- Konu Sahibi anaksunamoon
-
Konu sahibi zaten burda canim...yerimseniben
Bugün iyice dikkatli dikkatli baktım.Birde berbere gidip cilt bakımı yaptırmış.Offf çok yakışıklı olmuş.Onu ilk gördüğümde de.Çok yakışıklısın bee diye iç geçirmiştim :) Onu çok seviyorum.Allah'ım huzurumuzu bozmasın.Kadınların zaman zaman ona çok dikkatli baktıklarını farkediyorum.Bu durum çok hoşuma gidiyor :) O benim bitanem.:lepi:
hadi kocalarımızın resmini koyalım...
bakalım kimin kocası daha yakışıklı... birinci siteye üye olmaya hak kazansın...
katiliyorum herkesin esi kendine gore dunyanin en yakisikli adamidir, ama esimin yakisikliligindan çok hosgorulu, sadik, sevgi dolu anlayisli, calisklan....gibi ozellikleriyle ovunmeyi tercih ederim
katiliyorum herkesin esi kendine gore dunyanin en yakisikli adamidir, ama esimin yakisikliligindan çok hosgorulu, sadik, sevgi dolu anlayisli, calisklan....gibi ozellikleriyle ovunmeyi tercih ederim
Esinde cok sansli ama...resimdeki sensen cok güzel bir hanimi var...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?