- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık uyandırmayın. Ev geçindirecek sonuçta ne böyle çocuğu okula yollar gibi. Uyandırmayın bi kaç sefer görsün bakalım üstüne düştükçe bi işe yaramıyo belli kiKötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Uyandirmicaksin.. birak birkac defa ise gec kalsinMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Eğer işe gitme konusu olmasaydı bazı çözümler olabilirdi.Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Annesi gibi olmuşsunuz ama. Üstüne bir de çocuk yaparsınız iki çocukla uğraşırsınız artıkKötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Bir yerden sonra kopuyor insan... Allah size sabır versinTıpkı benim eşim kapının önünde is yeri servisi var ama biz her sabah arabayla gidiyoruz işe ayranımız yok içmeye tahtarevanla gidiyoz s...maya hesabı 9 senedir evliyiz bende çok söyledim çok kavgalar ettim ama değişmedi bende bıraktım artık ne hali varsa görsün diyorum...
Ders filan almaz bacım, huylu huyundan baz geçmiyor. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksinMerhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Adamın kendi işiymiş zaten elemanlar açıyormuş sahurdan sonra uyku açılabiliyor uyunmuyor sadece Ramazan da böyleyse biraz geç gitsin birşey olmaz patron kendisi valla ben patron olsam erkenden gitmem çok fazla anne gibi davranıyorsunuz salmış o da bırakın alarm görevi görmeyi..gitmesi gereken zamanda gidemiyorsa işleri aksadığında aklı başına gelir.