- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
evet katılıyom ..kocan yakışıklıysa sevinde kimseye söyleme:))) önemli olan senin onun yanına yakışman. anladığım kadarıyla adamda çok havaya girmiş:))) valla yakışıklık şu bu boş allah huy güzelliği versin.ve hiçbirzaman eşimin benden güzel olmasını istemem ben güzel olayım o bana hayran olsun ben ona olacağıma.
pes ya hala arkadas matrak cvblar verior ne günlere kaldik yarabbim sen su akilsiz kullarina akil vér (Amin)
Masumıyett cesaretİn İÇİn tebrıkler canım
Bu topiğin benzerlerini ilerleyen günlerde de farklı farklı konularda açacam arkadaşlar orayada beklerim. Eşim çok zeki, Eşim çok genç,Eşim çok saçlı v.b.
ay noluyor burda, yine herkesler toplanmış. Ben şöyle kenarıma çekilip izliyim barisengözlerimebaksanab
Masumiyett, 2006model, anaksunamoon, Belgin, birgül38, bukett,bumuyani, burcu_erb, candy43, cemredeniz, chess, deniz_25710, DENİZKOYDUMADIMI, drawww, duygu2008, EFTEL, engidi, epaq, eregli, erkder, Fadik, Fancy, Feyza79, green olive, gulsah035, güllüşen, gülsu, happyfinito, kar, Kömür Prenses, lirik güzel, lllalll, meldam, merve200, Ocean, PasakliMinikTanrica, pofidi, sanmur06, senayda, sessiz fırtına, tobi, tuce, _Eda_, _laylaylom_
kaydirigubbakcemile3
kıs aneksomonnn 44 kişii gördü çatla da patlaaaaaaaakaydirigubbakcemile:hooray::jeyyar:
Allah'ım sen bu akılsız kulunun açtığı topici iki gündür takip eden akıllı bu arkadaşı akılsızların içinde bırakma yarabbiiii.Amin.
Bu sözler insanın kendisini kandırmasıdır.Herkes öncelikle tipe bakar.Huy güzelliği kadar dış görünüşde önemlidir.Çocuklarımın çirkin olmasını istemem.Kocanın tipi önemlidir.Huyu da çok güzel diyecem şimdi ama korkuyorum sizden yaa
Konuyu Toplam 43 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kömür Prenses+, 2006model, anaksunamoon, Belgin, birgül38, bukett, bumuyani, burcu_erb, candy43, cemredeniz, chess, deniz_25710, DENİZKOYDUMADIMI, drawww, duygu2008, EFTEL, engidi, epaq, eregli, erkder, Fadik, Feyza79, green olive, gulsah035, güllüşen+, gülsu+, happyfinito, kar, lirik güzel, lllalll, Masumiyett, meldam, merve200, Ocean, PasakliMinikTanrica+, pofidi, sanmur06, senayda, sessiz fırtına, tobi, tuce, _Eda_, _laylaylom_
maşallah konu tavan yapmış ne koca var millette be
arkadaşlar sizleri yarı yola bırakmam ben...kaydirigubbakcemile5
kendime de eşime de sonsuz güvenimi kanıtladım ... anaksumoonn ?CADIARZU:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?