boşanma sebebbi sadece aldatma yada şiddet değildir. onuruna namusuna edilen her söz ve hareket diğerleri kadar önemlidir benim için. ayrıca kimse kimsenin kölesi değil. evden dışarı arkadaşlarına gitmek yok eve hemen gel.vsevet yapılabilir kesinlikle katılıyorum
oky bilmiyorum su durum boşanmak için yeterli değil bence çünkü bastan beri bu sekilde görerek evlenip sonra boşanmak çok zor
basta hiç evlenmemeliydi bence eğer özgür bir kadın ise
birde kıskanmayan erkek bulmak zor sanırım çevremde bakıyorum yok öylesi
bu arkadaş sadece bazı iğrenc ithamlarda bulunmuş ama onlar sanki bayanın onla beraber olmak istememesini kendisini yetersiz bulduğundan olabilir büyük ihtimalle öyle
bence çözülebilir
boşanma sebebbi sadece aldatma yada şiddet değildir. onuruna namusuna edilen her söz ve hareket diğerleri kadar önemlidir benim için. ayrıca kimse kimsenin kölesi değil. evden dıarı arkadalarına gitmek yok eve hemen gel.vs
kimseyle görüşemezsşin ne demek. biz kadınlar bir erkeğin kölesi olarak gelmedik dünyayı. hele böyle patolojik sorunlu bir erkeğin
Beni sevdigini biliyorum. Evet aniden bisey diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor ertesi günde surat asip konusmadimmi sen ordamisin daha o dün oldu dün dündü bugün bugün diyorbenim okuduklarımdan sizin eşiniz bir anlık ataklar yaşıyor gibi geldi
kendi dediğine kendi de inanmıyor belli ki sonra gelip bir şey yokmuş gibi davranıyor
bence bir daha öyle bir şey dediğinde tavır alın konuşmayın tepki verin
bakalım ne yapacak
devam ederse daha ağırını söyleyin
sizden vazgececek kadar sevmiyorsa Boşanın derim
ahada süleyman demirel gibiymiş:)Beni sevdigini biliyorum. Evet aniden bisey diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor ertesi günde surat asip konusmadimmi sen ordamisin daha o dün oldu dün dündü bugün bugün diyor
kendime benzettim biraz tabi ben hakaret etmem orası hariçBeni sevdigini biliyorum. Evet aniden bisey diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor ertesi günde surat asip konusmadimmi sen ordamisin daha o dün oldu dün dündü bugün bugün diyor
ahada süleyman demirel gibiymiş:)
ahada süleyman demirel gibiymiş:)
Evden disariya ciksa yapar dicem ama evden bi ise gidiyor okadarBunları yapıp sonra da ben adamım diye geziyordur. İnanılır gibi değil yani! Bu tipler gece karısını başkasıyla görür rüyasında uyanır öldürür. Ruh hastası. Ya psikopat ya da kendisi yaptığı için bu şekilde tepene çıkmaya çalışıyor.
Merhaba canlar...
Nasil basliyacagimi bilemiyorum 10 senedir evliyim ve evlendim evleneli esim beni cok daraltiyor, arkadaslara gidemem gitmeme izin verdigi zaman bile eve gelince surati on karis oluyor arkadaslarim bana hergün gelsin o sorun degil ama yeterki ben gitmiyeyim. Isten ciktiktan sonra hemen eve gelmek zorundayim 10 dakika gecikeyim sen nerdeydin senin dostun var ona ugradin diyor bAna. Afedersiniz ama iliskiye girmek istemedigim zamanda bana baskasiylami yapiyorsun diye soruyor.. Daha nEler neler. Kiskanclikmi hastalikmi bilmiyorum diyor diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi canim cicim diyor bana gicik oluyorum. Zamaninda sevgilisi bunu aldatmis ondanmi öyle yapiyor bilmiyorum ama bana zerre kadar güveni yok onu biliyorum. Kendinden böyle yaptikca sogutuyor ama farkinda degil cok bencil hep o hakli dediklerinede kesin inaniyordur beyninde kura kura. Ne yapacagimi sapittim iyice