Ne yaparsınız bilmemde yapmamaniz gereken tek şey çocuk...
Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Baştan almayacaktın bir ömür çekeceksin geçmiş olsunMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Esime bende aynısını yapmıştımmesela benim eşim ilk evlendiğimizde üstünden çıkan kıyafetleri oraya buraya koyuyordu, kapının arkası vs.. sonra niye yıkanmadı diye soruyordu. ben de kirli sepetine atmazsan yıkanmaz dedim. kaç kere kirli kıyafetleri tekrar giymek zorunda kaldı.. sonra baktı ki atmıyorum makineye kirli sepetine atmaya başladı.. artık temiz kıyafet giyebiliyor..
siz annesi değilsiniz... bireysiniz .. annesi olmayı bırakınMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Kendi işi elemanlar açıyor ama başında olması gerekiyor yine de açılınca keyfinden kalmıyor Dibinde çalan Alarmı bile duymuyor
Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Bi salın tabiri caizse kendi haline bırakın yapmasi gereken şeyler olduğunun farkına varsın gec kalsin azar isitsin yetisemesin kendi farkına varsınMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Oncelikle cocuk sahibi degilsin bir tanesini buyutmeden digerini yapmayin derim ben.Sizde zaten bir tane var suan.Ben babamdan gormedim boyle bir sey.Hep dakikti.Surekli tertipli ve duzenli.En yakim oldugu icin babami ornek verdim.Yani soyle genel dusununce boyle miskin,ise gidemeyin kalkamayan bir erkek yok cevremde.Acaba sonradan mi boyle oldu,ailesi ikende boylemiydi.Yada evliligin illk yillarinda..Birde ise gidemiyorsa uyku bir mazeret degil.Nasil devamsizlik tutup cikisini vermemisler.Tuhaf sey.Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Öncelikle baba yapmayın bu adamı . Üstünüze kredi çekmeyin , dükkan vs açmayın ne bileyim hibe desteğine başvurmayın . Hiçbir şeyi imzalamayın . Uyandırmaya çalışmayın , inceldiği yerden kopsun. Olmadı kapının önüne koyarsınız .Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?