Esim cok kiskanc

çok erken evlenmissiniz ve iyi sabretmissiniz tebrik ederim. kiskanilmayi çoğu insan sever benimdehosuma gider ama sizin eşinizin tavırları maalesef kıskançlık değil..kafasında kurduğu şeylere inanıyor daha önce yaşadığı güvensizliği size cektirmesi de normal değil. sizde onu dışarı çıkarmayın arkadaslariyla gorusturmeyin yada nebileyim sen bana böyle şeyler söylediğinde, asıl senin beni aldattığını düşünüyorum diyin !
yani sizde zeytinyagi gibi üste çıkın..

Eşinizin ne size nede kendine saygısı var...bu lafları nasıl yakıştırıp yutuyorsunuz anlamadım...Insan karısının namusun laf edicekse hiç olmasın daha iyi...

çok erken evlenmissiniz ve iyi sabretmissiniz tebrik ederim. kiskanilmayi çoğu insan sever benimdehosuma gider ama sizin eşinizin tavırları maalesef kıskançlık değil..kafasında kurduğu şeylere inanıyor daha önce yaşadığı güvensizliği size cektirmesi de normal değil. sizde onu dışarı çıkarmayın arkadaslariyla gorusturmeyin yada nebileyim sen bana böyle şeyler söylediğinde, asıl senin beni aldattığını düşünüyorum diyin !
yani sizde zeytinyagi gibi üste çıkın..
Diyorum hep diyorum arkadasida yokki görüstügü disariya cikmiyor zaten cikarsada ayda yilda bi onuda ben cik evden diye yalvariyorum diye

Diyorum hep diyorum arkadasida yokki görüstügü disariya cikmiyor zaten cikarsada ayda yilda bi onuda ben cik evden diye yalvariyorum diye
ayyyy kafayı yicem dışarı çıkmayan bi erkek :)) asosyallikten size saldırıyor off...

Arkadaşın konusuna yorum yapan bir arkadaş da bugün üye olmuş oda kötü giden evliliği ile ilgili konu açmış.
Onun konusuna da bu gün üye olan başka biri yorum yapmış oda evlilik ve aşk üzerine konu açmış.
Bağlantılı olabilirler bildirdim bakalım ne olacak.

On sene olmuş düzenlediyse zor bunsaatten sonra

10 yıllık evlilik 3 çocuk ve de kıskançtan ziyade ağır hakeretleri olan bir koca valla işin zor psikologtan yardım almalı eşiniz yoksa onun sayesinde siz alacaksınız.Kendi ayakalarınızın üzerinde durma şansınız varsa namusunuza laf eden eşinize daha fazla katlanmayın derim.

Eşin kesinlikle hasta....psikiyatrisi görünmesi lazım....aklı başında psikolojisi sağlam bir adam kendini aldattığını düşündüğü kadına böyle size davrandığı gibi normal zamanlarda iyi davranmaz....eşinizde paranoid kişilik bozukluğu olabilir....
Ozelden bi nsj yazdim bakabilirmisiniz acaba

Seni her seferinde baskası ile hayal eden başkasıyla birlikte oldugunu ima eden adama bir de emek veriyorsun ya sana da kocaman bir pes...

Eşin iğrenç biri ya bir erkek karısına ilişkiye girmiyor diye başkasıyla mı yapıyorsun diye nasıl der aklım almıyor
herhalde midem kaldırmazdı böyle birşeyi
karısına o... diyen bir adamla evlilik yürümez

Aynı benimki vallaha . Aynı kaderi bende yaşıyorum bir iki hafta iyiyse en ufak Bi kavgada gene eski haline donuşuyor :KK43:

tatlımmm benım esımde aynen oyle bnde bu durumdan dolayı cok acı cekıyorum napcagımıda bılmıyorum bende az once konu actım ... napmamız lazım cıdden bılmıyorum benım esım benı bı yere gondermedıgı gıbı kndı her hafta dısarıda arkadaslarıylaa:KK43:

canımbenim eşimde öyleydi kafasında çok şey kuruyodu çok konuştum onunla bizi yıprattığını böyle devam etmek istemediğimi anlattım günlerce ağladım en son doktora gitmeye karar verdi antidepresan kullandı bi sure bi çocuğumuz vardı ikinciye hamile kaldım o zamanlar sonra bıraktı konuşmayı bu kıskançlık değil hastalık dediğin gibe herşeyi söylerdi ben küsüp kızdığım zaman hiç irşey olmamış gibi yanıma gelir özür dilerdi azımdan çıktı işte takıntılıyım biliyosun falan derdi atlattık çok şükür ama doktora görünmesi şart hatta beraber gidin

bu adam kıskanç değil ki, terbiyesiz.. şizofren...
kusura bakmayın kimsenin eşine hakaret etmek istemem ama eşiniz hiç sağlıklı değil...

gezmelere gitmenize kadar olan kısma hadi kıskançlık diyelim, istemiyor dışarı çıkmanızı diyeyim (bu bile saçma ama hadi neyse) fakat size başkasıyla mı yattın, dostun mu var ? şeklinde iğrenç suçlamalarda bulunması inanılmaz itici. gurur kırıcı...

sanırım bunu asla kaldırmazdım...

kıskançlık değil bu...
kendinizi kıskanç bir eşe sahibim diyerek hafifletmeyin..
eşiniz başka bir boyuta geçmiş..

Allah yardımcınız olsun ve korusun sizi..

Hepinizin cevaplari icin cok tsk ederim.
Bi söz vardir ya bu Deveyi güdecen yada bu Diyardan gidecen diye herseyi zamana birakacagim bende allahin bi kuluyum yasim ilerledikce kaldirmiyor artik kafam herseyi bu yolun sonu illahaki ayrilik olacak buna eminim niye bekliyorum neyi bekliyorum bende bilmiyorum belki cocuklari bahane ediyorum bilemicem. Icimde hic sevgi olmamis olsaydi bu is coktan bitmisti ama olmuyor yapamiyorum. Biliyorum hak etmiyorum bunlari ama elden gelen bisey yok cesaretim yok :KK43:(

Haa bu arada doktora gidin diyen arkadaslar kac kere söyledim gidelim bende gelecegim seninle dedim kesinlikle kabul etmiyor sen git doktora hasta olan sensin diyor.. Hep hakli görüyor kendini diyorum bu Dünyada bana cektiriyorsun sana Hakkim Helal degil öteki Dünyadada ben gülecegim diyorum. Rabbim seni bildigi gibi yapsin diyorum.. Baskada elimden gelen bisey olmuyor rabbime siginiyorum. Diyorum kendime allahim benim cokmu Günahim vardida bana bu kulunu verdin bu benim sinavimmi diyorum kendimi avutuyorum galiba

X