Allah yardimcimiz olsun cnmtatlımmm benım esımde aynen oyle bnde bu durumdan dolayı cok acı cekıyorum napcagımıda bılmıyorum bende az once konu actım ... napmamız lazım cıdden bılmıyorum benım esım benı bı yere gondermedıgı gıbı kndı her hafta dısarıda arkadaslarıylaa
Cok gücüme gidiyor benimde bende merakli degilim bu tür laflari duymaya bosanmayi cok kez düsündüm ama icimdeki sevgi bitmedikten sonra bisey yapamiyorum ve 3 cocugumuz var kiskancligida tutmadimi esim cok iyi oluyor her istedigimi yapiyor bana yardimcida oluyor bi fiske tokati dahi yok bana karsi. Bazen diyorum keske dövse yada beni aldatsada hemen bosansam ama yapmaz
O eski konulari konusmuyor bile görümcem söyledi hatta aldatigi adamla evlendi kadin. esimin eski sevgilisinden cocugu var 14 yasinda.Tedavi görmesi gerek... Eski sevgilisinin aldattığından pek emin değilim, suçsuz günahsızken sana bu tür laflar söyleyebiliyorsa, eski sevgilisine de yapıyordur kadında sırf bu iftiralara dayanamadığından terk ettiyse aldatmış olmuştur inan bana...
O eski konulari konusmuyor bile görümcem söyledi hatta aldatigi adamla evlendi kadin. esimin eski sevgilisinden cocugu var 14 yasinda.
Cnm kadini tanimayan yok o evlendigi adamdanda cocuk yapip ayrilmis suan yine baskasiyla evli alman kadini. O konuyla bu konunun alakasi yok zaten onun hatasini benden cikaramazO kadar emin olma işte, birde kadından dinlemek gerek... Görümcen ne anlatıldıysa onu biliyordur. Hem çocuk yap hem başkasına kaç evlen, garip ilişkiler.
Konu ve mesaj silmek yasak. Sadece konunu mesajlara kapattırabilirsin. Bunun için yöneticilerle iletişime geçCanlar ben yeni üye oldugum icin herseyi bilmiyorum daha. Ben bu paylasimimi nasil sile bilirim??
Onu nasil yapacagimKonu ve mesaj silmek yasak. Sadece konunu mesajlara kapattırabilirsin. Bunun için yöneticilerle iletişime geç
Tskler
Şaka galiba bu konu..Aynı yastıga bas koydugum adam "baskasıyla mı yapıyorsun, dostuna mı ugradın" diye rezil bir sekilde benim namusuma dil uzatacak, ben de hala ona olan sevgimden bahsedicem. Cidden şaka olmalı.
Gırtlaklarım namusuma dil uzatan adamı. Nasıl aynı yataga girebiliyorsunuz hala anlamak güc..
Insanin kendi basina gelmedikce anlamazsin elin ayagin bagli oluyor hicte bi kak yapamiyorsun hatta bisey diyimmi o söyledigi seylere alisiyorsun duymuyorsun bile belirli bi zaman sonra umursamiyorsun. Ben kendimden eminim isterse acik acik bana or... Desin günahlarimi aliyorKocam beni seviyor çünkü kıskanıyor diye mutlu oluyorlardır böyleleri. Sevgi bu değil. Bir insan nasıl namusuna laf söyletir aklım almıyor pes doğrusu. Kim bilir diğer kadına da neler yaptı.