Evlenmeden böyle degildiki tamam kiyafetime malyajima karisiyordu ama bukadarini yapmiyorduNe kadar onur kırıcı. Evlenmeden anlamadın mı hasta olduğunu?
Diyorum hep diyorum arkadasida yokki görüstügü disariya cikmiyor zaten cikarsada ayda yilda bi onuda ben cik evden diye yalvariyorum diyeçok erken evlenmissiniz ve iyi sabretmissiniz tebrik ederim. kiskanilmayi çoğu insan sever benimdehosuma gider ama sizin eşinizin tavırları maalesef kıskançlık değil..kafasında kurduğu şeylere inanıyor daha önce yaşadığı güvensizliği size cektirmesi de normal değil. sizde onu dışarı çıkarmayın arkadaslariyla gorusturmeyin yada nebileyim sen bana böyle şeyler söylediğinde, asıl senin beni aldattığını düşünüyorum diyin !
yani sizde zeytinyagi gibi üste çıkın..
ayyyy kafayı yicem dışarı çıkmayan bi erkek :)) asosyallikten size saldırıyor off...Diyorum hep diyorum arkadasida yokki görüstügü disariya cikmiyor zaten cikarsada ayda yilda bi onuda ben cik evden diye yalvariyorum diye
Evlenmeden böyle degildiki tamam kiyafetime malyajima karisiyordu ama bukadarini yapmiyordu
Ozelden bi nsj yazdim bakabilirmisiniz acabaEşin kesinlikle hasta....psikiyatrisi görünmesi lazım....aklı başında psikolojisi sağlam bir adam kendini aldattığını düşündüğü kadına böyle size davrandığı gibi normal zamanlarda iyi davranmaz....eşinizde paranoid kişilik bozukluğu olabilir....
Siz ne yapiyorsunuz pekiAynı benimki vallaha . Aynı kaderi bende yaşıyorum bir iki hafta iyiyse en ufak Bi kavgada gene eski haline donuşuyor