Esim cok kiskanc

boşanma sebebbi sadece aldatma yada şiddet değildir. onuruna namusuna edilen her söz ve hareket diğerleri kadar önemlidir benim için. ayrıca kimse kimsenin kölesi değil. evden dışarı arkadaşlarına gitmek yok eve hemen gel.vs
kimseyle görüşemezsin ne demek.
biz kadınlar bir erkeğin kölesi olarak gelmedik dünyayı. hele böyle patolojik sorunlu bir erkeğin

benim okuduklarımdan sizin eşiniz bir anlık ataklar yaşıyor gibi geldi
kendi dediğine kendi de inanmıyor belli ki sonra gelip bir şey yokmuş gibi davranıyor
bence bir daha öyle bir şey dediğinde tavır alın konuşmayın tepki verin
bakalım ne yapacak
devam ederse daha ağırını söyleyin
sizden vazgececek kadar sevmiyorsa Boşanın derim

benim kocamda nisanliyken ayniydi kendi olmadan dsari cikarmazdi annemle babamla bile dsari cikamazdim izinsiz tuvalete bile gondermezdi surekli herseyi haber vermemi isterdi okula gderdim okulda yerimden kaldrmazdi arkadaslarimla konsmama bile izin vermezdi. hayatim berbatti. sonra evlendik hocalara su okuttum icirdim cok sukur simdi biraz duzeldi. bnce sende oyle bsey yap. psikolojik destek de lazimm doktora da basvurun.

kimseyle görüşemezsin demesi vs tabiki saçmalık ama sonra çark ediyormuş diyor konu sahibi ondan tam net olarak suçlayamadım
bende kıskanç biriyim sanırım o yüzden adamı kendime benzettim biraz

Eşinizde çok ciddi güven sorunu var. Güvenini sarsan siz değilsiniz ama geçmişte yaşadıkları onu yönetiyor,tedavi olmaktan başka çaresi yok bence,psikolojik destek almalı.
Eşimi ben de çok kıskanırdım, hala da öyle ama dizginledim kendimi. Baktım ki her dediğimi yapmaya başladı,arkadaş çevresini benim dediğim gibi yönlendirmeye başladı ve kişiliği değişmeye başladı kendimi durdurdum.Eşimde değişmeler görünce,başkasının mecbur kıldığı hayatı sessizce kabullendiğini görünce kendimi frenledim. Onun üzülmesine dayanamam. Ben de böyle çok mutluyum.

Eşin kesinlikle hasta....psikiyatrisi görünmesi lazım....aklı başında psikolojisi sağlam bir adam kendini aldattığını düşündüğü kadına böyle size davrandığı gibi normal zamanlarda iyi davranmaz....eşinizde paranoid kişilik bozukluğu olabilir....

Beni sevdigini biliyorum. Evet aniden bisey diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor ertesi günde surat asip konusmadimmi sen ordamisin daha o dün oldu dün dündü bugün bugün diyor

Beni sevdigini biliyorum. Evet aniden bisey diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor ertesi günde surat asip konusmadimmi sen ordamisin daha o dün oldu dün dündü bugün bugün diyor
ahada süleyman demirel gibiymiş:)

kendime benzettim biraz tabi ben hakaret etmem orası hariç
güven bu dünyada zor oluşuyor
o kadar iğrenc orneklerle dolu bir evren ki burası
insan güvendiği anda darbeyi yiyecekmiş gibi hissediyor bazen
umarım herşey düzelir ...

Bunları yapıp sonra da ben adamım diye geziyordur. İnanılır gibi değil yani! Bu tipler gece karısını başkasıyla görür rüyasında uyanır öldürür. Ruh hastası. Ya psikopat ya da kendisi yaptığı için bu şekilde tepene çıkmaya çalışıyor.

Evden disariya ciksa yapar dicem ama evden bi ise gidiyor okadar

adam aldatıldıgı için bilinç altına yerleşmiş demekki
tedavi görmesi lazım

Ohaaa.
Dostun mu var ne ya alenen namusuna dil uzatmış.
Baskasiyla mi yapiyorsun falan ne kadar çirkin sözler..

10 yildir evlisiniz
eve 10 dk gec gelseniz dostunuzla saniyor
sevismek istemediginiz zaman baskasiylami yapyiorsunuz diyoe

kiskancliktan cok ciddi hastalik var gibi
insan hayata bir kere geliyor sakin unutmayin
hicbirsey icin gec degil

eşinizin söylediği kelimeler çok rencide edici.normal bir ilişkide kimse karşısındaki insana bunları söyleymez çok ayıp.hasta mı değil mi bilmem ama bana bu kıskançtıktan ötesi gibi geldi.

Haaa bide o isteyken felan ben biyere gideyim ozaman sorun olmuyor bisey demiyor ama o evdeyken gideyim adama gelenler geliyor. Hatta her sene türkiyede gidiyor babasina yardima 1-2 haftaligina ozamanda istedigimi yapiyorum gik sesi cikmiyor anlamiyorum. Az önce isten geldi yemegi yetistiremedim birak ben yaparim cocuklarla ugrastin bütün gün zaten bide ise gideceksin diyor yani ne diyim artik

Ne kadar onur kırıcı. Evlenmeden anlamadın mı hasta olduğunu?

Bence acilen psikolojik destek alması lazım. Eğer o da fayda etmezse ben olsam boşanırdım. Dostun mu var, onunla mı beraber oluyorsun demek nedir ya? Ne kadar ayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…