- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.743
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyun başında saatler geçiren, uykusundan ödün veren bağımlı olmuştur bırakmaz. Oynadığı oyun değişir ama o değişmez. Sabah kaldırmayacağınızı söyleyin ve dediğinizi yapın size güvenip sabaha kadar oynamaz belki.Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
agzım acık kaldı..ilk okul çocugu gıbıMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
çocuk olunca dusun bırdeYok artık kaldırmyacağım konuşmuyorum şuan kendisiyle . Çocuk yok zaten o görevlerini yapmadıgı için bende yapmayacağım yemek yapmıyorum sofra kurmuyorum temizlik yapmıyorum bir de böyle deneyeceğim
Bacim Allah tan baska sorunun yokKötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
7yillik evliyim eşimi daha bir sabah ben uyandirmadim kendi kalktı giderken beni uyandırdı onuda kapı sesine korkmayayim diye yani adamın içinde olacak çalışmak. He benim eşimde keşke yan gelip yatarak para kazansa ama kovulunca ne yapacak ne yiyecek.Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Sal gitsin Allah aşkına işinden kovulursada kovulsun. Koskoca, eli kolu tutan kazık kadar adama resmen ergen muamelesi yapıyorsunuz. Sanki 18 yaşında ergen çocuğunuz varda onu şikayet ediyorsunuz gibi hissettirdi yazdıklarınız. Vallahi ellemeyin ne hali varsa görsün bu ne yaMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Yok artık kaldırmyacağım konuşmuyorum şuan kendisiyle . Çocuk yok zaten o görevlerini yapmadıgı için bende yapmayacağım yemek yapmıyorum sofra kurmuyorum temizlik yapmıyorum bir de böyle deneyeceğim
Nasıl bilecegızkı sabah kalkamadıgını gece oyun oynadıgınıBöyle adamları alıp kendinize eş çocuğunuza baba yapmaya neden bu kadar meraklısınız?
Adamın DNA kodu böyle düzelmez siz yıpranırsınız
İşverenı ne dıyor bu işe.Muhakkak bıseye guvenıodur .Bu hareketlerı yapamaz yoksa .Ders olarakta saatı kurun uyansın .Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Ne yaparsınız bilmemde yapmamaniz gereken tek şey çocuk...Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim