- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.072
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçinmiyor sürünüyor.Sadece asgari ücretli gecınenler var belkı sızın durumunuz iyidir de.
13 bile geri kalmıyormuş borçları da varmışGeçinmiyor sürünüyor.
Belki ev kendinin ise geçinmeye çalışıyor diyebilirim.
20 bin maaş 7 bin kira geri kalan 13 bin lira ile mutfak, fatura derken elde avuçta bir şey kalıyor mu ?
Üstelik 2 çocugunuz var.
İşe girmeniz gerek.
Şikayet etmekle olmuyor maalesef.
Düzelmeyecek işte.
Bu herife tek çocuk fazla iken ikinciyi yapıp ödüllendirdiyseniz demek ki size çok da kötü gelmiyor.
800 tl taksitle makine alalım demişsiniz de 800 tl taksit yapan yer var mı ?
Nasıl alacak ki makineyi o halde.13 bile geri kalmıyormuş borçları da varmış
Hamilelik öncesi kıyafetlerimin içine giremiyorum diye hırs yaptım zayıfladım ücretsiz izindeyim dolabımı tekrar dolduracak gücüm yok çünküİki ekmek iki simit aldım 50₺ küçücük tekerlek dört tost yapsan bitecek kaşar peyniri 100₺
Kendi paramı kazanıyorum ben hamileyim hiçbir şeyin içine giremiyorum para kazanmama rağmen 1 tane pantolon almadım dolabımda 0 pantolon suan aman diyip erteliyorum taytla idare ediyorum doğuma 2 ay kaldı diye ki muhtemelen sonrasında da giyemem kilo aldım berbat ötesi ekonomi şu an
görücü usulü filan mı evlendiniz? böyle olduğunu bile bile bu tarz bir erkeke karşı nasıl ilgi duyabiliyorsunuz yaAh tabi yaşayan bilir bu cımrı ozellıkle bana.. Mesela hıc kıyafet almak istemez bana yırtılana kadar gıy dıyo hep boyleydı 10 yıldır. Bır kazak almaz alsada bı ton kavgayla... Herseyı gereksız goruyor
Adamın maaşı hepi topu 20binmiş e 7bin kira bir de karta borçlar var.. adam kıt kanaat evi geçindirir anca. Konu sahibi çalışacak ki anca geçinebilsinlernapiyor bu kadar paralari hic sordun mu? Nereye gidiyo bu paralar ona yapma sunu yapma daralt bilmem neler? Bi sorgulamak lazim.
E yazında istemezse?Küçük okula gıttı okul basında yapamadı sureklı tuvalette ayağı kaydı düştü agladı durdu evde gıtmemek ıcın mecbur az daha büyüsün dedım yaza doğru dıye dusundum
devlet kreşleri de gayet para istiyorlar. kırtasiye ücreti bağış adı altında o parayı alıyorlar . devlet yeterli personel vermediği için ek çalışan ablalar fln oluyor bize o sebeple demişlerdiDevlet kreşleri var
Valla ben de nasıl olcak bilmiyorum s bedenden L oldum düşsem düşsem m olsa yine giremem pantolonlara kazaklar idare ediyor allahtan da pantolon olayı bitirdi beniHamilelik öncesi kıyafetlerimin içine giremiyorum diye hırs yaptım zayıfladım ücretsiz izindeyim dolabımı tekrar dolduracak gücüm yok çünkü
1 günde ne işi buldunuz? bana şikayet etmeyi seven ama çözümsüz biri geldinizEvde iş yapmaya basladım makıneyı onla alacağım zaten
Aylardır yapıyorum ne bır günü ya1 günde ne işi buldunuz? bana şikayet etmeyi seven ama çözümsüz biri geldiniz
Eşinizin kaxancınızdan haberi olmasın.Evde iş buldum şimdilik yapmaya başladım inş devamlı verirlerse
Parklar da mayın tarlasına döndü artık. Çocukla gidince illa masraf çıkıyor orada. Yanına termos, yiyecek almakla bitmiyor ki. Büyük parklardaki büfelerde oyuncak, dondurma vs. satılıyor. Piyasa fiyatından daha pahalıya. Ara ara baloncu, pamuk/elma şekerci, macuncu vs. oluyor. Geçen bir pamuk şeker, bir balona 120 lira verdik. İki çocuk 240 eder. Bu devirde bunları gözü kapalı tek maaşla yapabilmek çok zor.Termosun varsa doldur çayını , yap poğaçanı böreğini al çocuklarını git bir parka.
Adam gezdirmiyorsa sen çocuklarını al ve gez.