Eşim çok yakışıklı

ayol ben baktıklarında benimki de bunu farkettimi sinir küpü oluyorum.
hem ne demişler kirpinin yavruları kendine güzel gelirmiş pamuk gibi benim yavrularım dermiş.
Herkersin eşi kendine güzel ama Allah yakışıklı eşinizi size bağışlasınzemuszemus

benimkine biri baksa aramızda bunun mevzuusu olsa "noldu kıskandın mı" diye beni delirtir valla:mymeka::mymeka:
dolayısıyla heeç mutlu olmam bu durumdan:umursamaz:

ay çok komik olmuş ya kocam çok yakışıklı diye konu mu açılır e ne diyelim şimdi. güle güle kullan iyi günlerde eskit bari...ama kendine has bi özelliğini anlatsaydın keşke koca yani bi yere kadar....

konu sahibi ,bir konusunda artık sizin sitede konu açmayacağım demiştikaydirigubbakcemile3benim bu yazdığımda ne alakaysa artık

ay catlayacam sımdı :roflol::roflol:

güzelim sen yakışıklı kocayı boşver
kadınlar 1 bakar 2 bakar 3 de gider
amaaaaa
benim kocam çokkkkkkkkkkkkk espirikli bir kocaaaa
eee bilirsiniz kadınlar espirikli erkekleri severrrrr kaydirigubbakcemile3

Benim kocam ne esprikli ne de yakışıklı
İyi bir işi,pamuk gibi yüreği,kocamaaaaaaan bir cebi var ikimize de yeten sositososito

kızlar buraya sıkıştırmayın kocalarınızı ikinizinkide ayrı kulvarlarda burda yakışıklıları söluoz bizz..
nesrin111 sen git kocam çok espirili die konu açç
dilarem sende git kocasının cebi ii olanlar benm kocamın cebi çok ii gelin beraber paylaşalım die konu aç..

konu sahibi ,bir konusunda artık sizin sitede konu açmayacağım demiştikaydirigubbakcemile3benim bu yazdığımda ne alakaysa artık

"sizin siteniz" mi?
sizin gibi kocası ucubelerin sitesi demek istedi herhalde
kaydirigubbakcemile3

kargaya yavrusu aslan yavrusu gibi gelirmiş herkesin ki herkese güzel

böyle bir başlık açıldığınıda ilk defa gördüm.:bbo:

ne diyelim hayırlısı.:1no2:

ileride çocukların olup büyüdükleri zamanda oğlum,kızım çok zeki

çok başarılılar diyede başlıklar açarsın artıkkaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…