Eşim çok sorumsuz sizce nasıl ders verebilirim ?

Sizin kaldıracağınız düşüncesiyle yattığı için kalkmıyor veya duymuyor bence. Artık kaldırmayacağınızı söyleyin ve de uygulayın bir müddet sonra uyanacaktır. Yani inşallah

Yok artık kaldırmyacağım konuşmuyorum şuan kendisiyle . Çocuk yok zaten o görevlerini yapmadıgı için bende yapmayacağım yemek yapmıyorum sofra kurmuyorum temizlik yapmıyorum bir de böyle deneyeceğim

Allah size sabır versin, böyle birisi ile uğraşılması çok zor. Konuşarak düzeltilebilecek bir vaka gibi durmuyor.

Ev işlerine katılmıyorsa haklısınız. Ama iş konusunda sorumsuz olup olmadığı yaptığı işe bağlı.
Usta-çırak ilişkisi olan bir işi varsa ve eşiniz gitmeden iş yürümüyorsa sorumsuzluk yapıyor.
Ama o gitmeden de iş yürüyorsa sabahın köründe gidip orada dikilmesine gerek yok.

Biz de kendi işimizi yapıyoruz. Bazen sadece öğlen ya da akşam uğramamız gerekiyor. Bazen de sabahtan akşama kadar mesai yapmamız gerekiyor.
İşe göre değişir yani.

Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Artık uyandırmayın. Ev geçindirecek sonuçta ne böyle çocuğu okula yollar gibi. Uyandırmayın bi kaç sefer görsün bakalım üstüne düştükçe bi işe yaramıyo belli ki

Uyandirmicaksin.. birak birkac defa ise gec kalsin

Eğer işe gitme konusu olmasaydı bazı çözümler olabilirdi.
Mesele ekmek almıyorsa sende alma gibi.
Ama işe gitmek çok önemli bir sorumluluk.
Oruç tutuyor galiba Sahurdan sonra uyumuyor demişsiniz.eger oruç böyle bir sorumluluga etki ediyorsa sahur yapmamalı.uyumadan yiyebilir yada tutmaması gerekir.
Sorumluluk sahibi olmalı.siz sürekli başında bekleyemezsiniz.birde çocuk olursa ne olacak.

Tıpkı benim eşim kapının önünde is yeri servisi var ama biz her sabah arabayla gidiyoruz işe ayranımız yok içmeye tahtarevanla gidiyoz s...maya hesabı 9 senedir evliyiz bende çok söyledim çok kavgalar ettim ama değişmedi bende bıraktım artık ne hali varsa görsün diyorum...

Böyleleri toslamadan düzelmez. Yerinizde olsam bende uyanamamışım ayağına asla ellemem kaldırmam. Kovulsun azar işitsin parasız kalsın o zaman düzelir.

Bir yerden sonra kopuyor insan... Allah size sabır versin

Evlenmeden önce belli etmedi mi? Yok huylu huyundan vazgeçmez. Onun karakterinde var bu durum. Ya kabul edeceksiniz ya da gideceksiniz

Kesinlikle sorumluluk almayı bırakın.
Evliliğinize devam etmek istiyorsanız işi bırakın, biraz zora gelsin beyefendi. Size güvenip böyle rahat davranıyor. İşi bırakmıyorsanız da kazandığınız paradan eve para vermeyin. Onu zora sokmanız lazım.
Yok öyle olmaz diyorsanız adamı bırakın kısa yoldan.

Çok çok yakınım bir kadın aynı şekilde ömrünü heba etti. Adam sabahtan gece yarısına kahvede oturdu, her işi kadın halletti. en son kadın akciğerindeki kist dolayısıyla çalışamayınca adam işe girmek zorunda kaldı. Kadının hastalıkları konusunda ayrıntı veremiyorum ifşa olmamak için, öyle hastalıkları arka arkaya yaşadı ki doktorları bu kadar hastalığın aynı hastada olması çok ender bir durum diyor. Hala kanser tedavisi görüyor.
Bir başka çok çok yakınım sorumsuz eşinin yükünü taşırken 50 yaşında kansere yenik düştü.
Anneannem, yine bir işte dikiş tutturamayan eşini çekti çevirdi, onu da kanserden kaybettik.

Diyeceğim, kendinizi biraz seviyorsanız, elin adamının yükünü çekmeyin. Bu ayrılın demek değil, ama onun sorumluluklarını alıp kendinizi yormayın. Madalya takılmıyor kimseye.
Siz sorumluluğu ona bırakın, 2 kere elektrikler kesilsin, sular kesilsin, soğukta oturun ama onun yapması gereken şeyleri yapmayın. Hala düzelmezse de terkedin. Hayat böyle adamları çekecek kadar uzun değil.

Adamın kendi işiymiş zaten elemanlar açıyormuş sahurdan sonra uyku açılabiliyor uyunmuyor sadece Ramazan da böyleyse biraz geç gitsin birşey olmaz patron kendisi valla ben patron olsam erkenden gitmem çok fazla anne gibi davranıyorsunuz salmış o da bırakın alarm görevi görmeyi..gitmesi gereken zamanda gidemiyorsa işleri aksadığında aklı başına gelir.

Ders filan almaz bacım, huylu huyundan baz geçmiyor. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin

siz ana babasının sorumluluk veremediği, eğitemediği bir adamı eğitmekle yükümlü değilsiniz. evlilik hayatı paylaşmaktır. sorumluluklarına sahip çıkıp paylaşmıyorsa arkasını toplamayın çünkü siz zaten kendi payınızı yerine getiriyorsunuz.
bırakın işsiz kalsın.
gene de aklı başına gelmezse o zaman çözüm belli.

asıl patronun işinin başında erkenden olması lazım :) yoksa erkenden gelen kasayı alır gider, o da öyle uyumaya devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…