Eşim çok yakışıklı

ne mutlu sana, aslında şöylede bir şey var
"gönül kimi severse güzel odur"... hem eşin yakışıklı hem sen onu çok seviyorsun ve gözünde kimbilir olduğundan çokçok daha muhteşem bir hale geliyor. bu arada benim eşime biri bakınca gözlerini oyasım geliyor. hatta biri çok abartıp biz yürürken eşimin gözüne o kadar uzun uzun baktıki tam yanımıza yanaştı yanımızdan geçecek gıcıklığına eşimin dudağından öptüm sonra bak bu benim der gibi suratına baktım. çok pis morardı:).(normalde hiç sevmem ortalıkta öle iş ama oldu işte).

:lepi::lepi::lepi:
KK da daha artık neler göreceğiz kafamçokkarıştı
Konu sahibesi arkadaşım ne dememizi istiyorsun ki?
Allah kocanı sana bağışlasın vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 geyükçü karularrrr güldürdünüz beni çokkkkkŞenizAllah iyiliginizi versin..
konu sahibi nerelerde acep sengözlerimebaksanab

boyle kadınları anlamıyom ya işte yanında esi veya sevgilisi var ne bakıon lmaz:
boyle davranan kadınları pataklayasım gelio kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3hahay öldüm gülmekten yaaaaaaaaaa. sizde az değilsiniz hani ama.,böyle bir konu açılsada eğlensek diyemi bekliyordunuz acep.....:jeyyar:

bu arada konu sahibinden ses seda yok. pişman oldu garibim ya konuyu açtığına.bir heves, aşkla açtı konuyu. 2 yorumdan sonra yorum bilem yapamadı. canımcım olur böyle şeyler boş anına geldi açtın belliki konuyu.utanmana sıkılmana gerek yok hepimiz insanız. sonuçta burası geyik bu hatunların aradığıda geyik:))):içelim:

Offf.ya ben bu benim idare eder kocayı bırakacam galiba.mafoldumben
Meğer çoğunluğun kocası yahuşukluymuş.:sinifsinif:.
Dünden beri nasıl bir kompleks var üzerimde anlatamam..
İkinci tura dönüp bi yahuşuklu kocişte ben bulam da,topik açam..
ahhh.kafam ahhh..:gitme:

valla kısslar onu bunu bilmem benim kociş hepsinden yakışıklı. 2 dkk bekleyin resmini çekip koyam:)))

aslında beyaz tenlidir emme tatilde bronzlaştı yakuşuklum benim:)))Şeniz

valla kısslar onu bunu bilmem benim kociş hepsinden yakışıklı. 2 dkk bekleyin resmini çekip koyam:)))

aslında beyaz tenlidir emme tatilde bronzlaştı yakuşuklum benim:)))Şeniz

Ne duruyon!... sen de aç bi topik!...:lepi:

:roflol::roflol::roflol:

benim kocam hem yahuşuklu hem doktur, bu fotoyu balayında çekmiştim canım benim:asigim:
kıskaaananlaar çatlasın:dilcikar:

41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…