- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
yemek harici abur cubur , daha yemek de yiyoruzBir torba dolusu abur cubur alıp hafta sonu onları yiyoruz demişsiniz ya hiç bundan sıkılmıyor musunuz? Mesela şöyle güzel bir sofra kurup normal yemek yemeyi canınız çekmiyor mu? yorgun olursunuz, yemek yapmak istemezsiniz tamam dışarıdan söylersiniz ama her gün abur cubur yemek değişik geldi bana.
Sevzeleri bir bir yemeye kalkarsan yiyemezsin. Salata gibi yap uzerine de peynir. Meyveleri blendrdan geçir ya da suyunu sık, kucuk kucuk doğra. Hergun yemeklerden yarim saat once su içmeye ozen goster. Ištahi azaltir biraz. Detoks sulari kullan. Evde kendin atiştirmaliklar hazirlaya bilirsin. Abur cubur kolanin etkisini belki şimdi hissetmiyorsunuz ama ilerde karaciyerde yağlanmadan tut daha ileri sorunlara kadar gider. Eşimin karaciyerini normale domdurmek için verdiğim çabayi anlatmakla bitirerem. Evlenmeden omce abur cubur domer, içecekler derken resmen seroz onu durumda.eşimle bir yıldır evliyiz ve beslenme tarzından dolayı ikimizde kilo aldık 58 kiloydum şimdi 66-67 geliyorum. eşim de sevgiliyken zaten kilo alıyordu sürekli şimdi onda daha fazla göbek çıktı.
sebebi ise eşimin sebzeyi sevmemesi. bende o kadar düşkün değilim ama evlenmeden önce hep sebze yerdim. şimdiyse çok sağlıksız yiyoruz. bende buna meyilliymişim demek ki alıştım ve bu şekilde besleniyorum. ve online market alışverişinden bir torba dolusu abur cubur söylüyoruz ve haftasonu onları yiyoruz keyif yapıcaz diye. eşim daha beter tek yemekte bir litreden fazla kola içiyor. ben yediklerimizden rahatsızım kilo aldığım için kendi adıma eşime diyet yapmaktan bahsediyorum ama eşim hiç rahatsız değil gayet keyfi yerinde. birkaç sefer yerken fazla da yeme aşkım zararlı diye uyardığımda '' şimdi onun sırası değil keyif yapıcam'' diye kızdı bende artık hiç karışmıyorum. artık sadece kendi adıma konuşuyorum diyet yapıcam başladım diye. bende direçsizim o onları yerken ben bakacak mıyım canım çekiyor
ben yavaştan seveceği sebze tarzı şeyler yapıyım diyorum ama eşimde keçi inadı var sebze yemekleri için asla ağzıma almam diyor.
mesela sebze yapamasam da diyet için sadece çorba yapsam o beni doyurmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
eşimle bir yıldır evliyiz ve beslenme tarzından dolayı ikimizde kilo aldık 58 kiloydum şimdi 66-67 geliyorum. eşim de sevgiliyken zaten kilo alıyordu sürekli şimdi onda daha fazla göbek çıktı.
sebebi ise eşimin sebzeyi sevmemesi. bende o kadar düşkün değilim ama evlenmeden önce hep sebze yerdim. şimdiyse çok sağlıksız yiyoruz. bende buna meyilliymişim demek ki alıştım ve bu şekilde besleniyorum. ve online market alışverişinden bir torba dolusu abur cubur söylüyoruz ve haftasonu onları yiyoruz keyif yapıcaz diye. eşim daha beter tek yemekte bir litreden fazla kola içiyor. ben yediklerimizden rahatsızım kilo aldığım için kendi adıma eşime diyet yapmaktan bahsediyorum ama eşim hiç rahatsız değil gayet keyfi yerinde. birkaç sefer yerken fazla da yeme aşkım zararlı diye uyardığımda '' şimdi onun sırası değil keyif yapıcam'' diye kızdı bende artık hiç karışmıyorum. artık sadece kendi adıma konuşuyorum diyet yapıcam başladım diye. bende direçsizim o onları yerken ben bakacak mıyım canım çekiyor
ben yavaştan seveceği sebze tarzı şeyler yapıyım diyorum ama eşimde keçi inadı var sebze yemekleri için asla ağzıma almam diyor.
mesela sebze yapamasam da diyet için sadece çorba yapsam o beni doyurmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
Siz başlayın. Eşiniz sizdeki değişimi görünce aklı başına gelir sanırım.benimki de sebze sevmiyor bir şekilde karıştırıyorum yemeklerine bayılmasın vitaminsizlikten diye
ahaha ben cocuklara yapiyorum bunu,
dun bir corba yaptim bayildilar, icinde sevmedikleri ne varsa var
benim esim de boyleydi evlendiginde, yemek pisiriyorum bekarken diyordu, pisirdigi hep pilav ve tavuk sote. ben de yavas yavas alistirdim, simdi her turlu sebzeyi yiyor. bir gun et yemegi yaparsam iki gun sadece sebzeli seyler pisiriyorum. cocugunuz olsa o zaman zaten dengeli yemek gerekecek, simdiden siz de alisin. abur cubur da kisitli sayida alin. ben bu erkek annelerini anlamiyorum, hem sacimi supurge ettim diyorlar hem de cocuklarini bir sebze yemeye alistiramamislar. ben eskilerden kadinlarin cok fazla ev isi yaptigina inanmiyorum abartip duruyorlar.eşimle bir yıldır evliyiz ve beslenme tarzından dolayı ikimizde kilo aldık 58 kiloydum şimdi 66-67 geliyorum. eşim de sevgiliyken zaten kilo alıyordu sürekli şimdi onda daha fazla göbek çıktı.