle anlaştı annem kadın zaten calısıyordukreste cüzi bir ücrete bana bakmaya basladı onla gidip geldim biraz o olmazsa başkasını buluyordu her şeyin çaresi var.
Eşim makina almadı bana pantolon almadı vs vs bunlar dert bile gelmiyor o yüzden. Bir tabak makarna yemek geçinmek değil.

devlet kreşleri de gayet para istiyorlar. kırtasiye ücreti bağış adı altında o parayı alıyorlar . devlet yeterli personel vermediği için ek çalışan ablalar fln oluyor bize o sebeple demişlerdi
Ama üyenin yukarıda yazdığı kadar değil. O kadarı da olsun zaten ama 5000 istemezler diye düşünüyorum

Köpüklü kullanmak vucudunuza zarar,harcadığınız su zaten faturanıza da doğaya da zarar.
Yani eşiniz hiç kar zarar hesabı yapmıyor mu?
Hani davlumbaz çalışmaz,cam açarsın yemek yaparken anlarım ama camaşır makinesi bu. 3 kez durulama yapmak ne demek? Hala da köpüklü çıkıyor diyorsunuz üstelik.
Bilemiyorum çok sinir bozucu.
Ha geliriniz çok iyi degilmiş ama masrafta yaptırmıyormuş dışarı çıkmak vb. Bence alınabilir uygun fiyatlı bir makine.

Cocugu kıme guvenıp bırakayım eşya mı buu ustelık tam oyun zamanları napacak bakıcıyla
Yani insanı sinirlendiriyorsunuz.. insanlar 3-5 aylıkken bebeklerini bakıcıya bırakıyor eşya mi o çocuklar? En az sizinki kadar değerliler anaları da kocalarına bile olsa el açmamak için onların gelecekleri için çalışıyor.ayrıca siz ne yaparsanız çocukla Bakıcı da onu yapacak. Evinizde bakıyorsa tv açmayın diyeceksiniz o da açmayacak oyun oynayacak etkinlik yapacak kitap okuyacak..

Ama üyenin yukarıda yazdığı kadar değil. O kadarı da olsun zaten ama 5000 istemezler diye düşünüyorum
Aslında muhite göre de değişiyor.İstanbul’un lux bir semtinde meslek lisesinin uygulama anaokulu tam güne 5.000 istiyor. Bir Anadolu şehrinde ya da İstanbul’da ortalama ilçede çok daha uygun

babamı öveceğim aklıma gelmezdi ama zamanında hem çalışıp hem de boya fayans vs yapmaya gidermiş eskiden annem çalışmıyorken. sizin adam evlenme zamanı cimriliği göstermedi mi? düğün takı mobilya zamanı? nişanlıyken alıp sizle gezmeye gitmedi mi hiç mi anlamadınız? yazık değil mi çocuklarına. evde iş yaparken de çocuğunu ihmal ediyorsun. bari düzgün ise gir. en azından 8 saat çalışır eve geri gelirsin. o evde işler 1 gün çalışsan bile alacağın 100 tl. ben de bakıcıyla büyüdüm bu arada annem beni 10 aylık bırakıp işe geri dönmüş. komşu bakmış yengem bakmış. en azından mahrum kalarak büyümedim. ki o zaman 25-26 sene öncesi çalışan kadınlar bu kadar yoğunlukta değildi. 2023 yılında herkes çalışıyor. ilerde çocuklar size çok kızacak. ne maddi ne manevi hiçbir etkisi olamayan adamı koca diye niye tutuyorsunuz anlamıyorum aileniz yok mu

Aslında muhite göre de değişiyor.İstanbul’un lux bir semtinde meslek lisesinin uygulama anaokulu tam güne 5.000 istiyor. Bir Anadolu şehrinde ya da İstanbul’da ortalama ilçede çok daha uygun
Sızın dedıgınız nerede hiç sordunuz mu ben kaç yere sordum 5000 dıyene daha denk gelmedim

Pandemi sonrası Para kısmına Bi alışamadık. Önceden nasıldı bilmiyorum da. Eşimde de var pandemi sonrası. Çalıştığım için rahat yiyorum. Birçok şeyi kendim yapıyorum. Hafta sonu arada il dışı gezdirsin istedim, ilgi istedim diye kendin yap dendi... Niye evliyiz adam dediğin evine bakacak

9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor sanki öylesine alacağım makineyi. Servisçi telefonda 9 yıllık makineyi değiştirin siz onu dedi

Not konumu guncelledım 2 aydır ek gelırım var evde bırseyler yapıyorum şükür eşime yuklendıgım yok o gereksız görüyor herseyı herkes benı yanlıs anlamış makıne deterjanlı bırakıyor birşey olmaz deyip gereksızmıs gıbı düşünüyor esım. Tabıkıde calısacagım 10 yıllık SSK calısmıslıgım var neredeyse mıllet lınc edecek beni.

Iyyy böyle bi insanla asla ömür geçmez.
Konu çalışıp çalışmaman bile değil tavırları.

babamı öveceğim aklıma gelmezdi ama zamanında hem çalışıp hem de boya fayans vs yapmaya gidermiş eskiden annem çalışmıyorken. sizin adam evlenme zamanı cimriliği göstermedi mi? düğün takı mobilya zamanı? nişanlıyken alıp sizle gezmeye gitmedi mi hiç mi anlamadınız? yazık değil mi çocuklarına. evde iş yaparken de çocuğunu ihmal ediyorsun. bari düzgün ise gir. en azından 8 saat çalışır eve geri gelirsin. o evde işler 1 gün çalışsan bile alacağın 100 tl. ben de bakıcıyla büyüdüm bu arada annem beni 10 aylık bırakıp işe geri dönmüş. komşu bakmış yengem bakmış. en azından mahrum kalarak büyümedim. ki o zaman 25-26 sene öncesi çalışan kadınlar bu kadar yoğunlukta değildi. 2023 yılında herkes çalışıyor. ilerde çocuklar size çok kızacak. ne maddi ne manevi hiçbir etkisi olamayan adamı koca diye niye tutuyorsunuz anlamıyorum aileniz yok mu
Bak sana bütün samimiyetımle diyorum evlenince anladım cimri olduğunu. Hıc bellı etmedı bana belki. Düğün arefesinde şöyle oldu mobılya vs alırken ıkı tarafın aılesı yarı yarıya ödedi ama evet orada skntı şöyle oldu... Mobılya ben diyelim kı 10 bınlık begendım esım bizim alabileceğimiz 7000 civarı dedi ve dükkan dükkan gezdık falan günlerce.. Mesela bir yer 10 bın dedı ben çok begendım esım bana pahalı dedı kırmadım.. Gelinlik alacaktık kıralasak dedı kabul etmedım bende calısıyodum bu sanırım benım çalıştığıma güvenmıs... Neyse aldılar gelinlik... Çocuktan sonra yanı ben işi bırakınca bana zırnık almaz oldu halbukı alacak durumda bir kıyafet. Montum eskıdı inanırmısın her kış söyledim almadı büyük 7 yaşında... Evde işe başladım öyle aldım.. Kıyafet al derdım hayır hayır sürekli hayır... Bana pantolon almadıgı gün gitti pıllı tren bakıyor çocuğa neymiş kendıde seviyomuş trenı. Bana bugün para yok demiştin pantolon ıcın dedım sırıttı... İstese kıyafet alır. Çocuklar konusundada ya dıyorum çocuğa bot lazım ne gerek var mont lazım ne gerek var arabamız vat zaten her yere arabayla gidiyoruz dıyodu. Büyük olan çocuğa ilk montu yanlıs hatırlamıyorsam 3 4 yaş civarı aldı. Adam sorunlu inan soğudum duruyom mu duruyom iyi kötü.

Bak sana bütün samimiyetımle diyorum evlenince anladım cimri olduğunu. Hıc bellı etmedı bana belki. Düğün arefesinde şöyle oldu mobılya vs alırken ıkı tarafın aılesı yarı yarıya ödedi ama evet orada skntı şöyle oldu... Mobılya ben diyelim kı 10 bınlık begendım esım bizim alabileceğimiz 7000 civarı dedi ve dükkan dükkan gezdık falan günlerce.. Mesela bir yer 10 bın dedı ben çok begendım esım bana pahalı dedı kırmadım.. Gelinlik alacaktık kıralasak dedı kabul etmedım bende calısıyodum bu sanırım benım çalıştığıma güvenmıs... Neyse aldılar gelinlik... Çocuktan sonra yanı ben işi bırakınca bana zırnık almaz oldu halbukı alacak durumda bir kıyafet. Montum eskıdı inanırmısın her kış söyledim almadı büyük 7 yaşında... Evde işe başladım öyle aldım.. Kıyafet al derdım hayır hayır sürekli hayır... Bana pantolon almadıgı gün gitti pıllı tren bakıyor çocuğa neymiş kendıde seviyomuş trenı. Bana bugün para yok demiştin pantolon ıcın dedım sırıttı... İstese kıyafet alır. Çocuklar konusundada ya dıyorum çocuğa bot lazım ne gerek var mont lazım ne gerek var arabamız vat zaten her yere arabayla gidiyoruz dıyodu. Büyük olan çocuğa ilk montu yanlıs hatırlamıyorsam 3 4 yaş civarı aldı. Adam sorunlu inan soğudum duruyom mu duruyom iyi kötü.
siz de bu adama 2. çocuğu doğurdunuz. ben olsam başta soğurdum. aileniz yok mu

adama asla hak vermiyorum şu yaptıkları hiç hoş değil
ama siz de en az onun kadar hatalısınız, çocuğuna bir mont bile almayan babaya 2. çocuk neden ya neden

X