• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sorumsuz sizce nasıl ders verebilirim ?

Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Ortaokula giderken başucumda alarmlı saatim vardı, kendim kalkar giyinir okula giderdim, annemin beni zorla kaldırdığını hazırladığını bilmem.
Sizin kocanızın da sorumluluk alacak yaşı geçeli çok olmuş. Bırakın atılsın işten, kendisi çeksin. Ne bu koca adama annelik yapıyorsunuz?

İlgiye alıştırmışsınız
Siz kaldırmayın işe gitmesi için
Siz onun annesi değilsiniz ...

ona ait sorumlulukların hiçbirini yapmayın...

Vay be ne yorumlar gelmiş uyku ile ilgili. Diğer sorumlulukları yerine getirmemesi normal değil tabi. Eşimin de uykusu ağır sabah kaldırana kadar deli oluyorum aynı eşiniz gibi. Bunun sorumlulukla alakası yok ki uykusu ağırsa. Eşim hep böyleymiş mesela evlenmeden öncede. Top atsan duymaz

Back