Böyle adamları alıp kendinize eş çocuğunuza baba yapmaya neden bu kadar meraklısınız?Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Kendi işi elemanlar açıyor ama başında olması gerekiyor yine de açılınca keyfinden kalmıyor Dibinde çalan Alarmı bile duymuyorİse gitmeyince yada geç kalınca işveren napiyor
Memur yada özel sektör olsun bekletmez ki adamı.
Ailesi sorumluluk vermemiş küçükken sanirimKendi işi elemanlar açıyor ama başında olması gerekiyor yine de açılınca keyfinden kalmıyor Dibinde çalan Alarmı bile duymuyor
Kendi işi elemanlar açıyor ama başında olması gerekiyor yine de açılınca keyfinden kalmıyor Dibinde çalan Alarmı bile duymuyor
Bir iki defa uyandırmayın işe gec kalsın,aklı başına gelir. Annesi değilsiniz yani,evlenme sorumluluğunu almiş biri,saatini kurup vaktinde uyanıp işe gidebilmeli. Cocuk değil artık.Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Diğer anlattıklarıniz neysede ..mevcut işine bile zorla giden bir erkek nasıl bir eş bir baba olabilirmi? Düzeltmeye uğraşmayın bence kendinize yazikMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlkaylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?