Eşim çok yakışıklı

benim kocamla ömür boyu yaşayacaksam benimle kalıcı olan sadece kişiliği kalacak.çok yakısıklı biriyle evlendin ama kişilik olarak sıfır bigün bi kaza geçirdin ve yüzünde vücudunda izler kaldı yani yakışıklılığı gitti ozaman ne olacak adamda kişilikte yok nasıl geçecek böyle hayat solunu hakım karsısında alırsın kendini bulu verirsin orda

Esinde cok sansli ama...resimdeki sensen cok güzel bir hanimi var...a.s

sagol canim evet resimdeki benim...

hani bi soz vardir tam hatirlayamadim ama soyle biseydi galiba:
kendinden cirkinle evlenki senden baskasini gozu gormesin...
valla erkegin fazla yakisikli olmasida bence sakincali hele bide bunun farkindaysa, yani o zaman yaninda gezdirdigi eside en az onun kadar guzel olmak zorunda bence, ufacik bi kendini birakmda bi kac kilo almada adam nasil olsa yakisikliyim daha iyisini bulurum der ve bi bakarsin kapiyi ceker gider

topiği açan kişi gelince hepinizi dövecek lmaz:

baskı yapalım eşinin resmini koysun hepimiz bakalım arkadaş da mutlu olsuuunn nassı fikir delikafadulden

bencede iyi fikir, biz bakalim o sevinsinalkisalkisalkis
cokmu kotuyuz?birden kendimi kotu kadin muzeyyen gibi hissettim kötükedihüso

alkisalkisalkis

İşte...:lepi:
Beni düsturum budur..
ömürboyu Allam kocam çok yahuşuklu,allam kocam çok yahuşuklu..diye diye kayışı kopartacağıma..İdare eder bi koca aldım...
ohhhh.kafam raaat..Beni de hayattta bırakmaz..Daaa ne olsun,varmı kafa raaatlığı gibisi..delikafadulden

Konu sahibi arkadaş..olan var olmayan var.:jeyyar:.Milletin içine fesatlık sokuyon durduk yere..
Senin yahuşuklu herifte
nazara gelipte çatlamasın..gamyoncuiremsu

ayhhhh koptup gariiiii...:roflol::roflol::roflol:...yorumlarr harikaaaaaaaaaaa::)))))):sm_cool: konunun amacı neymişşş..nese siz yeteı kadarr söz etmişsiniz arkdşlar bene laf kalmamış sonuna kadar katıleyrummmm a.s

Simdi benim baska derdim problemim yok, kocam cok yakisikili diye topik acayim kk`ya demis arkadas.
Inanilir gibi degil.
Simdi birsey yazacaktim yine ceza yemiyeyim sabah sabah.

haha laelaelaelaelae
yakışıklılık göreceli bır sey tüm kadınlar kocama hasta olayı nedir yaaa tarih öncesinde kalmadı mı
helal olsun valla çatlamadan durabılıosan
yahuşuklu kocam var deyip topic acıldıgına da sahit oldum ya [/B:ecrin_bebek:

bi kocaların resmini koymamıştık...onları da koyalım tam ossun :roflol:
ahahahahahahha :))))

"haydi kızlar kocalarımızın resimlerini paylaşalım" diye topik olsa ahahahahahha düşünemiyorummm

- ay canım bunu nerden aldın çok güzelmiş. memnun musun?
+ ay şekerim amasyadan aldım ama hiç memnun değilim. keşke evvelden eşantiyon isteseymişim -tatlicadiarzu-

zuhahahahah....ay yarildim sabah sabah.....:roflol:

Ay canimcim...kociskon cok yakisikli....ama keske yaninda birde esantiyon olarak ailesini vermeselerdi deelmi?kaydirigubbakcemile2

güzelim sen yakışıklı kocayı boşver
kadınlar 1 bakar 2 bakar 3 de gider
amaaaaa
benim kocam çokkkkkkkkkkkkk espirikli bir kocaaaa
eee bilirsiniz kadınlar espirikli erkekleri severrrrr kaydirigubbakcemile3

Benim kocam ne esprikli ne de yakışıklı
ıyi bir işi,pamuk gibi yüreği,kocamaaaaaaan bir cebi var ikimize de yeten sositososito

zuhahahahah....ay yarildim sabah sabah.....:roflol:

Ay canimcim...kociskon cok yakisikli....ama keske yaninda birde esantiyon olarak ailesini vermeselerdi deelmi?kaydirigubbakcemile2

evet şeker, kendisi çok iyi ama çevresi kötü. kaydirigubbakcemile3

- menü değil alakart istiyoz biz. mümkünse sadece koca olsun.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…