• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

yaa düşünüyorumda böle hayat geçmez.
herüfüm yahuşuklu ee ben hep onun bu yahuşukluylamı uğraşcam..
diyorumki yüzüne tamamen dövme ettirsem olurmuki..
nasi fikir ama..
:jeyyar:

hadi kocalarımızın resmini koyalım...
bakalım kimin kocası daha yakışıklı... birinci siteye üye olmaya hak kazansın...

anam çoooooooook kıskandım,

hatta başkasını kocası neden bu kadar yakışıklı diye dibim düşmek üzere.....

tü tü tü tü maşallah...:nazar:

hanımın egosu pörtlemiş zannımca...-tatlicadiarzu-

Bugün iyice dikkatli dikkatli baktım.Birde berbere gidip cilt bakımı yaptırmış.Offf çok yakışıklı olmuş.Onu ilk gördüğümde de.Çok yakışıklısın bee diye iç geçirmiştim :) Onu çok seviyorum.Allah'ım huzurumuzu bozmasın.Kadınların zaman zaman ona çok dikkatli baktıklarını farkediyorum.Bu durum çok hoşuma gidiyor :) O benim bitanem.:lepi:

valla benim kocişe bakacaklar öle dikkatli dikkatli. bendimde hoşuma gitcek heeeeeee. oracıkta boğarım o karıları vallahi.heleki kocişinde baktığını bir göreyim kabusu olurum allahıma haaaaaaaaaaaa.:oklava:

beni ne kadar çok sevdiğini, bana aşık olduğunu bilsemde hazmedebileceğim bişi değil bu kusura bakmada.

allah uzun ömür versin aşkınıza ne diyim.:Saruboceq:

benim herifin bacaklarıda güzel anam sütun gibiler hatun olsaymışta kaçırmazmışım sengözlerimebaksanab

seninki sadece yakışılıı hıhh:1closedeyes::dilcikar:

Geyik damarlarim tamamiyle kabarmadan sunu söylemek istiyorum..benneyaptımki

Güzellik insanda kalıcı degildir arkadasim, cabuk gider. İnsana mülk olmaz. Emanet olan seyle övünmek ne kadar mantikli bilemiyorum...:delphin:

Ayrica sevgi ve ask ile bakilan her yüz güzeldir bakana....:kahve:

Esinin yakisikliginla övünmek...baskalari tarafindan kiskanilmak hosuna gidiyorsa yarin öbür gün esinin sacina aklar düstügü vakit, yüzünde kirisiklar olustugu vakit ne yapacaksin?

Ne demis asik veysel....Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi

herkesin kocası kendine dünyanın en yakışıklı kocasıdır bana görede eşim dünyanın en yakışıklısı ama başka kıslar bakarsa ne hoşuma gitmesi parçalarım be seven insan kıskanır ya bu nasıl sevgi anlamadım kı.kocam yakısıklı kısların bakması hoşuma gidiyo içindende kesin oh oh kocaamı size bırakmadım ya ben evlendim diyosundur. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım dış güzellik gelip geçici yeterki içi güzel olsun yakısıklı olupta kişiliksiz olan okadar varkı.ben asla dış güzelliğe bakmam kocamın kişiliği herşeyin başında gelir o yeter oda eşimde var zaten oooo rabbimden başka ne isterim ki ben

canım dış güzellik gelip geçici yeterki içi güzel olsun yakısıklı olupta kişiliksiz olan okadar varkı.ben asla dış güzelliğe bakmam kocamın kişiliği herşeyin başında gelir o yeter oda eşimde var zaten oooo rabbimden başka ne isterim ki ben

katiliyorum herkesin esi kendine gore dunyanin en yakisikli adamidir, ama esimin yakisikliligindan çok hosgorulu, sadik, sevgi dolu anlayisli, calisklan....gibi ozellikleriyle ovunmeyi tercih ederim

katiliyorum herkesin esi kendine gore dunyanin en yakisikli adamidir, ama esimin yakisikliligindan çok hosgorulu, sadik, sevgi dolu anlayisli, calisklan....gibi ozellikleriyle ovunmeyi tercih ederim

haklısın canım benim söylemek istediğimde oydu.yakışıklıyım diyipte bigünde arkadaşı aldatırsa ozamanda yakışıklı kocam beni aldattı der.kişilik güzelli olsun yeter bana

ne mutlu sana ...eşine ve kendine oldukça güvenen bir kadın profili sezinledim....:nazar:

bu arada benim eşimde çok yakışıklı ama ben daha güzelim:hooray:
ama huy güzelliğimiz eşit,önemli olan da bu aslında...

aynen katılıyorum arkadaşım....
insanın gözü alışır,güzelliğede doyulur ama bazı huylar ve vasıflar vardır ki,insana dünyada cenneti anımsatır...
tabi ki bilene.......

Esinde cok sansli ama...resimdeki sensen cok güzel bir hanimi var...a.s

sagol canim evet resimdeki benim...

hani bi soz vardir tam hatirlayamadim ama soyle biseydi galiba:
kendinden cirkinle evlenki senden baskasini gozu gormesin...
valla erkegin fazla yakisikli olmasida bence sakincali hele bide bunun farkindaysa, yani o zaman yaninda gezdirdigi eside en az onun kadar guzel olmak zorunda bence, ufacik bi kendini birakmda bi kac kilo almada adam nasil olsa yakisikliyim daha iyisini bulurum der ve bi bakarsin kapiyi ceker gider

Back