• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

Dogru diyon....millet herbirseyini gösterdi...:delphin:

Hadi ellerimizin resmini koyalim
Hadi ayaklarimizin resmini koyalim
Hadi baldirlarimizin resmini koyalim

Eminim peh yakinda hadi kukularimizin resmini koyalim bir bir topic acilira.s

doğru deyonn sultanım sırada popişler olur herhalde akannehir

Başkalarının bakışlarından memnun olan birini ilk defa görüyorum..
Şaşkınım..akannehirakannehir
Mazur görüünn:1shok:

Ben olsam adamı hastanelik ederim yada o bakanları yada hepsini toptan alırım ayağımın altına:oklava::oklava:
tek gözleri morkende öyle bakabiliceklermi acepp:uhm: :teytey::teytey:

kızım ammakıskandınız karıyı hee :dilcikar:
ayrıcaa anuksunamoon kardeşim bence sen kocanı tescillettir baksana takliteri turemeye başladı kocanın :roflol:

eee konunun amacı nedir peki?
bizi mi bilgilendirmiş oldunuz yani...
bize ne...eşiniz çok yakışıklı... belki bize göre değil...

kopyalaylım yaws bu herüfü müzeye koyalım gelecek nesile örenk olur " bak yawrum önceden böle yakışıklılar wardı" -tatlicadiarzu-

Giskanma bakiyim....

Aldin sende benim gibi cirkin herüfü catliyon deelmi?:delphin:

Bak elalem dünyaya kocasinin yakisikliligni ilan ediyor....kaydirigubbakcemile2

gece gece orta yerimden çatladım hemde...:umursamaz:
bu güzellikle çirkin bir adamın peşinde kocam, kocam diye pervane oluyorum...:gitme:
kimin bedduasını aldım acep...mafoldumben

valla kızlar oft tan gördüm bi bakayım dedim sırf meraktan.1 saattir yazılanları okuyorum.öldürdünüz gülmektensırnaşık şeysırnaşık şey.konu sahibini yakında bir derdim var bölümünde görürüz artık.:gitme:o kadar yakışıklı adamı rahat bırakmazlar kanımca.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gece gece orta yerimden çatladım hemde...:umursamaz:
bu güzellikle çirkin bir adamın peşinde kocam, kocam diye pervane oluyorum...:gitme:
kimin bedduasını aldım acep...mafoldumben

Amaninda Aman....kiyamam ben ona...üzülme conemmmm:1hug:

Ne yapican iste...Güzel ve Cirkin olarak yuvarlanip gidiyoruz iste....Kader utansin...:kahve:

valla kızlar oft tan gördüm bi bakayım dedim sırf meraktan.1 saattir yazılanları okuyorum.öldürdünüz gülmektensırnaşık şeysırnaşık şey.konu sahibini yakında bir derdim var bölümünde görürüz artık.:gitme:o kadar yakışıklı adamı rahat bırakmazlar kanımca.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Konu sahibi zaten burda canim...yerimseniben

evet, boşanırsa haberimiz olsun, bilgi için teşekkür edelim kendisine:roflol:

ben istemem...:sinifsinif:
çirkin adam severim ben...
herkesin baktığı göz ile bakıyorsam sevgilime benim bakışımın ne anlamı kalır ki...
kimsenin göremediğini görmeliyim ben ki ille de ben olmalıyım...
zemuszemus

bacım kanımca güzellik eşinden ziyade senin ona bakan gözünde,leyla mecnun misali..
emin ol diğer kadınlar senin gördüğün gibi görmüyor eşini....

Back