9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor sanki öylesine alacağım makineyi. Servisçi telefonda 9 yıllık makineyi değiştirin siz onu dedi
Not konumu guncelledım 2 aydır ek gelırım var evde bırseyler yapıyorum şükür eşime yuklendıgım yok o gereksız görüyor herseyı herkes benı yanlıs anlamış makıne deterjanlı bırakıyor birşey olmaz deyip gereksızmıs gıbı düşünüyor esım. Tabıkıde calısacagım 10 yıllık SSK calısmıslıgım var neredeyse mıllet lınc edecek beni.