Eşim çok sorumsuz sizce nasıl ders verebilirim ?

Size güvendiği için rahat siz uyandiyorsunuz
Hadi ise diye itekliyorsunuz
Zorluyorsunuz
Bırakın uyuyakaldim den kendin kur saati den kovulmak istemeyen kendi çözümü bulur yok işten kovulursa evden de siz kovun
Gitsin anasının evinde oynasın okeyi

Oyun başında saatler geçiren, uykusundan ödün veren bağımlı olmuştur bırakmaz. Oynadığı oyun değişir ama o değişmez. Sabah kaldırmayacağınızı söyleyin ve dediğinizi yapın size güvenip sabaha kadar oynamaz belki.

agzım acık kaldı..ilk okul çocugu gıbı
yetıskın olamamıs
evrımını tamamlayamamıs bır adam almıssınız

Yok artık kaldırmyacağım konuşmuyorum şuan kendisiyle . Çocuk yok zaten o görevlerini yapmadıgı için bende yapmayacağım yemek yapmıyorum sofra kurmuyorum temizlik yapmıyorum bir de böyle deneyeceğim
çocuk olunca dusun bırde
esınle bırlıkte ıkı cocugun olmus olucak

Sorumluluk sahibi olmak ogretilecek birsey degil bence insanin icinde olmasi gereken bir his tabi ailedende görmüş olmalı. .eger sorumluluk hissine sahip degilse ne yapsanız da ise yaramaz diye düşünüyorum

7yillik evliyim eşimi daha bir sabah ben uyandirmadim kendi kalktı giderken beni uyandırdı onuda kapı sesine korkmayayim diye yani adamın içinde olacak çalışmak. He benim eşimde keşke yan gelip yatarak para kazansa ama kovulunca ne yapacak ne yiyecek.

Sal gitsin Allah aşkına işinden kovulursada kovulsun. Koskoca, eli kolu tutan kazık kadar adama resmen ergen muamelesi yapıyorsunuz. Sanki 18 yaşında ergen çocuğunuz varda onu şikayet ediyorsunuz gibi hissettirdi yazdıklarınız. Vallahi ellemeyin ne hali varsa görsün bu ne ya

Işe giderken bile böyle tembellik yapıyorsa bu adam ne ise yariyor diyesim.geldi
Bi ise gidecek onu da yapamıyorsa yasamasin yani ! Goren de hayatin tum yükünü taşıyor sanir

Ramazan dolayısıyla mı uyku sistemi böyle bozuldu? Normal şartlarda nasıl.
Patronların çoğu işe geç gider. 10-11 gibi ama akşamda geç gelir. Çoğunda uyku bozukluğu vardır.
Disiplin kazanmış büyük patronlar aksine çok erken uyanır. 6 gibi. Muhakkak sabah sporu yüzme, fitness.. yaparlar.
Oyun bağımlılığı için tedavi görmesi lazım.

bizim de kendi iş yerimiz. normalde eşim top patlasa uyanmaz ama 8de çalışanda olmasına rağmen ofise gidiyor.
bence bu sorumluluğu siz öğretemezsiniz, içinde olması gerek. bırakın geç gitsin, siz uyandırmayın
uyandıranı yoksa ve geçe kaldığını farkederse ancak kendi sorumluluğunu kendi öğrenir.

Yok artık kaldırmyacağım konuşmuyorum şuan kendisiyle . Çocuk yok zaten o görevlerini yapmadıgı için bende yapmayacağım yemek yapmıyorum sofra kurmuyorum temizlik yapmıyorum bir de böyle deneyeceğim

Yanlışa yanlışla karşılıkla vererek düzeltebileceğinize inanıyor musunuz gerçekten? Hiç denemeyin bence yolun sonunda kaybeden siz olursunuz. Koskoca adam işe gitmezse bırakın gitmesin, niye annesi gibi arkasını topluyorsunuz? İşleri aksadığında elbet toparlamak için uğraşmak zorunda kalır.

Benim eşim de sabahları alarm duymaz ben kaldırmadan kalkamazdı bende Bağırıyordum hamile kaldım benim uykum derinleşti hamile kalınca kendisi kalkmaya başladı işe giderken uğurlamıyorum bile 10 yıldır gına geldi..

10tane alarm kurun susmadan çalsın müziği de son ses açın

iş sorumluluğu, eş sorumluluğu yoksa baba sorumluluğu hayatta olma böyle adamlarda... değişir mi ?? asla değişmez ve siz üzgünüm ki solugu psikiyatrislerde alırsınız... maalesef böyle adamlar insanı deli ederler...
Rabbim kolaylık versin...

Böyle adamları alıp kendinize eş çocuğunuza baba yapmaya neden bu kadar meraklısınız?
Adamın DNA kodu böyle düzelmez siz yıpranırsınız
Nasıl bilecegızkı sabah kalkamadıgını gece oyun oynadıgını

İşverenı ne dıyor bu işe.Muhakkak bıseye guvenıodur .Bu hareketlerı yapamaz yoksa .Ders olarakta saatı kurun uyansın .

Ne yaparsınız bilmemde yapmamaniz gereken tek şey çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…