Esim cok kiskanc

Allah yardimcimiz olsun cnm

ne kadar vahim bir yorum...
Tokat atmaması lütuf mu yani, birde boşanmak için ille dayak ille aldatma mı olmalı, mutlu değilsin hayatın ipotek altında, psikolojik şiddet görüyorsun bunlar yeterli değil mi

başkasıyla mı yatıyosun ne demek ümüğünü sıkıveririm öyle kocanın

Tedavi görmesi gerek... Eski sevgilisinin aldattığından pek emin değilim, suçsuz günahsızken sana bu tür laflar söyleyebiliyorsa, eski sevgilisine de yapıyordur kadında sırf bu iftiralara dayanamadığından terk ettiyse aldatmış olmuştur inan bana...

O eski konulari konusmuyor bile görümcem söyledi hatta aldatigi adamla evlendi kadin. esimin eski sevgilisinden cocugu var 14 yasinda.

Iyi ya boşanma madem.
Adam senin namusuna iftira atsın, sen ama çocuklar var diye sus.

O eski konulari konusmuyor bile görümcem söyledi hatta aldatigi adamla evlendi kadin. esimin eski sevgilisinden cocugu var 14 yasinda.

O kadar emin olma işte, birde kadından dinlemek gerek... Görümcen ne anlatıldıysa onu biliyordur. Hem çocuk yap hem başkasına kaç evlen, garip ilişkiler.

O kadar emin olma işte, birde kadından dinlemek gerek... Görümcen ne anlatıldıysa onu biliyordur. Hem çocuk yap hem başkasına kaç evlen, garip ilişkiler.
Cnm kadini tanimayan yok o evlendigi adamdanda cocuk yapip ayrilmis suan yine baskasiyla evli alman kadini. O konuyla bu konunun alakasi yok zaten onun hatasini benden cikaramaz

Resmen hakarete ugrayarak yasiyorsunuz. Ya tedavi olsun ya bosanin. Gurur azicik lutfen

derhal akıl hastanesini arayın gelip götürsünler bu ne ya!! onunla evlisin diye kölesi değilsin o her istediğinde ilişkiye giremezsin herhalde birde üstüne iftira atıyor başkasıyla yapıyorsun ne demek ne kadar gurur kırıcı aşağılayıcı bi durum.

Canlar ben yeni üye oldugum icin herseyi bilmiyorum daha. Ben bu paylasimimi nasil sile bilirim??

Canlar ben yeni üye oldugum icin herseyi bilmiyorum daha. Ben bu paylasimimi nasil sile bilirim??
Konu ve mesaj silmek yasak. Sadece konunu mesajlara kapattırabilirsin. Bunun için yöneticilerle iletişime geç

Bu adama 10 sene nasıl sabrettin? adam senin namusuna dil uzatsın sen otur öyle aferin sana. işe göndermeye gelince gönderiyor ya peeh

Şaka galiba bu konu..Aynı yastıga bas koydugum adam "baskasıyla mı yapıyorsun, dostuna mı ugradın" diye rezil bir sekilde benim namusuma dil uzatacak, ben de hala ona olan sevgimden bahsedicem. Cidden şaka olmalı.

Gırtlaklarım namusuma dil uzatan adamı. Nasıl aynı yataga girebiliyorsunuz hala anlamak güc..

Kocam beni seviyor çünkü kıskanıyor diye mutlu oluyorlardır böyleleri. Sevgi bu değil. Bir insan nasıl namusuna laf söyletir aklım almıyor pes doğrusu. Kim bilir diğer kadına da neler yaptı.

Kocam beni seviyor çünkü kıskanıyor diye mutlu oluyorlardır böyleleri. Sevgi bu değil. Bir insan nasıl namusuna laf söyletir aklım almıyor pes doğrusu. Kim bilir diğer kadına da neler yaptı.
Insanin kendi basina gelmedikce anlamazsin elin ayagin bagli oluyor hicte bi kak yapamiyorsun hatta bisey diyimmi o söyledigi seylere alisiyorsun duymuyorsun bile belirli bi zaman sonra umursamiyorsun. Ben kendimden eminim isterse acik acik bana or... Desin günahlarimi aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…