Eşim çok yakışıklı

Ay noluyor burda, yine herkesler toplanmış. Ben şöyle kenarıma çekilip izliyim barisengözlerimebaksanab

evet katılıyom ..
ama ona hayran hayran bakıpda havaya gırmesıne asla fırsat vermem..
sonra derdım varda esım benı aldattı olmamak ıcın..

Konuyu Toplam 43 Kullanıcı okuyor. (43 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kömür Prenses+, 2006model, anaksunamoon, Belgin, birgül38, bukett, bumuyani, burcu_erb, candy43, cemredeniz, chess, deniz_25710, DENıZKOYDUMADIMI, drawww, duygu2008, EFTEL, engidi, epaq, eregli, erkder, Fadik, Feyza79, green olive, gulsah035, güllüşen+, gülsu+, happyfinito, kar, lirik güzel, lllalll, Masumiyett, meldam, merve200, Ocean, PasakliMinikTanrica+, pofidi, sanmur06, senayda, sessiz fırtına, tobi, tuce, _Eda_, _laylaylom_

maşallah konu tavan yapmış ne koca var millette be

anaksunamoon konuyu yanlışi yere açmışın bak, ilkin buraya açsan en popüler üye olcaktın, gerçi kimse unutmaz artık senikaydirigubbakcemile3

bendemı koysam laCADIARZU
cok yakısıklı degıl ama benımkı :çok üzgünüm:
yuregı cok guzel olarmıkısenağlama

arkadaşlar sizleri yarı yola bırakmam ben...kaydirigubbakcemile5
kendime de eşime de sonsuz güvenimi kanıtladım ... anaksumoonn ?CADIARZU:hooray:

Benimkisi de çirkin, gudubet,pisliğin tekidir:çok üzgünüm:
Çok kıskandım seni anaksunamon..

Tatmin oldu mu acaba?

ben buna söyleyecek söz bulamıyorum yuh diyorum sadece....:1closedeyes:unutma arkadaşım kirpi yavrusunu pamuğum diye severmişş....

ya sakın ha birisi pro kart linkini kopyalama esprisi yapmasınkafamçokkarıştı

sendemi burdasın len hade bakim dopüğe kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yapmazmı tavan kızım kocesi yakışıklıymış duymadınmı aaa delikafadulden

arkadaşlar sizleri yarı yola bırakmam ben...kaydirigubbakcemile5
kendime de eşime de sonsuz güvenimi kanıtladım ... anaksumoonn ?CADIARZU:hooray:

canım kupa senin kocana başka rakip koca çıkmadı, bileğinin hakıyla hella olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…